icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

anihra
6. okt 2011

@minusko ja som ti vcera pisala, ze podobneho ducha som mala aj ja pri malom Lejkovi na 28 DC, ale kazdym dalsim dnom mi ciarka silnela... Takze u teba je to cudne. Niekedy sa stava, ze test je pozitivny este pred vynechanim mestruacie, ale potom pride normalna menstruacia bud v termine alebo trochu neskor a dalsie testy su negativne. Oplodnene vajicko sa z nejakeho dovodu prestane vyvijat a odide s dalsou menstruaciou. Stava sa to vraj dokonca az 30-60 percentám oplodnených vajícok. Keby si si nerobila test, tak ani nevies ze sa nieco udialo. Ale este by som na tvojom mieste nerobila unahlene zavery. Pockaj niekolko dni a urob si dalsi test. Ak by si bola tehotna ciarka ti musi zosilniet. Z toho dovodu sa neoplati robit testy pred vynechanim menstruacie, usetrili by sme sa sklamania. Som strasne mudra, ja sama som si len tento tyzden urobila asi 4 a to mam mat mrchu az buduci tyzden.

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 neboj sa zajtra si sprav ale rano....a aku citlivost testu si pouzila? budem ti drzat púalceky...ja som si robila vcera 31DC a hned vysli a krasne sa sfarbili skoro rovnako ruzove..kukni moj album ak chces...vyjde to uvidis...

dajaja
6. okt 2011

@monika837 presne tak 🙂

monika837
6. okt 2011

@meatfly24 ja tam vidim ducha 🙂 urcite ti to bude silniet, nemaj strach 😵

lulu1988
6. okt 2011

@dajaja no ja uz v PP nebyvam 10 rokov ale vraciam sa tam za rodinou...krasne mestecko.-...no tk to ano asi by som anija nevydrzala takto cakat..styri testy ukazali krasne kolajnice a ja mam stale obavy ci neukazuje sprostosti..aj ked mam rozne priznaky 🙂

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 hej uz som pozerala... ja som pouzila 10 tkovy... ale mrcha mi mozno 1 den meska... nemam totiz pravidelny cyklus takze neviem presne... bojim bojim...🙂

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 a ake mas priznaky? alebo teda ako sa citis?

lulu1988
6. okt 2011

no ani ja nemam pravidelny....max mi vsak mrcha pride na 31 den..tak vcera treti meskala...normalne som si musela pretriet oci ci dobre vidim :DD aj ja som pouzila 10tkovy a potom aj 25kovy ten dnes rano---ale aj on potvrdil..tak drzim palce na zajtra a daj vediet..

monika837
6. okt 2011

@dajaja rozhodla si sa pre pekne mesto 😀

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 no ja sa citim vselijak...dost casto ma bolia krize...chodim veeelmi casto cikat aj v noci..co som nikdy nechodila.. boli ma v podbrusku aj ho mam take tvrdsie, strasne naliate prsia a velke tmavsie prsne dvorce. a este take stale mam pocit takej tazkosti ze sa mi chce odrgnut...akoby som nieco tazke jedla...takze ked si to tak vsetko zratam..asi to bude pravda...dufam...

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 z vykladu si vyberam: bolesti krizov, neustale cikanie... niekedy mam pocit ze co i len docikam potrbeujem znova, bolestive prsia, a bolesti a tvrdnutie podbruska... takze uz mi chyba len taky krasny test ako mas ty 🙂))

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 no parada teda....ked si chytis pod bruskom mas ho take tvrdsie ako zvycajne vsak? ja som si myslela ze si tieto priznaky namyslam tak asi pred tyzdnom som sa na to vykaslala prestala som si to vsimat a naraz som aj zabudla ze som sa snazila o nieco..spomenula som si az ked mi nedosli mrchy 🙂 no podla mna z tolkych priznakov a z takej ciarocky tam nieco bude...uvidis... a o tri tyzdne si budeme ukazovat prve foto nasich babatiek

