icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oskvarkaa
11. okt 2011

@zabka88 no by si neverila aka moze byt z jogy svalovka... :D... ked to cvicis spravne (teda ja jogu nerobim ale kolegynky chodievaju...)

oskvarkaa
11. okt 2011

btw s tym cvicenim "este viac" som to myslela hlavne tak ze vecsina znas (viem ze hovorim hlavne za seba neberte to osobne) sme take lemri ze ozaj necvicime tolko ako by sme mali takze treba cvicit tolko kolko by nase telo vlastne potrebovalo stale - len to nerobime lebo sa nam nechce... myslim ze toto je dost dobry dovod cislo 2 (cislo jedna je byt zravy a nenariekat stale ze nas nieco boli) 😉

orchis
11. okt 2011

@zabka88 mne sa pozdava jedine ashtanga joga, tusim ju volaju aj power yoga, ale nie som si tym ista.ostatne druhy jogy ma nudia 😕 cvicila som ju niekolko mesiacov asi rok dozadu a velmi mi pomohla. ja mam problemy si chrbticou, ked dlhsie necvicim, tak ma zacne pobolievat hlava a s prekvapenim som zistila, ze to mam od chrbtice. pomaha cvicenie alebo masaze a ked cvicim pravidelne tak masaze nie su potrebne 😉
neboj, nevzdame to, len som myslela, ze cvicenim sa vratim do normalu, teda kazdy den 😉
a normalne som sa teraz navnadila na tu jogu 😉 tak dneska bude joga 🙂

orchis
11. okt 2011

@oskvarkaa tak necakam a hned teraz prechadzam na svoj zauzivany rezim cvicenia 🙂 jupiiiiiii 😀

oskvarkaa
11. okt 2011

@orchis ja uz by som mala tiez naskocit na nejaky rezim lebo som ako lemra... :D... ale tento rok vypustim asi halovy futbal (hravaju mm kolegovia a niekedy ich je malo tak ja s nimi vzdy ked sa posunie na zimny cas) ale kedze som tam sama baba je to dosti modrinoidne.. aj ked je to psina :D... ale taka kopacka loptou do brucha to nebudem riskovat... max. tak pred ovu ale po nie :D... pre istotu..

zabka88
11. okt 2011

@orchis a o čom je power jog?, znie to velmi dobre 🙂 dobehnem ešte svoje bodyforming a zumbu čo mám predplatené a budúci týžden sa pridám 🙂
@oskvarkaa halový futbal??? to znie nebezpečne 🙂

zabka88
11. okt 2011

inak baby, cítim pobolievanie v podbrušku, mala by som dostať koncom týždňa mrchu ale nemám pocit že som to zvykla takto cítiť.. ale zas ani som sa predtým moc nesledovala 🙂

oskvarkaa
11. okt 2011

@zabka88 to mi vrav a este to hrame iba v takej zakladkarskej telocvicni takze priestor mali branky male mala lopta a 5na 5 alebo 4 na 4 :D.. vsade same nohy a ruky :D:D.. je to psyna.. ja som sportove poleno ale ako sporty co su ako hry ma bavia... behanie napriklad ma priiiiserne nebavi ale drahy ma niekedy ukeca... jediny sport co ma bai a nieje to ako nejaka hra je plavanie to aj sama zajdema zaplavam.. som taka rybka 🙂 ... btw aj mna ta joga zaujala musim zistit ci to aj u nas niekde nieje.. 🙂

orchis
11. okt 2011

@oskvarkaa tak ten halovy futbal znie vazne drsne. ja by som to na tvojom mieste toho roku vynechala 😉 ved ako vidim mas to dost pestre 😉 ja este chcem vyskusat to indoor lozenie po stenach 🙂 ved aj ja mam svoje lemravejsie obdobia a niekedy zase naopak hyperaktivne 😀

@zabka88 no teda uvidime ako to dopadne 😉 uz mas nakupene testiky? 🙂

zabka88
11. okt 2011

@oskvarkaa ja som zas neni moc na tímové športy, ešte taký bowling zvládam 😀 😀 ja mám rada bike a plávanie a inak pred svadbou som si velice oblúbila spoločenský a latino tanec ( ja to rátam jak šport, lebo stále po hodine sa zo mna lialo.. ) ale tá joga ma teraz tiež zaujala, inak paradox že joga centrum mám hneď pod oknami a ja sa trepem cez celé mesto na zumbu ;-P beh tiež môžem, ale v tomto počasí by som si uhnala aspoň zapal priedušiek sa poznám, citlivka som 😖 tak čo baby, skúsime to s tou jógou?

