Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@ninkova tak super.... I keď ešte možno nebude nič vidieť. Ale kvôli tomu prechladnutí chod. Pootm napis
Je ťažké sa niekomu nezverit lebo do mňa tlačia pohárik vínka už aj cez vikend aj dnes 😀 ďalší víkend ďalšia oslava, to si všimnú určite 😁
@ninkova skus sa vyhovoriť že ťa skrabe hrdlo alebo si daj deci a len tak srkaj alebo si vymysli že berieš silné antibiotika a ze sa nesmie pit😆
Ahojte tak ja som dnes bola u doktorky a tá tehotenstvo potvrdila 👍
Čaute baby mozem sa opýtať? Čo myslíte snažím sa o dieťa a beriem ak kyselinu listovú ako tabletky, aj inofolic a femibion 1 a samozrejme si uzivame aj s priateľom a vždy sa vystriedali do mňa no zatiaľ sa nič nedarí a kúpila som mu taký doplnok na celkové uzdravenie tela lepšiu kondíciu a tak myslíte že by to mohlo vyst? A čo mi ešte poradíte? Vopred ďakujem za odpoveď.
@jane18 v prvom rade zistiť kedy mate plodné dní... To viete?
@veronika1603 to chápem 🙂 a áno občas si to pozerám nech mám prehľad.
@jane18 odporúčam 4dni pred ovulku mat pauzu so sexom nech sa na zbierajú spermie a potom ísť naplno. Sledujte aspoň kedy mávate plodný hlien alebo ovulačne testy
Ahojte prosím Vás asi to sem nepatrí ale vy ste skvelé a poradite mi aj tu mam menzes ovu test takýto, v pondelok som mala v krvi hcg 9,34povedal dr. Ze nedava tomu veľkú sancu ze by sa to udržalo aj tehu testy bolo krásne vidieť druhú čiarku žiaľ uz foto nemám čo si o tom myslíte? zažili ste to niektora a boli ste tehotna? Alebo nie? a teda chcem ešte povedať ze pri prvej dcérke som bola tehotna a menzes som mala tri mesiace
@monika20111990 nepridali ste fotky
@veronika1603 prepáčte bola som v tom ze ano nech sa páči
@monika20111990 doktor vie ze aj predtým sa ti stalo ze si mala menzes pri tehu? Kedy máš ísť znova na krv?
@veronika1603 zajtra a pozri takýto mám dnes ráno tehu test
@monika20111990 je dôležité ci bude silniet.mpzno sa babo neujalo a hcg ešte v krvi je... A možno ujalo a test bude pomaly silniet.uvdiis aké budú výsledky z krvi. Držím palce
@veronika1603 ďakujem zajtra mám ísť opäť na odber krvi hcg
@veronika1603 oproti tomu čo som mala celý týždeň je dnešné ráno o dosť silnejšia
@monika20111990 hcg sa zvyšuje každý druhý deň.... Ak je slabá, za 2dni musí byť omnoho silnejšia, vtedy sa jedna o tehotenstvo ktoré sa dobre vyvíja...
@monika20111990 nechcem vas strasit ale ja som mala v novembri toto iste. Mala som uplne slabe tehu testy a hcg nerastlo iba minimalne. V 6tt som potratila a s vyvolavackou odislo samo. Bohuzial ked ma odist tak odide a lepsie ked pojde samo nez keby sa malo ist na kyret. Podla toho v kolkaty den ste po ovulacii test by mal byt stale silnejsi.
@agbu0108 ja som po IUI absolvovala som ho 1.6.
@monika20111990 inseminaciu robia na ovulaciu ak teda rátame podla toho tak by ste mali byt 13dpo a to test nie vzdy ukaze presne. Po14dni by mala byt menstruacia podla spravnosti takže najlepsie povie doktor z krvy. Drzim palce aby vyslo
@monika20111990 zdravim. Ako dopadli krvne testy?
@agbu0108 potratila som....
Prvý krvný test 9,34 druhý 90,99 v ten deň som potratila a dnes už len 18
@monika20111990 je mi to luto.
@monika20111990 aj mna to velmi mrzi :( viem co prezivate ale urcite sa podari nabuduce. Verim tomu
Ahojte ,chcem sa spýtať v sobotu mi mala začať ovu podľa kalendára,bola som.na wc a mala.som.tam trošku krvi.na nete som.citala že keď sa uvoľní folikul niekedy tam je aj trocha krvi.V nedeľu sme mali sex,nechránený.A od včera ma bolí v podbrušku aj dnes ako pri ms,je.mozne že sú to bolesti počas ovulácie?Môže to byť až takto neskôr?Dakujem
Baby prosím predáva tu niektorá ovulacne testy snažíme sa o druhé ale márne
@kamca495 predáva lauritkatesty ale kúpiš aj na aliexprese a tak za lacno veľa kusov

@veronika1603 tak mrcha mešká už 4 dni, test je viac pozitívny v piatok idem k lekárovi lebo cítim ako keby som bola zospodu prechladena
...tak uvidíme 😊