Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@bianus obdivujem ženy ktoré vedia zistiť ovulaciu podla vytoku ja vobec neviem 😞
@luga a v čom pomaha grepovy džús
@monika20111990 , stava z grepu obsahuje latky, ktore zvysuju produkciu plodneho hlienu, ktory pomaha spermiam lepsie sa pohybovat. Odporuca sa pit ho 5 dni pred ovulaciou
@vofka veľmi správne a trefne napísané
mám na predaj otvorené balenie ovul.testov,ak máte záujem prosím kontaktujte ma správou,na cene sa dohodneme nakoľko ja ich už nepotrebujem.
Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Takze he to 3 dni od styku
Ahojtie žienky, trochu nerozumiem svojmu telicku. poslednu ms som dostala 23. septembra, teraz by som mala byt v ovulacii. ale dva dni dozadu som mala slabulinku ciarocku tu prvu vravim si, že este asi len pride a dnes ju pomaly ani vidno nie je, no boli ma v podbrusku ako pri dostani ms. no posledny cyklus som mala 33 dnovy. mam sa riadit ovu testom, alebo bolestami vajecnikov a vytokom. alebo zhruba stredom cyklu? Dakujem
@zabka4 ja by som sa riadila ovu testami
@stonkova01111 ja som mala ten istý test pozitívny pred týždňom
@veronika1603 hmm.... ked som si robila ovu test pred ovulaciou bola tam slabá ciarka, pocas ovu preistotu ziadna, a po nej zas slaba ciarka....ale súdni raz som nemala silnu tu prvu. Ale tak zásoba zubrienok je, uz len nech doplávajú a dokončia misiu.

@zabka4 držím palce
@veronika1603 dakujem
Ahojte. Chcela by som sa spytat ci by mi vedel niekto poradit ohladom ovu testov. Zacala som testovat prvy mesiac vzdy v tom istom case este som dostala dobre rady od bab ktore sa vyznaju takze to prebiehalo tak ako ma. Lenze nechapem ako mam chapat nasledujucemu, test ukazoval vzdy negativne az do 19 dna cyklu ale len 1 den, to by nebolo divne kebyze nasledne po negativnych testoch zrazu na 26 dc ma zacali boliet prsia a znova pozitivny ovu test ale na druhy den uz zas negativny..mala som silny zelatinovy vytok na 30dc ale ovu aj tehu test negativne ..dnes uz 33dc a zas pozitivny ovu test ale tehu negativne rozne druhy...ms nikde a neviem ako mam chapat toto ovu testy raz pozitiv raz negativ ja som ztoho uplne zmatena. Vedel by mi niekto poradit ako tomu mam rozumiet? Dakujem
@certovica1982 môžte mi napísať 🙂
@zuzuburkotova dakujem ale uz to neni aktualne.... Podla vsetkeho som sa otehotnela a zaroven v rannom stadii aj potratila
ahojte po plodný ch dňoch som si zobrala ciphin jednu tabletku myslíte že by to mohlo uškodiť zacinajucemu tehotenstvu?
@ninkova do šiesteho týždňa nie je vraj bábätko napojene na matku.. takže myslím že určite nie..
@ninkova určite nie... Prvé týždene vyživuje bábätko žĺtkovy vak až neskôr sa vyvíja placenta... Preto v prvých týždňoch nevadí alkohol ani lieky
Ďakujem uvidíme či z toho niečo bude...
Ahoj mam ovulaciu bola ma prsniky a mam bolest pot bruska coto znamena prosim pomoste mi
Ahojte tak mám jeden dva dni pred menštruáciou a urobila som si test dnes ráno aj vcera večer a výsledok je slabý duch. Je tam ciarka ale nie je silné sfarbená. Ešte sa veľmi nechcem tešiť keďže pred dvoma mesiacmi som mala tiež takeho ducha a potom som dostala menštruáciu.
@ninkova posli fotku
@ninkova tak to vyzerá nádejne držím palce
@ninkova no ako?