Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojteeeeee! To je ale kosa vonku, mam pocit, ze na mna nieco lezie, fuj fuj fuj.
Baby ako je to s hlienom pocas cyklu? Ako sa da pocas toho spoznat ovulacia?
@orchis dakujem za privitanie🙂
A vam vsetkym prajem krasny vecer🙂
@blackswan75 zasla som do lekarne kupila femibion vyskusam co to spravi aj pani lekarnicka vravela ze je dobry-uvidime🙂 dakujem este raz za tip..
A este sa "musim" pochvalit dvoma ciarkami- aspon tymi na ovu teste - 11DC 🙂 bude dlhaa noc 😅
@yasmin0001 ked nemas ziadny, tak su dni neplodne. ked je vodnaty tak vtedy by relativne mali byt dni plodne. aspon ja tak sledujem 🙂
@lienkalienocka a ked je ako vajecne bielko, tahavy a ciry? Ja som myslela, ze vtedy su plodne dni a po ovulke je mliecno-biely, ci? Neviem to vyhutat, kedy som mala ovulku.
Mavate to aj vy baby, ze Vas boli prsia kazdy mesiac od polky cyklu az po menzes? Ja to mavam vzdy a vzdy sa mi zvacsia aj o cislo. 😕
Ja mam v podstate vzdy pred menzesom tehotenske priznaky. Bolesti v podbrusku, zvacsenie prsia, zravost a spavost!!! Takze ja aj keby som bola v tom, nemozem sa spoliehat na signaly svojho tela!
@zabka88 vitaj 🙂
@darinka.b no ta hneda mohla byt este krv z uhniezdovania vajka 😉 pockaj den dva a sprav si testik 🙂
@orchis ja napr. femibion neberiem. ale papam kyselinu listovu, len inu znacku 🙂 a na zaciatku to malo vplyv na cyklus... prve dva som mala take rozhadzane. len neviem povedat, ci to bolo len listovkou... alebo to boli aj stresy okolo vybavovania hypoteky a hladania bytu a pripravovania svadby... proste u nas sa to tak nejak zomlelo naraz.... a podla mna aj listovku, ako kazdy iny vitamin ci mineral a pod. treba brat zo tri mesiace, kym to ma ucinok... aj zinok som musela papat dlhsi cas, kym to malo ucinok na vlasy a nechty 🙂 ale napr. po listovke mam peknu plet a nerobia sa mi vyrazky 😀 a strasne dobre sa mi odvtedy, co ju beriem, spi 😀
@orchis rok je uz trosku dlho, nie? tie tri mesiace sa mi zdaju take normalne este, ale rok...
@minusko budu kolajnice, neboj 😉 🙂
@yasmin0001 ja mam take iste priznaky 😀 ale tento mesiac ma aj bolia krize a @blackswan75 mi povedala, ze to moze byt tehu priznak. tak teraz mam chrobaka v hlave 😀 a moj manzel mi kazdy den hladka brusko 😵 ze vraj sa mi zvacsuje 😀 ale hladka ma vzdy po veceri, tak to bude skor tou vecerou v brusku 😀
@asemilka 🙂
Ano aj moj muz si mysli, ze nas prvy sex na ostro bude zarucene aj posledny. Nemozem povedat ani ze som hladna, lebo som hned tehotna.... Preco su ti chlapi hned presvedceny, ze sa podari na prvykrat?
No ja zatial priznaky mat ani nemozem, kedze prve snazenie bolo len pred tyzdnom aj to neviem ci v spravnom case, ale zatial ma to nejako netrapi.. Kedy ocakavas menzes? Ze ci mozu tie krize s tym suvisiet?
