icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

slnieckko
7. okt 2011

@zasha @orchis na to neexistuje ockovanie ani u zvierat ani u ludi pokial viem... a viem ze sa mozem nakazit aj inde, len take babske reci su kolo toho ze tehotne by macky nemali 😖 my ich mame v byte a tiez ich mame skoro ako deticky 😀 ja mam saru a mm matka 😀

tannia87
7. okt 2011

ahojte baby neviete mi poradit co sa moze diat ak nejako zhruba od 15dc ma stale bolia krize ako pred mrchou? zacinam sa bat ze ju dostanem o dost skor ako obvykle bolesit sa pakuju kady den pritom mam rchu dostta az o tyzden 😒 snazime sa ten to mesiac perne stale obden ci to nie je aj tym

oskvarkaa
7. okt 2011

@tannia87 krize boli a aj ked si tehu...

petka296
7. okt 2011

@esmemia dakujem 😲 aj tebe sa podari, ved sme si povedalo ze obe budeme mat bruskate vianoce 🙂 neboj moja ani sa nenazdas a budes aj ty. 😲

orchis
7. okt 2011

@slnieckko ockovat sa proti tomu neda, ale ked otehotniem tak mi z krvi mozu zistit ci to mam alebo ci som to v minulosti uz prekonala. ak dobre viem, ak si uz raz mala toxoplazmozu tak uz ju druhykrat mat nebudes. a ty si o tom ani nemusela vediet, ze si ju mala, lebo jej prejavy su pomerne individualne. teda aspon ja som o tom takto informovana. u nas uz teraz priatel cisti piesok a ani to casto nemusime, asi raz do mesiaca, lebo nasa cica uz niekolko mesiacov si chodi vykonavat svoje potreby niekde von 😀 predtym sme jej to cistili dvakrat denne.

tannia87
7. okt 2011

@oskvarkaa no pocula som o tom ale u man je to cudne zacali hned na druhy den po oulke ak to bola ovulka 🙂 to by bolo dost skoro a prsia ma nebolia vobec preto mam cudne pocity

slnieckko
7. okt 2011

@orchis no to mate fajn ze chodi vonku. nase len dnu ked sme v panelaku, mali sme predtym jedneho ten bol nauceny pekne sa pytal von, zisiel si sam po schodoch a ked sa vyblaznil prisiel pod vchod a cakal kym ho pustime bud my alebo susedia a tam cakal pod nasimi dverami 😀 bohuzial jedna stara suseda mala namietky ze roznasa spinu a robi pesniky na schodoch co je samozrejme blbost 😖 a jedneho dna sa kocurik nevratil ☹ po nom sme si obstarali noveho a toho uz nepustame ani na chodbu pre istotu... som rada ze je tu aj niekto kto ma rad macky, vacsina ludi na nich nadava 😠

nena13
7. okt 2011

Dievčatá,tak vyzerá to,že sa zatiaľ držíme a som v 7 týždni.Srdiečko sme videli,ale nevidela som ho mihatať s -ako niektoré dievčatá popisujú-doky vravela,že až v 8 týždni,mne sa to zdá dosť neskoro,ale idem sa radšej tešiť z toho,že sme o krôčik dalej,aj ked s troškou strachu(Tie 2 potraty)Krvácať už nekrvácam ,ale našli mi bielkovinu v moči,tak dufam,že sa tým niečo zas nepokazí ak mi nasadia antibiotiká...Držkám Vám všetým prsty a ďakujem Vám veľmi pekne za obrovskú podporu a silu ,ktoru ste mi dali v dobe,keď som to najviac potrebovala...Ste úžasné...

fide
7. okt 2011

@nena13 velmi sa s tebou tesim.....ja tiez uz nespinim ale mam dost nepekný vytok... cakam na vysledky a podla toho budu aj lieky..ale verim ze dokt. vie co robi....aj pri Eli som mala posvovy vytok... mozno to suvysi aj s tou cistou ktoru mi po porode vyberali....ale ja verím z vsetko bude dobre... dnes je napr. prvy den kedy sa citim uplne normalne ... ziadne tlaky pychanie ani bolesti ....tak sa tesim.

