icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mimi1111
8. okt 2011

@lenka112 my by sme tiez mali cakat na vysetrenia no nechavame tomu volny priebeh

lenka112
8. okt 2011

@mimi1111 To aj my tak, kedy sa podari, vtedy sa podarí, hlavne musime mysliet pozitivne 🙂

esmemia
8. okt 2011

@blackswan75 uplne normalne,buduci vikend by som mala mat plodne dni,tak snad sa pratel necha ukecat na sexik obden aby sme to dako vystihli v spravny cas,ale uz by som rada,keby sa to podarilo,tato posledna mrska vazne nemusela chodit na 4 dni aj s cestou a este taka slaba,no tfuj...uvidime,ale uz zacinam pochybovat uplne ze sa to podari,len vcera som sa dozvedela o troch kamoskach,ze su tehu ,tak som si v sprche poplakala,tak aby ma nik nevidel...ide to dobre na psychiku...ale tvarim sa statocne je to uz pol roka co sa snazime,tak uz by mohlo prist dake ovocie,aj ked viem,ze niektore maminky sa snazili a snazia dlhsie ako my 😉
Dakujem za opytanie,ale nechcem sem hadzat do plena tolko zlej nalady a energie,ved tu mame tolko tehuliek,september bol teda ozaj plodny :D...tak sa tesim aspon s vami 😵 😅

orchis
8. okt 2011

no ja som tiez este trosku nastvana od vcera. bola som opat v jednej velkej lekarni, ze snad tam budu mat nejaky 10-kovy test. tak som vypytala ten najcitlivejsi, dali mi clearblue. na krabicke ani len zmienka o jednotkach hcg na liter tak som to kupila. doma som vybrala letacik a citam a citam......ani len zmienka o ui/l. mam ten digitalny a na nete som sa docitala, ze zase je to len 25ui/l 😠 to mi ako keby robia napriek 😖 neodvazim si 4 dni pred mrchou testovat 25kou 😒 ved mi asi aj tak nic neukaze. kedy vam prvykrat ukazala 25ka druhu ciarku?

oskvarkaa
8. okt 2011

baby no tak dnes vinimocny den.. jedna doba a jedna zla sprava ... ta dobra..
- muzovej svagrinej sa rano narodil syn (ja som im to vravela ze on bude po maminke pedant a narodi sa presne v den D kedy mu to pani doktori vyratali 😉 a rano nam uz volali...) a to sme este vcera pozerali ten trapny futbal... .. filipkovi sa asi nepacil .. tak radsej vysiel z bruska aby to uz nabuduce nemusel trpiet ... 😝
ta zla..
- rano dosla mrcha... zase o den skorej.. mne asi nieje sudene sa ani jeden den ponatahovat a testovat sa zbytocne pred tym ako mi meska 😝 ... nevadi tento mesiac to dame... len musim ist pred tym este na tu operaciu znamienka... bojim bojim... a este k zubarovi (baby ak ma posle zubar na rengen mozeme potom este tento mesiac snazilkovat ?.. idem 16.10)... ale aj tak dobre bola som trochu soplava tento mesiac a do toho ten vypity redbull.. asi by som mala strach....
tak sa majte babenky a dosnazilkovania ;)

orchis
8. okt 2011

@oskvarkaa no tak to gratulacie svagrinkej 🙂
ja som predsalen riskla ten hlupy clearblue digitalny test a jasne, ze nic 😒 tak cakam, ze mrcha predsalen v utorok dojde. tak potom snazilkujeme dalej.
myslim, ze rontgenove ziarenie skodi babatku uz ked si tehotna. podla mna to nema ziaden vplyv na buduce tehotenstvo. kludne chod kym nie si tehotna 😉

barborka27
8. okt 2011

@nena13 tak gratulujem.....ja som tiez cca v 5 tyzdni,mam bolesti,tlaky,alebo co ja viem,ako to mam opisat,vo februari som prisla o nase 1 babetko,tak mam teraz velke obavy,doktorka mi aj predpisala duphaston a teraz uz musim iba cakat,lebo na monitore takisto este nebolo vidiet.....drzim paste a este jedna otazocka,ty si zazila v akej dobe po sebe tie dve nestastia prosim?????a mam tiez vytok,spinenie,alebo ako to mam nazvat.....takze drzme si vsetky silno paste 🙂

