Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@biela_sova ak si tehotná, hneď v momente uvidíš dve jasné čiarky,tak ako ja,dnes ráno ❤️
Snažilky držím vám palce, ja som si prešla bolesťami a navalmi tepla, nervozity, kým mi našli cystu a povedali mi, že mám endometriózu, absolvovala som dve laparoskopie,4 roky sme sa snažili ako blázni o dieťa, až som to vzdala, všetky baby v okolí otehotneli,iba ja nie, po vysadení vissane mi však začalo bývať zle, už viem prečo ❤️
@carrot_apple jeeej tak to Ti gratulujem 🙂
@carrot_apple v kolkom si bola týždni keď ti ukázal test dve čiarky
@miskachrumka otehotnela som 26.10, test mi ukázal dve čiarky v momente 16.11.,vlastne týždeň mi menzes meškal a už som to vedela
@lenn1101 Áno, neboli ovu testy a merania ale naše babky nemali také problémy s plodnosťou ako ženyv tejto dobe a vydávali sa aj mladšie.
@hrybik áno
@hrybik keď ešte budeš testovať, daj vedieť či to tmavne.
Dobrý deň prajem, ja by som sa chcela opýtať, že čo mám robiť keďže podľa mojej aplikácie by som mala mať plodné dni od zajtra ale nemerala som si bazalnu teplotu a mám nepravidelný cyklus... Snažíme sa uz viac ako rok a robila som si ovu testy minulý mesiac a podľa nich som nemala vôbec ovulaciu. Tak teraz neviem čo robiť či si skúsiť zase urobiť ovu testy alebo rovno navštíviť doktorku. Ďakujem za odpovede 😊
@carrot_apple gratulujem 😊
@majuska1996 ja by som navštívila Doktorku ..kamoške diagnostikovali polycysticke vaječníky včera a to sa už dva roky snažili a lekár si to nevšimol katastrofa ...určite trvajte na hormonálnom profile podrobnom aj AHM anti Mullerov hormón či ako sa to presne píše ...a aj na endokrinologiu nech vás odporučí ..prajem veľa šťastia
@dejna_ ďakujem krásne sa odporúčania ale mám PCOS a už to ideme riešiť v centre 🙂
@majuska1996 super prajem veľa zdravia 🙂
Tá prvá fotka je robená dnes a tá čo je na papiere je robený včera ktorá má viac skúseností stimi ovulčnymi testami ďakujem som ako na ihlách
@rita0123 znamená to že by malo byť po ovulke,resp.este teraz šanca je lebo to znamená že folikul praskol a vajíčko čaká na oplodnenie.mozno ešte čaká,možno je už úplne po ovulke.to nikdy nevieš.kazdopadne snáď ste sa snažili a môžte ešte dnes aj zajtra
@veronika1603 dnešný tretí deň ovu test

@lolinecka888 nijak už mám dvoch starších chlapcov ale tiež by sme ešte brali tretie ale nedarí sa ..:(