icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
9. okt 2011

@elenka31 vitaj medzi nami, sme uspesna skupina a mame uz kooopec tehuliek 😀

blackswan75
9. okt 2011

@lulu1988 nestresuj z cystou, si predsa tehulka a tie bolesti su aj preto, ze sa ti zvacsuje maternica, prisposobuje sa na to , ze bude musiet enormne niekolko nasobne narast a urobit drobcekovi dostatok miesta 😉

blackswan75
9. okt 2011

@orchis no to tvoje telo si naozaj robi co chce, drzim palceky po mrche so snazilkovanim 😉

lulu1988
9. okt 2011

@blackswan75 ja sa tym stale upokojujem..no ked som kludna, stale najdem nejaky ten clanok na nete ked sa nudim a hladam nove infosky...strasneee so mnou...mali by mi v praci zakazat ten internet :D

minusko
9. okt 2011

@blackswan75 ja tiež mam taky do žlta ale nieje uplne husty. Ja som si test od piatku nerobila,povedala som si že si urobim už len jeden asi v piatok a potom zavolam lekarke a urobim si termín. Ja mam dnes 22 dní od začiatku ms a 15 dní od ovulky. Je zaujímave že mi test ukazal duška tak skoro 🙂. Ja keby som mala čakať kym príde mrcha tak sa asi zbláznim lebo ja mam veľmi nepravidelný a dlhy cyklus bez antikoncepcie.Ovulku som spoznala podľa krčku (som si prečítala článok) a zda sa že sa podarilo. No je veľmi podozrive že niekedy vôbec necitim že by som bola tehu. Je to ine ako pri Nicole Christin. A tebe veľmi držim pršteky nech sa na tom teste objavia koľajničky. Ale ked píšeš že cítíš prsia a máš vytok tak možno aj budeš 😀

tannia87
9. okt 2011

@blackswan75 no dnes som total ko len lezim co mi je tak blbo bazalnu som nemerala este nikdy stym skusenosti vobec nemam ☹ mala by som si zajst kupit ten teplomer ale pockam este ako to dopadne do zajtra rano ak sa to nezlepsi skocim za gyn co mi hned poradi presne wiem antikoncepcia to mi spravil aj v maji ze antika na dva mesiace na upravenie cyklu potom mi ju kazal vysadit a skusat maju cudne nazory neikedy ti doktori ....krasne si to napisala s tym drobcekom 🙂 bodaj by sme obe tak dopadli uz sa tym krpcekom chcelo konecne pohnut trochu

blackswan75
9. okt 2011

@tannia87 pocuvaj a kolkaty den cyklu si? neskusala si testnut?????

blackswan75
9. okt 2011

@minusko dakujem pekne, ja skusim testnut o dva dni 🙂 tak dufam ze aspon susika uvidim,,, ale asi aj to je este skoro, lebo to bude len 9 den po ovulke, ci myslis ze by to ukazalo???

orchis
9. okt 2011

@blackswan75 no ja by som tak skoro netestovala, ale plne chapem, ze ta to laka 😉 resp. testnut mozes a aj ked to vyjde negativne tak s najvacsou pravdepodobnostou len preto, ze to bude este priskoro, no ale je mozne ze ti to ako @minusko ukaze aj tak kratko po ovulke 😉 takze ak mas zvysny test...... 😎

minusko
9. okt 2011

@blackswan75 no ja som si ten test chcela urobiť aj skor. V nedeľu bol náš deň D a tak sme s manželom sexikovali aj v nedeľu aj v pondelok a pre istotu ešte v stredu 😀 a od piatka ma veľmi boleli prsia a citila som podbruško. Hneď sa mi to nezdalo lebo ma nebolievali normalne prsia. Ale vydržala som do utorka a už tam bol ten slaby duch. Takže veľmi skoro. Ale aj tak sa mi to zda divne ked niektorym ženam sa neukaže ani dva dni pred mrchou.

blackswan75
9. okt 2011

tu je moj graf teplotny podla neho mam 3 den po ovulacii a 19 den cyklu 😀 baby mne uz sibe, stale cosi citam na nete, stale sa sledujem ved mam uz dve deti, ale takato sibnuta som pri nich nebola ako teraz,,, asi vekom mam strach aby to vyslo a hlavne bolo v poriadku 😉

blackswan75
9. okt 2011

@orchis no testy mam este 2 ks 🙂 desiatkove, ale mas pravdu vydrzim aspon do piatku 😉

elenka31
9. okt 2011

@blackswan75 dakujem a dúfam,že aj mi o chvíľku budeme patriť medzi tehule🙂

orchis
9. okt 2011

@minusko mozno to budu trojicky 😀

blackswan75
9. okt 2011

@orchis no ved ju neplas 😀 ale moze byt tak skoro vysoke HCG je ked je viac plodov 😉 😉

tannia87
9. okt 2011

@blackswan75 no dnes je too 23dc rozmyslam ze si spravim test ale az utorok lebo domam clear blues digital na nom je ze az po omeskani ms tak ho budem zbytocne minat tak si asi zajtra kupim a v utorok rano no aalebo ak to neprejde skocim k dr ale ten sa zas bude usmievat a mysliet si ze mi sibe 😖

asemilka
9. okt 2011

caute babule 🙂 dlhsie som tu nebola... ale mam toho vela v poslednej dobe.. 🙂 tento mesiac sme ale snazilkovali odusu, lebo manzel povedal, ze to predsa nemoze byt pravda, aby sa tak dlho nedarilo 😀 tak sa teda snazime a cakame 😀

