icon

Plodné dni a kúpanie sa na jazerách

26. júl 2022

Dlho sa snazime o dieta, vysetrenia snad vsetky mame porobene ale to nie je podstatne. Chcem sa popytat, ci moze byt snazenie sa o dieta na aktivnej dovolenke pri vode nejako kontraproduktivne? Kazdy den sex a k tomu cele dni na slniecku a kupanie, plavanie, vodne sporty. Je mozne otehotniet ked som kazdy den vo vode? Mozno pre niekoho hlupa otazka, ale roky sa snazime a v lete sme stale pri vode... Dakujem za nazor.

pribinak
•
26. júl 2022

Ešte som nepočula že kúpanie je problém pri otehotneni

jaskolka
•
26. júl 2022

Nijako to spolu nesúvisí..

alenah31
•
26. júl 2022

@pribinak niekto kto sa snaží otehotnieť už dlhšie a nedarí sa mu tak hľadá dôvody prečo sa nedarí úplne vo všetkom - nech sú hocijako pritiahnuté za vlasy. Potrebujú dôvod na ktorý to zvaliť - inak by sa cítili menejcenní, neschopní...atď. Takto mi to vysvetlila kolegyňa - snažili sa o mimi 22 rokov.

autor
•
26. júl 2022

@alenah31 s tymto suhlasim, az na to, ze sa menejcenna necitim. Hladam dovody preco sa nedari, to je fakt.

solange7
•
26. júl 2022

Sport, pobyt vonku, kupanie sa. Tak to je hadam lepsia alternativa nez knedlit doma v tme a jest nezdrave jedlo.

autor
•
26. júl 2022

@pribinak
@jaskolka dakujem.

alenah31
•
26. júl 2022

ona sa cítili menejcenná voči iným - pretože tí deti mali a ona nie. Tak ale ona to brala veľmi zle - to bolo až na psychiatra. Nakoniec dieťatko adoptovali.

mandzula
•
26. júl 2022

Hladaj dovod problemu inde, nie v kupani v jazere, tam pricina vasej marnej snahy isto nebude.

pribinak
•
26. júl 2022

@alenah31 neschopná? Uff neviem či je toto správne takto pomenovať

alenah31
•
26. júl 2022

@pribinak ona to presne tak pomenovala - to nie sú moje slová. Ja netuším čo všetko sa deje v duši ženy, ktorá nemôže ostať tehotná. Stále dookola opakovala, že na to bola stvorená a nie je schopná splniť najzákladnejšiu povinnosť - dať manželovi dieťa. Ale jej manžel bol magor - mal 2 deti mimo manželstva a ju to neskutočne gniavilo. Myslím, že hlavne on jej to dal pocítiť.

autor
•
26. júl 2022

@alenah31 aj okolo mna maju vsetci deti, len asi ja nie. Prajem to vsetkym; ved viem, ze dieta je dar a tiez by som sa tesila, keby som sa stala mamou. Zistili mi na nasom poslednom vysetreni, ze moja imunita zabija partnerove spermie. A jedina ako tak liecba, ktora moze a nemusi pomoct su kortikosteroidy, do coho nejdem... mam za sebou uz aj ivf, aj prirodzene otehotnie a vsetko to boli potraty do 6.tyzdna tehotenstva. Pomaly sa blizim do stadia, ze to necham tak. Mam 34, ziadne dieta. Partner ma z byvaleho vztahu uz vacsie dieta. To nie je o menejcennosti, tiez mozem vymenit partnera a mozo by to vyslo na prvu s niekym inym.. ale citim, ze toto je muz mojho zivota.

alenah31
•
26. júl 2022

Neboj ono to príde...... možno to chce len viac času🙂 veď si mladá, zdravá - len asi máš z toho riadny stres a to ti nepridáva. Ono sa mi to ľahko hovorí ja viem - hlavne to nevzdávaj🙂

autor
•
26. júl 2022

@alenah31 dakujem. Budem verit, ze pride dieta raz aj k nam.

alenah31
•
26. júl 2022

určite - len si dáva trochu načas🙂 držim palce😘

pribinak
•
26. júl 2022

@alenah31 och chudera 🥺🥺

autor
•
26. júl 2022

@solange7 dakujem, pravdu mas