@yasmin0001 buduci pondelok... a krize citim uz par dni... tym, ze by ma prefuklo, to tiez nemoze byt. na to si davam pozor. moj bol tiez presvedceny, ze na prvy krat sa zadari... to je asi v nich. neuspech si nepripustaju 🙂
@yasmin0001 taky su muzi 🙂 oni ked si vezmu do hlavy ze chcu dieta tak by ho chceli aj hned - bez vynimky vsetci muzi si to tak myslia 🙂
mna dnes chytila migrena.. a kedze som sa bala nieco vziat tak som si dala iba paralen, inak mam lieky od neurologicky, ale tie sa v tehu nemozu, nic som nedokazala zjest z tej bolesti mi bolo aj na grcanie, 😝 😝 potom som si pravila kavu a isla do umyvadla po prvom dusku,,, fuj, vobec mi nechutila,,,,, namyslam si ja vieeeem, este nemozu byt priznaky po 4DPO 😀 😀 😀 😀
citala som ze test sa ma robit az 10 den po ovu... tak musim este 6 dni cakat 😒 😒 😒
@blackswan75 tak potom ja uz len 4 dni 😀 to mi akurat vychadza na ten piatok 😀 to mam uz od vcera v umysle 😀
@orchis ja som brala vitaminy ale baby plan dva mesiace potom som si ich zabudla kupit a prestala ich brat a dalsi mesiac som otehu mne dr povedal ze je dobre uzivat dva tri mesiace potom aspon na mesiac dva prestat azase potom pokracovat ze je to lepsie ze ma take skusenosti my sme tak skusili aj ked nie schvalne a vyslo to a terza beriem uz iba cistu kyselinu listovu za par korun a je to cisto len ta kyselila bez nejakych pridavkom to mi predpisal dr pri potvrdeni tehu drzim palce
@asemilka no a tiez si taka netrpezliva vsak? :D :D :D
@blackswan75 to bol moj prvy priznak 5dni od snazenia sa mi prestala chutit kava vtedy som vedela ze som tehu aj ked test mi dlho nic neukazal drzim palce
@blackswan75 ani si nevies predstavit... a este ked emilko pusta take reci... 😀
niezeby som schvalovala klamanie... ale nedalo mi to 😀
Keď ťa rodičia prichytia pri klamstve, hlboko sa im zadívaj do očí a povedz: " bocian, Mikuláš, Ježiško.. 😉 😉 😉
baby ja som vcera zacala trosku spinit ale len trolinku tak som volala na sukromne cislo mojho dr a povedal mi ze mam dve hodinky pockat a dalej pozorovat vytok ak bude silniet hned do nemocky na pohotovost ak nie pockat do rana a o 7mej rande u neho 🙂 tak osm pockala a dnes mi robil sono a vsetko je v poriadku tak osm strasne stastna len tehu knizku oficialne dostanem az 7.11 to idem do prvej poradne tak sa tesim a uz budem mat aj fotecku azadarmi 😀 😀 😀 kdez to v nemocke pytaju 10eur iny rozdiel u neho neplatim nic a co som mala tu pred tehu tak pytala vzdy 1euro za ten kondom co sa dava na vaginalne sono tento nepyta nic a robi ultrazvuk na kazdej poradni takze super 😀
@janka9898 januliiiik opat si mi dla kooopec nadeje 😉 😉 😉 este ze ta tu mame.... minuly mesiac som kavu pila a dnes ze fuuuujjj,, normalne som nechapala,.... 😀 😀
@janka9898 janulka drzim palceky,,, a co ti povedal doktor na to spinenie??? drobec si robi miesto?? ci?
@janka9898 jeeeej, tak to je super blahoželám a pozerám, že sme asi rovnako tehu.....
@blackswan75 neboj ono to pride inak sa mi o tebe snivalo ze si kocikovala chlapceka menom kristian no chpaes to ?
ako baby mozno sa vam to bude zdat smiesne alebo co ale mavam sny a cudzich ludoch a vzdy sa splnili a venujem sa dost numerologii a je to ssuper zatial som sa pomylila iba raz ale nie umyselne ale zlym vypoctom 😀
a este k tomu snu bolo stranse horuco mala si take leginy alebo co to bolo a take dlhsie tielecko takze uidime ktory rok budes mat porord ten tam napisany nebol 😀
@blackswan75 nie ono to ze v prvych 3mesiacoch moze byt spinenie ked by mal byt termin menzesu a presne to olo plus minus dva dni takze som kludna
@aadulik2110 hej si ja v temicke maj 2012??? ja som 7+5 takze prebiehajuci 8tyzden 😀
tak idem ja spat uz ma zacina boliet hlava he to od unavy vzdycky tak idem ja do hajan vidime za ziiitra.-))a nepopiste toho vela heeeeej ale nie sranda

ahojte babenky,ako sa máte? Mňa dnes veľmi bolelo brucho a aj kríže a okolo panvy.Ale už je lepšie. Dnes som si kúpila ešte jeden z tých testov čo som si robila a v stredu si ho ešte urobím,lebo som volala ženskej a mám sa v stredu prísť ukázať a doniesť aj test. Tak dúfam,že od tohto piatku,čo som sa naposledy testovala sa do stredy zvýši ten hormón v mojom tele a ja sa pochvalim krásnou čiarou 😀 (ak nebude negat.,lebo tomu stale nemôžem uveriť)