orchis
9. okt 2011

@asemilka ako dlho sa teda snazilkujete? a ktory DPO si? uz si v obdobi pozorovania sa a testovania? 😉

blackswan75
9. okt 2011

@asemilka no veru dlho 😉 nas zanedbavas 😀 hlavne ze nezanedbavas manzela 😀 😀 😀 tak super, drzim moooc palceky aby toto snazilkovanie bolo uspesneeee 😉 😉 😉

blackswan75
9. okt 2011

@tannia87 ano staciti obycajny mamatest desinkovy a digital si nechaj potom na pamiatku ked ti vidu pozitivne tie obycajne 😀

tannia87
9. okt 2011

no ved tak ho odkladam ale dufam ze nezapadne prachom 😒 mamaest v nich je rozdiel alebo su vsetky 10tkove ja som pouzivala rapid doteraz

darinka.b
9. okt 2011

ahojte aj my sme sa cely september poctivo snazilkovali. presnejsie 10.9 v den svadby som uzila poslednu HAK, 14.9 som mala mrchu a odvtedy sme sa snazili kadzy den do dnes okrem 23.9 ( den pred odletom na svadobnu cestu bol drahy v strese z letu xi) podla hlienu som asi ovulku mala, teda obcas pichanie v brusku a tahany mierne priehladny hlienik som mala okolo 26.9. uz pomaly druhy tyzden ma bolia prsia, posledny tyzden si citim brusko akoby nafuknute, akoby som tam mala maly balonik alebo co. prvy menzes po vysadeni cakam tento tyzden co pride. pred uzivanim HAK som prsia mavala citlive len par dni pred mrchou teraz je to nejak dlho, ale som citala ze to moze byt prejavom PMS. co myslite, je mozne ze som tehu? chcem pockat do stredy a ak by neprisla mrcha tak testnem, este som netestovala ani teplotu nemeriam. zaujimal by ma vas nazor, ako citam cele forum mate celkom dobre odhady. drzim palce vsetkym snazilkam 🙂

darinka.b
9. okt 2011

este som zabudla napisat ze od vysadenia HAK beriem femibion 800 - pre rychlejsiu regeneraciu tela 🙂

asemilka
9. okt 2011

@orchis este len 5 dpo 😀 a manzel si robil srandu, ze uz mi brusko rastie... trlo 😀 potom to zaklincoval tym, ze to je sadielko 😀 a nechcem sa nejako velmi pozorovat... lebo potom sa namotam... a kebyze nic, tak budem smutna... ale aj tak mi to neda a sem tam si vsimnem nejake to pichnutie 😀 a napr. vcera som nakladala nakup do auta a ked som dvihla jednu tazsiu tasku, tak mi nejako divno ostalo... 😉 ja som totiz nepoucitelna...a stale si chcem nakladat auto sama 😀 manzel tam dava len to, co mi uz fakt robi problem zdvihnut 😀 ale musim si zvyknut nechat toto nanho... lebo ak raz budem tehu, tak to nebudem moct robit... ale komandovat mooooozem 😉 😀 😀
@blackswan75 no manzel povedal, ze tento mesiac bude sex maraton... 😀

asemilka
9. okt 2011

@darinka.b mozes byt aj nemusis... tehu priznaky su v podstate aj predmrchovske priznaky... ale aj tak drzim prsteky, nech sa zadari a mrcha uz nepride 😉

darinka.b
9. okt 2011

@asemilka dakujem, v kazdom pripade budeme nadalej snazilkovat (este nas to bavi 😝 ) a urcite sa ozvem ze ci sa nieco zmenilo.
inak baby aj u vas muzi tak usilovne snazilkuju? teraz nemyslim sex, skor to ze ten moj si nastudoval prejavy tehotnosti, PMS aj vsetky skratky DC, DPO - taky je zlaty, chce byt v obraze, ked ma nahodou nieco pichne alebo zaboli tak uz ma podozrieva, obcas to preziva viac ako ja 🙂

orchis
9. okt 2011

@asemilka mas velmi vtipneho manzela 😀

asemilka
9. okt 2011

@darinka.b moj si po svadbe nastudoval, co su to plodne dni a ake su tehu priznaky 😀 a co mozem a nemozem jest 😀 a teraz si zo mna utahuje, ze mi rastie brusko a mam horuce prsia 😉 😀 ale tiez som si vsimla, ze ho to bavi 😵 minuly mesiac ho normalne mrzelo, ze sa nezadarilo 😵 🙂
@orchis no on je taky srandista 😀 clovek sa s nim rozhodne nenudi 😀

darinka.b
9. okt 2011

@asemilka mno toho sa bojim aj ja ze bude smutny ked sa to teraz nepodari ved je to len prvy pokus a ja sa budem tesit aj mrche - aspon budem vediet ze po vysadeni HAK sa telo nastartovalo, tak uvidim co ma za par dni caka. xi podarene ako tvoj drahy perlí xi ked nieco take povie aj ten moj tak napisem, mne na dovolenke dovolil len jeden poharik alkoholu denne- pre istotu ak by sa zadarilo, zlaty je xi

blackswan75
9. okt 2011

@darinka.b no podobne mne dns na obede u svokrovcov nedovolil naliat pripitok, ze ona nemoze lebo ju boli hlava 😀 😀 😀 😀 😀 tiez nevieme ci tam sa uhniezduje maly drobec 😎