Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

Žienky mala ste tu niektorá špinenie občas krv ale častejšie hnedé až čierne špinenie mimo cyklu?? Menzes mam mat 19 tého a sex sme mali na ovulku 5teho.. Dnes som bola u Dr že mám všetko v poriadku aké zatial nič nevidí...
@lisa200 prepáčte ale ja tam nevidím druhu čiarku
@lisa200 ahoj Lisa ak ma byt ciarka nalavo, tak ja ju vidim 🙂
@lisa200 a kolko dni si od ovulacie, resp dna kedy si myslis ze mohlo dojst k oplodneniu? Ja som taku ciarku mala na 13 den po ovulacii, v den vynechania menzesu, potom uz len silnela a je z toho 1,5 rocny syncek, co tu odfukuje vedla mna 🙂 ale teda ja som nebola snazilka, len sme si povedali ze uz je asi ten spravny cas...tak neviem, kedy by mi najskor test ciarku ukazal
@lisa200 zretelne ju vidim tu a je ruzova
Baby prosim o radu ,mala som asi týždeň biele vytoky a od dnes su take slabožlte co to môže byť?
@hrybik ktory den cyklu si?
@veronika1603 ver alebo never ale neviem strašne mam rozhadzany cyklus,ale v januari som bola na precisteni maternice
Dobry den baby prosim o radu ako zistim kedy mam plodne dni ?mam sice 2 deticky ale to boli neplanovane ale chceme s manzelom dalsie len ja sa akosi v tom nevyznam dakukem
@alexander2010 aj my by sme chceli ale už to nejde tak ľahko ako pred 7rokmi ci 11rokmi
Vsak to tak sa snažíme uz rok a nič podla vás vadí že si.manžel da dve tri pivá denne?
@lolinecka888 slaba ciarka na ovu testy je skoro pocas celeho cyklu.takze by bol pozitívny iba ak by boli ciarky rovnkao silne alebo testovacia ciarka este silnejsia ako kontrolna... Takze tak
Má niekto skúsenosti s Clostilbegyt pomohol niekomu? 🙏
Biely natahovaci vytok pichá má v oboch vaječníkoch má stym niekto skúsenosti clostilbegyt som douzivala 28ho.
Ahojte.. Strašne má pichá v obydvoch vaječníkoch ale viac v právo.. brala som clostilbegyt dobrala som ho 28.9.. bola som dnes u gyn.. povedal že nemám ani cistu ani zápal myslite že môžem byt tehotna ovulaciu som mala pred 5dnami. Robila som si aj ovulacny test v deň ovulácie sme mali z mužom 2x sex.
Išla som k doktorovi a doktor mi povedal že vaječníky a maternicu mám vsetko poriadku neviem v čom je problém žijem s mužom už 1rok a 4 mesiace nedá sa mi otehotnieť ták som sa rozhodla riešiť to sama tak som šla som v lekárni a poprosila som si tabletky na otehotnenie v lekárni mi odporučili vitamín c že to vraj pomáha na otehotnienie vedeli by ste mi niekto pomôcť ďakujem .
@lolinecka888 ja mám úplne rovnaký cyklus

@vejula a ako si to dokazala ako sa mera bazalna teplota ked mam kalendar moze ci nn