Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@lolinecka888 určite nie.ciarky musia byť obed silné.rovanko silné.vtedz je test pozitivny
@lolinecka888 vyzerá že už pomaly začína tmavnut,testuj už zajtra 2x denne tj.o 10hod cca a 18hod cca.dve hodiny prrd testom pi len minimálne.drzim palce
@lolinecka888 ja som mávala napr teploty 36.2 36.3 pri ovulke stúpla na 36.5 a držala sa tak tri dni a potom stúpala až stúpla na 36.9 a držala sa hore.vtedz vyšiel aj pozitívny test tehu.mavalq som aj krásne pozitívne ovi testy ale nejak to nikdy nezabralo.vyslo to až vtedy keď sme už s manželom ani nemali chuť na sex a mali sme ho 3x za mesiac.cez ovulku len raz
@lolinecka888 ahojte chcem sa spýtať či vidíte aj vy na tomto tehotskom teste slabú čiarku ďakujem za odpoveď
@bibuska2 keď som mala takýto test ,tak to bolo negatívne vzdy
@veronika1603 ďakujem zajtra skúsim inej značky test
@bibuska2 držím silno palce.odprucam Pepino test.ten má nikdy neklamal
@veronika1603 ďakujem dnes sa mi bohužiaľ nepodarilo dostat sa do mestá kúpiť si test 😔
@veronika1603 ahojte tak som skúsila pepino a top test
@bibuska2 úplně minimálně vidik
@veronika1603 včerajší testik
@bibuska2 nooo tak toto uz vyzerá najdene
@bibuska2 no ako
@veronika1603 tak som teraz momentalne u dr. Tehotenstvo tam nieje mám problémy s hormónmi a cakam ešte povedala mi že mám viac mužských hormónov ako ženských tak mi musí nasadiť dlhodobu liečbu ale ešte neviem aké tabletky nič som ešte v čakárni 🙂
@bibuska2 jejda,no škoda .
Zdravím môžem vás poprosiť o radu? Myslíte si že je dobrý nápad užiť si s partnerom a na druhý deň ísť na preventívku gynekológovi? Alebo to radšej mám odložit na neskôr? o dieťa sa už dlhšie snažíme bohužiaľ zatiaľ bez vysledne. Ďakujem za možné názory.
ahoj rozmýšľam že keď som bola u toho 19.5.a povedal mi že ovuláciu som už mala a keď som sa pýtala keby nastala tak povedal tak dva dni dozadu a potom ten zapal mohla som aj otehotnieť prsia ma bolia a pichá má ako keby v maternici ale neviem či je to ten zapal alebo uhnezdenie.alebo prichádza menzes ,,,🤷🤷🤦viete mi poradiť ???
ahoj rozmýšľam že keď som bola u toho 19.5.a povedal mi že ovuláciu som už mala a keď som sa pýtala keby nastala tak povedal tak dva dni dozadu a potom ten zapal mohla som aj otehotnieť vieščo prsia ma bolia a pichá má ako keby v maternici ale neviem či je to ten zapal alebo uhnezdenie.alebo prichádza menzes ,,,🤷🤷🤦ktorá má skúsenosti vie povedať
@bibuska2 ja tam bohužiaľ nevidím nič.. Tiež ich každý mesiac hľadám a už mám niekedy vydiny ale márne.. Snáď tento mesiac to vijde 😉 Držím palce aj tebe.. Koľko si od ovulácie?
@sjuzan0211 ďakujem no tak ja som 10dni dpo a beriem vitamíny na podporu tehotenstva

@lolinecka888 už je určite po ovulke.vtedy si mala pozitivny