orchis
11. okt 2011

@oskvarkaa a ja som sa ta chcela spytat, ze co mam robit aby ma to behanie zacalo bavit 😀 aj mna priatel obcas vytiahne ale nebavi ma to, zda sa mi to byt velmi nudne

orchis
11. okt 2011

@zabka88 no ja ano 😉 poobede idem na to 🙂

zabka88
11. okt 2011

@orchis nemám, veď sme len teraz začali 🙂 ale sledovanie seba samej sa už u mňa zjavne vyvinulo 😉

zabka88
11. okt 2011

@orchis oki, napiš zajtra čo a ako.. som zvedavá..

esmemia
11. okt 2011

@zabka88 no to mrzi aj mna,lebo ako sa blizi december,tak ma zas chyta taky smutok,lebo vdecembri som mala rodit,ale je to uz viac menej v pohode 😉
@orchis no tak sa pozriem po tom femibione 400 na zaciatok ,ale najskor doberiem tuto co mam :D

oskvarkaa
11. okt 2011

@orchis asi nic to sme asi take typy ja to vyslovene neznasam a dokonca ma to nebavi ani vtedy ked sa uz premozem a idem... (lebo mm do mna vzdy husti uvidis teraz sa ti nechce ale ked uz vybehneme tak ta to zacne bavit.. dobry blud :D) mne zabera najviac povedat muzickovi nech ma k tomu dokope vsetkymi moznostami ake ho len napadnu lebo je to zase nizko nakladove a da sa to robit hocikedy.... (byvame v dome a akurat po prijazdovku a spet kde ide 1 auto za 3 hodiny je cca 1,5 km ...) a ked uz vybehnem tak bezim co najrichlejsie az uz to mam zasebou nech mam od toho pokoj :D... hehe sado maso

orchis
11. okt 2011

@esmemia no to len ja beriem tu 400-ku, ostatne baby beru 800-ku. aj ja by som si kupila 800-ku ale vo francuzsku sa to fakt nepredava. ne tvojom mieste by som asi kupila tu 800-ku, aspon na zaciatok. ale tak rozhodnutie je len na tebe 😉
co vy na to baby? ako ste na tom s 800-kami?

zabka88
11. okt 2011

@esmemia držím palčeky silno nech v decembri sa už namiesto smútku môžeš tešiť z tehu 🙂 klop klop klop

orchis
11. okt 2011

@esmemia neboj, do toho decembra uz budete mat nove babatko v brusku, to urcite zjemni ten smutok 🙂 do toho decembra to musime zvladnut baby! 😉 len mysliet pozitivne, berme to ako hotovu vec 😀

orchis
11. okt 2011

@zabka88 jasne, ze napisem ak budem schopna vstat z postele 😀

esmemia
11. okt 2011

@orchis no uvidim,este sa rozhodnem...mam do dobratia krabicky este 21 tabletiek,tak potom sa popytam aj v lekarni a kupim co budu mat :D
@zabka88 dakujem moja,snad ano 😵

zabka88
11. okt 2011

@orchis ehm, nerada to priznávam ale netuším na čo sa pýtaš ani očom píšeš 😕 😕 😕

lienkalienocka
11. okt 2011

@yasmin0001 jasne, treba vyskusat 🙂
zeny, preco som taka "studena"? akoze mam ukazkovy graf ako to nema vyzerat ano? ovula nic? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/veja202/graf...

orchis
11. okt 2011

@zabka88 no tusim som odpovedala na to, ze ti mam napisat ako dopadnem po dnesnej joge, tusim 😀 ale uz ani ja teda nie som si uplne ista ci som teda spravne pochopila tvoj odkaz 😀

esmemia
11. okt 2011

@lienkalienocka este nezufaj,ovulka sa ti moze aj posunut ako aj mne minuly mesiac mala som ju tesne pred koncom mesiaca a aj mrska sa mi potom oneskorila 😉

zabka88
11. okt 2011

@orchis nie nie to je v pohode 😀 ja len že sa strácam v tých odkazoch na 400 a 800gr čohoto?? nestačím sa diviť 😀

lienkalienocka
11. okt 2011

@esmemia a za kolko dni od ovu ma prist cca ms? je to individualne?

orchis
11. okt 2011

@zabka88 to je femibion 400 (400mikrogramov kyseliny listovej), femibion 800 (800 mikrogramov kyseliny listovej) 😉 a ze femibiony okrem kyseliny listovej obsahuju aj metafolin, ktory napomaha jej vstrebavaniu do organizmu 😉

esmemia
11. okt 2011

@lienkalienocka no mne sa posunula minuly mesiac ovulka o necelych 10 dni a o 12 dni na to som mala mrsku 😉

zabka88
11. okt 2011

@orchis díky moc 😀 takže keď si popýtam kyselinu listovú je možne že mi v lekárni ponúknu toto? a mám si teda zobrať 400 či 800?