barborka27
8. okt 2011

@oskvarkaa ja ked som bola vo februari tehotna,tak ked ma dr. zbadala,skoro zomrela z mojich zubov,uz som si normalne myslela,ze zrusi svoju zubarsku prax 😉,no a tiez mi nechcela robit zuby,lebo ze mi nemohla robit rengen a ani injekciu by mi nemohla dat,kedze ja bez injekcie by som si nedala robit zuby v zivote 🙂

barborka27
8. okt 2011

@esmemia moja,tak to plackanie tajne poznam aj ja velmi dobre ☹ a najlepsie sa mi stalo 2 krat,ze som dostala menzes,bola som smutna a moj drahy mi vo vsetkej pocestnosti povedal,ze raz su ti tehotni a raz ti,no hned boli slzicky na svete.....drzim paste 😉

barborka27
8. okt 2011

@fide ahojcek,tak vidim,ze ten vytok je normalny,ja ho mam tiez,ale mam strasne obavy,kedze sme cca pred 7 mesiacmi prisli o babetko a mam aj take akokeby menzesove bolesti,neviem to posudit moc dobremlebo ja som inac pri menzese bolesti nemavala,tak dufam,ze su to ´´dobre bolesti´´.....vcera mi dr predpisala Duphaston.....drzim paste.....

oskvarkaa
8. okt 2011

@orchis no to hej ved k zubarovi idem este pred obulaciou ale len tak tesne nekako 5 dni alebo tak a aj to je +- ... tak ale je to malo pravdepodobne ze ma budu rengenovat ale keby nieco .... lebo mi by sme vari zase chceli snazilkovat kazdy druhy den do ovu... ale asi az po znamienku ale to asi pojdem hned v pondelok riesit este kym bude mrcha... nech to mam za sebou...
... no to mas blbe s tymi testami budem drzat palce na ten utorok nech mrcha nepride ..

esmemia
8. okt 2011

@oskvarkaa no otrasna mrska,ale ver tomum,ze ani take natahovanie nie je moc fajn 😉 😀 a svagrinke blahozelam a vela zdravicka prajem
@orchis mne sa vidi,ze ten test je az ked ti mrska meska,aspon tak mi to vravela znama,ze on zvykne ukazat az ked mrska meska,nehcaj sa prekvapit
@barborka27 presne tak je to tazke,aj ja som uz plakala na zachode,ked mi bolo skvele nic ma nebolelo,ale zrazu papier ruzovy,cize sa dostavila mrska,no nic lepsie ani nemoze byt akoked Ti niekto povie,ze je tehotna ta,alebo ta 😖
AJ ja si drzim palceky a snad sa nam to tento mesiac cez plodne dni podari

janka9898
8. okt 2011

@barborka27 neboj aj j amam vytok len nesmie byt krvavy niekedy po sexe alebo po namahe moze byt hnedasty len nie jasna krv no a tie bolesti su normaln a dobre je to akokeby menstruacna bolest alebo slabucke kontrakcie tazko sa ti to vysvetluje kedze nepoznas ani jedno ani druhe ale neboj su to dobre bolesti to sa ti maternica roztahuje a stahuje aby vytvorila babatku priestor pre rast a vyvoj neboj bude to ok🙂)

janka9898
8. okt 2011

tak konecne sa mi podarilo dostat fotku z telefonu do pc tak sa pokochajte 🙂))

janka9898
8. okt 2011

a este jedna je to fotene mobilom takze nic moc na tych prvych su iba dva poazitivne🙂)

nena13
8. okt 2011

@barborka27 Mala som tie tehotenstvá s odstupom asi pol roka.Držkám Ti prsty ,aby to dopadlo všetko dobre,hlavne oddychuj...

lulu1988
9. okt 2011

@tannia87 mna krize neznesitelne boleli asi 2 a pol tyzdna pred mrchou...ked som dlhsie stala na nohach a nieco robila..hlavne ked som varila..a raz mi pri vareni doslo az tak zle ze som musela ist na okno vyvetrat sa...to asi z tych vyparov,,,ale krize boli priznak tehu...tak ti silno drzim palce, nech to vyjde...

tannia87
9. okt 2011

@blackswan75 no u mna tiez boli podobne priznaky ale vcera som ostala zarazena mala som krv na toaletasku ale tasku inu farbu ak ms neviem a aj dnes rano trochu a priiserne ma boli krize cleu noc som citila ajpodbursku neviem zacina sa mi to nejak rozhadzovat tento mesiasc sa zas sklamem ak by som uz bola tehu toto by sa asi nemalo diat nie?

