Plodné dni a ovulácia
Dobry deň, mám 26 rokov, s priateľom sme sa začali pokúšať o miminko (lepšie povedané miminku sa nebránime), ale potrebovala by som radu ohľadom mojich plodných dní. Nevyužívam metódu merania bazálnej teploty, lebo počas celého cyklu ju mám pomerne vysokú (37,2°C), podobne je to aj s hlienom či výtokom, ktorý je prítomný vačšinu cyklu. Sledovať čípok maternice mi príde dosť nepríjemné, ale aj nejasné. Jediným znakom, ktorý u seba pozorujem je veľká chuť na sex a celkovo sa cítim v tých dňoch akoby krajšia. Može byť ukazovateľom plodných dní a ovulácie to, že po milovaní vo mne spermie ostávajú a nevytečú ako obvykle? Viem, že najspoľahlivejšie by boli ovulačné cesty, ale zatiaľ to chceme skúšať tak prirodzene. To, že spermie zo mňa nevytiekli sa mi stalo prvýkrát a v ten deň som si neskor na WC našla na toaletnom papieri aj žltkastý želatínový výtok. Tak by ma zaujímalo, či oba tieto znaky možu signalizovať plodné dni a ovuláciu. Veľmi ďakujem za odpoveď.
Baby menzes mam pravidelne kazdych 31 dni vzdy tak 5-6dni.kedy mam plodne dni .s manzelom chceme babatko a ja si to neviem vypočítať
@adulienka16 v niektorých ovultestoch maju tablku na to kedy cca je ovulka... malo by to byt 15den pri 31 d cylke ale posuva sa to dlžkou cyklu ale aj ked prechladneš
@ellabella22 ano môže :o) píše sa sice v strede cyklu ale mne sa to rokmi menilo prvého syna som mala v 19den cyklu a druhého 12 den... treba sa sledovat alebo ak to ty robíš byt si istá tak testovať... inak mne gin odporučil snažilkovat den pred ovulkou ... čo je náročné kedže to nevieš na 100percent dopredu 😒
Dobrý deň, chcem sa spýtať... Mávam bolestivú ovulku, lenže pri bolesti ( trvá tak celý deň) vajíčko dozrieva alebo vtedy pukne? Ďakujem
Ahojte A viete pomôcť aj mne ja už vyše pol roka nemám taký číry tahajuci vytok neviete prečo? ☹
Baby moje prosim vas mam taky problem ako zistim presne plodne dni priblizne viem kedy ich mam podla netu aj sa mi to zhoduje ale zo mna nejde ten priesvitny hlien len potom biely husty ktory ide prvy baby prosim vas ??Viem ze cez ten biely neotehotniem len cez ten priesvitny tak neviem ci ide najskor priesvitny ktory ja dako nepostrehnem alebo idu najskor te biele huste moj problem je ten ze priatel neni kazdy den so mnou tym padom si nemoze dovolit aby tu visel tyzden na mne obrazne. A ja si neviem namatkat ako radia niektore ci je krcok tvrdy ci maky .Poradte prosim vas 😉 🙂 Dakujem za kazdu radu
Ahojte ja z mojim mamzelom už 6rokov zijeme a tuzime po babetku ale nedari sa nam lebo ja som bola ns laparoskopiu a tam mi zistili ze mi vajička neovuluju poprosim poradte mi co bi som mala robit alebo co mi vtom pomoze 🙂
baby poradte mozem mat ovulku aj ked mi meska mrcha:???
Chcem sa spytat ci su to plodne dni ked vam muz povie pri sexe ze si aka horuca !!podla kalendara mam plodne dni ale vytok nemam taky plodny .
Ahojte baby nejake dobre rady ako otehotniet
@lenulik1977 A čo chceš konkrétne počuť? Nejaké "babské rady"? No tie sú bohužiaľ na 2 veci.....Koľko sa snažíte? Máš nejaké problémy alebo partner-manžel? A ako otehotnieť-no je len jedna prirodzená cesta.... 😉 😀
@topanka no pokial vtedy nemas horucku,tak vtedy si plodne,ked si tam teplejsia,ako inokedy...to citis aj ty sama..ze mas o par stupnov zvysenu teplotu..
Ahojte. Prosim je to niekto s podobnym problemom? Po prvom tehu som otehotnela hned na prvu ovulku, cize som mrch vlastne ani nedostala. Po druhom tehu mi mrcha nabehla po 10 mesacnom kojeni v decembri 2014 a cely rok 2015 bola nepravidelna. Bola som si dat urobit hormonalny profil a vsetko mam v norme. Akurat cyklus mam nepravidelne dlhy v rozmedzi 28-36 dni. Podledna mrcha bola 3.5 a odvtedy sme skusali cez pravdepodobnu ovulku v strede cyklu na 14, 16 den. Ale na 29den cyklu mi vysiel sialene tmavy ovulacny test. Na dalsi den uz ciarka zoslabla. Den po tom ovu teste som skusila tehotensky a nic. Je mozne, ze mi ovulka mohla prist tak blizko ocakavanej mrchy? Ci nkeco zblblo. Dnes som 32dc a zatial mrcha nikde. Dik
Ahojte.my sa tiez pokusame ale zatial nic.dnes som sa uz vybrala na meranie ovu k lekarovi.folikul rastie ale na 10.deň cyklu zevraj je maly ma len 11.5 mm a zajtra idem znovu.v pondelok by bolo dobre ma pozret len ma doky dovolenku..ako mam skusit ovu zmerat?mam si kupit test alebo teplomer?diky vopred za radu.pekny dnik ;)

Ahojte, robim si taky maly prieskum, ze kedy Vam na zaklade vasich ovul.testov vysla ovulacia? Mne to vychadza na 8.-9.DC je to mozne? Resp. velmi skoro po menstruacii.