nena13
7. okt 2011

fide@Ďakujem.A ten výtok máš akej farby?

martinka15
7. okt 2011

@nena13 Srdečne gratulujem i Tebe a pekne sa opatrujte a priberajte 🙂

meatfly24
7. okt 2011

@nena13 ja som pocula ze ked je vytok biely nesmradlavy ze je to v tehu bezne a normalne...
inak nena gratulacia hlavne zdravicko 🙂

orchis
7. okt 2011

@slnieckko ja som bola tiez skor za psickov ale od kedy mame tu nasu cicu, zistila som vyhody maciciek. mam strasne rada, ze je taka samostatna, aj sa pomazna ale neotravuje. ja mam rada vsetky zvieratka aj ked doverujem len tym, ktore poznam 😉 nechapem ako im niekto dokaze ublizovat 🙄 a podla mna babatko a zvieratka to je super kombinacia 😉

nena13
7. okt 2011

@meatfly24 Ďakujem.Ved presne tak ,ja som ho mala hnedý...a skoro som umrela od strachu,ale nejak sme sa z toho (klop,klop)dostali.Biely a žltý je naozaj v poriadku.

meatfly24
7. okt 2011

@nena13 fu tak si ma uistila lebo som sa docitalaze biely taky ako keby kremovy je v tehu fakt normal... a ja taky mam... tak som rada... 🙂 k dokimu idem az pondelok ale to bude aasi najdlhsi vikend :D

blackswan75
7. okt 2011

@minusko ahoj tehulka, cervene na bielom 😉 😉 prajem bezproblemove tehulkovanie, ja som 17 DC a netrpezlivo ( ne) cakam na mrchu aby som testla 😀 😀 nejak vnutorne verim, ze som tehu, ze sa vo mne cosi deje, ale ako pisala @oskvarkaa aj ja som na domyslanie profik 😀 😀 mavam 28 dnovy cyklus, tak este 10 dni... bozee to je vecnooost 😀 testiky som si nakupila, ale dnes som nevydrzala a testka,,, samozrejme ze nic.. sibe mi 😀

lenka112
7. okt 2011

@mimi1111 ešte nie, čakáme na výsledky a až potom . 😒

minusko
7. okt 2011

@blackswan75 ahoooj,ďakujem. Ja som tiež bola netrpezlivá. Prvy test som si robila v utorok a to som bola 17 deň cyklu. Dnes je 20ty a testík je už celkom ako tak 🙂. Ale ja som asi jedna z tých mála,ktorym sa niečo ukaže skoro týždeň a pol pred mrchou. Ja ti veľmi držím palčeky aby si aj ty bola tehulka a potom si založíme všetky novú tému v oddelení tehuliek 🙂 A musim povedať že sa mi na tebe veľmi páči že tak túžiš po treťom miminku ked v dnešnej dobe ľudia myslia na všetko len nie na to že budu mať viac ako 2 deti. Držím prstiky 🙂

tannia87
7. okt 2011

@blackswan75 ahooj tak zase sme v ockavani ako aj min mesiac ja som tiez dnes testla ale nic no ale je este skoro tak s aupokujem ale priserne ma bolia krize 😉 😒

lulu1988
7. okt 2011

@slnieckko Dakujem ti krasne... no snazili sme sa minuly rok asi sest mesiacov..zacali sme takto v septembri a v januari-februari som to vzdala...a teraz v septembri sme to skusili opat a vyzera to tak ze to vyslo na ptvy krat..drobcek mi spravil krasne narodeniny...no ja som to nevydrzala a ked som si robila test tak som hned volala na polovicku zo zachoda a to bolo asi len par sekund ocikane...nevydrzala som a to som chcela spravit nieco podobne ako ty... a mamke som to dnes povedala...tiez som nechcela ale ma meniny tak som jej spravila prekvapko kupila velku kyticu a do nej dala cumlik a paierik s textom ahoj nedejna babka...ak vsetko pojde podla planu tak sa vidime v juni..tak drz palce...:D potesila sa riadne...uz len dufaat nech je vsetko ok...uz by som bola najradsej po vysetreni u lekara...ja som s drahym sest a pol roka...taakze skoro podobne...
tak ti drim palceky silnoooo moc aby sa vam to co najskor podarilo....a aby ste mali krasny darcek k vyrociu.... a kolko sa uz snazite?