tannia87
9. okt 2011

@lulu1988 no dakujem ale akso pisem nizzsie mala som nejake cudne spinenie podla man to spinenie nie je ale rozhadzany cyklus prave teraz ☹

lulu1988
9. okt 2011

Ahojte baby ako casto mavate bolesti v podbrusku??? jaaaj mna tak niekedy boli brusko az si ho musim chytit...ale potom prestane...o hodinku cca zase na chvilu....ja nemam ani ziadny vytok ani ziadne spinenie...6 testov potvrdilo ze som tehu a aj vcera som si robila s indikatorom pocatia a vysiel ze babatko moze byt stare tak 3 tyzdne..ale ja sa stale bojim ze to moze byt aj cysta, lebo tolko som o tom citala, ze aj vtedy moze byt test pozitivny...uz som asi na hlavu....baby kedy ste boli prvykrat u lekara?

lulu1988
9. okt 2011

@tannia87 hlavne nestresuj...ja som tiez priznaky mala hadam vsetky uz tyzden pred MS a myslela som si ze su to stavy pred prichodom MS. Ale asi neboli...A odkedy sa snazite?

tannia87
9. okt 2011

no teraz treti mesiac ake tento ideme presne stale obden piatok mam mat mrchu minly mesiac prisla o den skor takze mozno stvrťtok tak som uz dufala ze hadam ano ked som zacala citit aj tlak v podbrusku ale teraz som sa zlakla lebo tuto krv som mavala kazdy gyn mi dla vzdy antiku kedze osm dieta neplanovala pred tym mi to vyhovovalo aby som mala klud teraz ako keby sa mi to vratilo to som tu krv mala aj tyzden tak ze som musela mat vlozku lebo tampon som sa bala ked to nebola ako ms a asi aj preot ma bolia krize no uvidim ale do paitku ma asi urve 🙂 tebe drzim palceky nemusi sa bat ked ti testy ukazali jasne a mas aj priznaky mozes byt stastna a tesit sa 😀

orchis
9. okt 2011

caute baby 🙂 tak vyzera, ze sa mi mrcha rozbieha 😠 vcera som mala trosku krvi na toaletaku a dneska podobne. nie vela a neustale, ale predsalen. aj ked je divne, ze dosla s dvojdnovym predstihom 😕 ale cely cyklus som mala nejaky divny takze......nevadi, po mrche opat zaciname 😉

orchis
9. okt 2011

@oskvarkaa ako si na tom ty? mrcha nakoniec dosla alebo ani nie? 😉

barborabilinova
9. okt 2011

ahojte baby tak ja som ochorela jak sa len dalo, priedusky bolia, tak neviem ci budem tehu, zatial beriem pre istotu len tak homeopatika pre istotu, aj ked som si robila tehu test ale bol negat, ale mozno to je este skoro robit tehu test kedze mrcha by mala dojst tak o tyzden a pol

mimi1111
9. okt 2011

@lenka112 veru tak a aby to dobre dopadlo 😉

minusko
9. okt 2011

ahojte, ja sa vam musim poďakovať,že ste tu riešili ten zvyšeny výtok v tehotenstve. Ani som sa nestihla opytať a už som tu našla odpoveď 🙂 Ako trávite nedeľu? Mne sa nič nechce,my tu máme zimu a škaredo ☹ Nejaké nové testíky ste si nerobili? A tehulky nepribudli?

elenka31
9. okt 2011

ahojte tak aj by som sa pridala.Začali sme sa snažilkovať v júli a zatiaľ nič.Aj ked sme dúfali že sa to podarí na prvý šup ako pri malej ale zatiaľ nič

blackswan75
9. okt 2011

@tannia87 no to moze byt z uhniezdovania ak si tehu, ja som citala ze par kvapiek krvy sa moze zbadat na toaletaku merias si aj bazalnu? aku mas vysoku? lebo ked sa aj uhniezduje tak ze aj vtedy prudko klesne a potom je zase hore, a potom piaty den na to ako klesla by uz mal test ukazat 🙂 mna pobolievaju prsia, su citlive, a obcas citim pichanie v podbruzku, a boli sme spolu resne v case ovulky tak dufam ze vo mne ten maly drobcek hlada miestocko na 9 mesacny prechodny pobyt 😀

blackswan75
9. okt 2011

@minusko ja mam tiez zvyseny vytok, taky zltkasty bez zapachu, skor hustejsi... zeby som tehulkovala? Som 19 den cyklu ale ranny test bol negat, tak cakam a o dva dni testnem