Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
btw s tym cvicenim "este viac" som to myslela hlavne tak ze vecsina znas (viem ze hovorim hlavne za seba neberte to osobne) sme take lemri ze ozaj necvicime tolko ako by sme mali takze treba cvicit tolko kolko by nase telo vlastne potrebovalo stale - len to nerobime lebo sa nam nechce... myslim ze toto je dost dobry dovod cislo 2 (cislo jedna je byt zravy a nenariekat stale ze nas nieco boli) 😉
@zabka88 mne sa pozdava jedine ashtanga joga, tusim ju volaju aj power yoga, ale nie som si tym ista.ostatne druhy jogy ma nudia 😕 cvicila som ju niekolko mesiacov asi rok dozadu a velmi mi pomohla. ja mam problemy si chrbticou, ked dlhsie necvicim, tak ma zacne pobolievat hlava a s prekvapenim som zistila, ze to mam od chrbtice. pomaha cvicenie alebo masaze a ked cvicim pravidelne tak masaze nie su potrebne 😉
neboj, nevzdame to, len som myslela, ze cvicenim sa vratim do normalu, teda kazdy den 😉
a normalne som sa teraz navnadila na tu jogu 😉 tak dneska bude joga 🙂
@orchis ja uz by som mala tiez naskocit na nejaky rezim lebo som ako lemra... :D... ale tento rok vypustim asi halovy futbal (hravaju mm kolegovia a niekedy ich je malo tak ja s nimi vzdy ked sa posunie na zimny cas) ale kedze som tam sama baba je to dosti modrinoidne.. aj ked je to psina :D... ale taka kopacka loptou do brucha to nebudem riskovat... max. tak pred ovu ale po nie :D... pre istotu..
inak baby, cítim pobolievanie v podbrušku, mala by som dostať koncom týždňa mrchu ale nemám pocit že som to zvykla takto cítiť.. ale zas ani som sa predtým moc nesledovala 🙂
@zabka88 to mi vrav a este to hrame iba v takej zakladkarskej telocvicni takze priestor mali branky male mala lopta a 5na 5 alebo 4 na 4 :D.. vsade same nohy a ruky :D:D.. je to psyna.. ja som sportove poleno ale ako sporty co su ako hry ma bavia... behanie napriklad ma priiiiserne nebavi ale drahy ma niekedy ukeca... jediny sport co ma bai a nieje to ako nejaka hra je plavanie to aj sama zajdema zaplavam.. som taka rybka 🙂 ... btw aj mna ta joga zaujala musim zistit ci to aj u nas niekde nieje.. 🙂
@oskvarkaa tak ten halovy futbal znie vazne drsne. ja by som to na tvojom mieste toho roku vynechala 😉 ved ako vidim mas to dost pestre 😉 ja este chcem vyskusat to indoor lozenie po stenach 🙂 ved aj ja mam svoje lemravejsie obdobia a niekedy zase naopak hyperaktivne 😀
@zabka88 no teda uvidime ako to dopadne 😉 uz mas nakupene testiky? 🙂
@oskvarkaa ja som zas neni moc na tímové športy, ešte taký bowling zvládam 😀 😀 ja mám rada bike a plávanie a inak pred svadbou som si velice oblúbila spoločenský a latino tanec ( ja to rátam jak šport, lebo stále po hodine sa zo mna lialo.. ) ale tá joga ma teraz tiež zaujala, inak paradox že joga centrum mám hneď pod oknami a ja sa trepem cez celé mesto na zumbu ;-P beh tiež môžem, ale v tomto počasí by som si uhnala aspoň zapal priedušiek sa poznám, citlivka som 😖 tak čo baby, skúsime to s tou jógou?
@orchis asi nic to sme asi take typy ja to vyslovene neznasam a dokonca ma to nebavi ani vtedy ked sa uz premozem a idem... (lebo mm do mna vzdy husti uvidis teraz sa ti nechce ale ked uz vybehneme tak ta to zacne bavit.. dobry blud :D) mne zabera najviac povedat muzickovi nech ma k tomu dokope vsetkymi moznostami ake ho len napadnu lebo je to zase nizko nakladove a da sa to robit hocikedy.... (byvame v dome a akurat po prijazdovku a spet kde ide 1 auto za 3 hodiny je cca 1,5 km ...) a ked uz vybehnem tak bezim co najrichlejsie az uz to mam zasebou nech mam od toho pokoj :D... hehe sado maso
@esmemia no to len ja beriem tu 400-ku, ostatne baby beru 800-ku. aj ja by som si kupila 800-ku ale vo francuzsku sa to fakt nepredava. ne tvojom mieste by som asi kupila tu 800-ku, aspon na zaciatok. ale tak rozhodnutie je len na tebe 😉
co vy na to baby? ako ste na tom s 800-kami?
@yasmin0001 jasne, treba vyskusat 🙂
zeny, preco som taka "studena"? akoze mam ukazkovy graf ako to nema vyzerat ano? ovula nic? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/veja202/graf...
@lienkalienocka este nezufaj,ovulka sa ti moze aj posunut ako aj mne minuly mesiac mala som ju tesne pred koncom mesiaca a aj mrska sa mi potom oneskorila 😉
@esmemia a za kolko dni od ovu ma prist cca ms? je to individualne?
@lienkalienocka no mne sa posunula minuly mesiac ovulka o necelych 10 dni a o 12 dni na to som mala mrsku 😉

@zabka88 no by si neverila aka moze byt z jogy svalovka... :D... ked to cvicis spravne (teda ja jogu nerobim ale kolegynky chodievaju...)