blackswan75
7. okt 2011

@minusko dakujem velmi pekne za mile riadky 🙂 ano tuzim, tuzba nastala asi pred pol rokom, ked moja sefka 40 rocna porodila tretie dietatko, je to nadherne v takomto veku mat dieta, prve dve su uz samostatnejsie, a velmi sa tesia, a samozrejme aj pomozu, nie je to take narocne pre mamicku, a dietatko je dar, neopisatelny, aspon ja to tak beriem, je uzasne darovat zivot,,,, ked to budeme vsetci takto brat iba materialne, tak to moze cely svet zabalit, nie peniaze su doleztre... vztahy su ovela viaaaaac.... a ja obdivujem zase teba, ze mas v podstate male mimco a cakaj druheho drobceka... na to si trufaju len sikovne maminky ... drzim palceky

blackswan75
7. okt 2011

@tannia87 veru veru......cakame opat na tu potvoru, ktoru by sme aspon na rok nevideli 😀 😀 😀 drzim palcekkyyyy

blackswan75
7. okt 2011

@orchis aj ja mam doma kocurika a nedokazem si predstavit, ze by som sa musela s nim rozlucit, ma 4 roky a je uzasny.... decka a vlastne cela rodina ho milujeme. teraz kedze sa snazim a neviem ci aj nie som tehu, tak zachodik cistia dievcata... tam ide iba o ten trus... tym sa prenasa toxoplazmoza.... ale ja verim ze nam nic take nehrozii,,, 😉

tannia87
7. okt 2011

kedy ma tebe prist? mne takto o tyzden to bude zas cakanie a potom plakanie do vankusa cez veekend u mna nie su zaidne priznaky skor sa bojim enjakych komplikacii koli bolesti v krizoch prsia furt sledujem ale tie nic nebolia ma odkedy som vysadila antik.vobec ani cez mrchu ☹

minusko
7. okt 2011

@blackswan75 za to môžem ďakovať mojej Nicolke že je take dobre dievčatko. Viem že pri nej to zvládnem. Je veľmi šikovná. Od 6tich mesiacov mi hovori mama, od 10 chodí a už dávno ma 6 zubkov. A o take 3 týždne bude mať rôčik. A kým sa narodí Sebasian alebo Ashlay-Fay tak bude mať skoro dva. Až take ťažke to nebude. A navyše ma mrzí vždy ked idem do práce a ona plače ako o život. Chcem byť s ňou 🙂

blackswan75
7. okt 2011

@minusko nadherne mena.... uzasne ako to mas pekne vymyslene 🙂 veru 2 rocne dieta je uz ako sa povie za vodou 🙂 a je uz rozumne... verim ze to pekne zvladnete 🙂 😉

blackswan75
7. okt 2011

@tannia87 ja cakam az 19.10 takze mam este cas.. no mna zas prsia bolia, vlastne su citlive a to nemam tesne pred mrchov ale vlastne som skoro v polovici, tak bud to bola divna ovulka alebo som tehu, 😲 to druhe by sa mi pacilo omnoho viacej 😀 😀 😀 .. su citlive, tak ako keby pod pazuchu a od vrchu .. mam taky zvlastny pocit v podbrusku, ako tlak, ale este pre 2 dnami ma tam pichalo a raz na oravej a potom aj na lavej strane 🙂 ved sa necham prekvapit...

esmemia
7. okt 2011

@petka296 dakujem snad ano

blackswan75
7. okt 2011

@esmemia ako sa darii? Ako sa citis?

nena13
8. okt 2011

@blackswan75 Krásne si to napísala,až mi slzy vyhrkli ...