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 no uvidime som zvedava teda... okrem bruska takeho vy aj z neho vyzaruje take teplo... ostatne casti trupu su studensie len okoloie maternice je take teple ... vazne... nechapem ako ale citim to tak 🙂

dajaja
6. okt 2011

@lulu1988 aj ja som si vtedy urobila niekolko testov, ale stale som tomu nechcela na 100 % verit. Ked som isla v tom 13 tt na sono, mala som strasne obavy, ze tam nic nebude.. ale bolo a uz hotovy clovek. mali tam taku velku plazmu a na nej bolo vidiet vsetko krasne, maly uz kopal nozickami a rucickami ostosest 🙂

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 vidis to..akurat som si to skusila aj ja a je to celkom tak..len neviem ci ja nemam podbrusko teplejsie tymi tesnymi nohavicami 🙂 a ja mam teplu aj tvar...normalne mi horia lica uz treti den ale teplotu nemam....

lulu1988
6. okt 2011

@dajaja no tak to musilo byt zlateeee..noralne mam slzy na krajicku...asi citliviem 🙂) aj ja sa na to tesim...dufam ze sa dockam..aj ja si spravim dovtedy este nejaky testik pre istotu....dufam ze predavaju v lekarni ten digitalny, ktory ukazuje v ktorom tyzdni priblizne si...

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 a stym namyslanim to poznam ja som si robila 25DC test nic tam nebolo tak som sa tak nastvala ze som povedala a dost... ze v oktobri to nebudem riesit uz vobec... a... opat to riesim... :D inak taka otazka je to caste cikanie ked som od pol deviatej bola cca 11 krat curat? 🙂 teraz si neviem spomenut kolko sa chodi normlane :D

dajaja
6. okt 2011

@monika837 hej pekne mesto, uz som sa aj celkom zabyvala 🙂 len mi tu chyba moja mamina. bolo by fajn tu mat niekoho, komu mozem dat maleho na hodinku, ked potrebujem nieco vybavit. Vidim, ze aj ty mas drobca v podobnom veku a ake pekne meno ste vybrali 🙂 Aj ja som vzdy chcela mat Tamarku 🙂

lulu1988
6. okt 2011

no tak to je dost casto urcite..aj to ratas? :DDD no pekne teda...tak ja som za normalnych okolnosti za cely den chodila tak 5 krat asi..ale to preto lebo nepijem vela vody...a vcera som za hodinu bola aj trikrat...stale ma tlaci na cikanie...a pritom niekedy nevycikam vela...

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 mna take chyta vecer...nemam vobec teplotu ale horia mi presne lica... a strasne mam teple podbrusko a lono...vazne asi 3 dni... 🙂)))

lulu1988
6. okt 2011

tak neni o com.... menime sa...🙂

esmemia
6. okt 2011

@petka296 Petka tak predsa???Mrska neprisla ani po vyvolavacke ci???Juj tesim sa,gratulujem moja
😵 😵 😵 😵 😵 😵

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 jak sa menime?
inak medzitym jak som dopisala ze 11 tak uz + 2krat.. :DDD hej pocitam lebo som uz aj vcera chodila casto a som si myslela ze si to namyslam :D tak som si to chcela zratat :D

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 no tak to si budem musiet aj ja spocitat🙂 bude sranda aspon....vsak ze sa nase telo meni...tak som to myslela...tym ze nam je teplo a nemame teplotu..ze mame ine podbrusko a pod...

mishuu
6. okt 2011

@meatfly24 jeeeej zlatinko, čo to je? veď aj ja tam niečo vidím...ani si sa nepochválila...

meatfly24
6. okt 2011

@mishuu 🙂))) chcelo som ti napisat.. a mezi tym som si kukala tvoje pripravy na svadbu a v tom ma sef vyrusil tak som zabudla... idem napisat ti 🙂

janka9898
6. okt 2011

jeee styri strany zapisane akolko tehuliek gratulujem vam je to naozaj plodna tema fuu do vianoc budete aj ostatne tehulky bol by to asi rekord🙂) 😎

martinka15
6. okt 2011

@janka9898 Bodaj by si mala pravdu ☹

mimi1111
6. okt 2011

ahojte kolko mame novych tehuliek???dufam ze sa k nim pridame aj my 😉 😉

petka296
6. okt 2011

@esmemia neprisla 🙂 , uz som bola aj u doktora, povedal, ze je tam vacok, zajtra idem na krv a ak vsetko dobr pojde tak 18 mi daju tehotensku knizku 🙂