icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
11. okt 2011

@minusko ja by som skusila este aspon jeden. ukludni sa moja, ja viem, ze sa mi to lahko hovori, ale ved nic nie je este stratene. ved si uz mala jednu skusenost s blbim testom 😉 kolko DPO si? zajtra ides k lekarke, vsak? ja si nepamatam aky to bol test, bol to mamatest alebo iny? robila si si ho teraz poobede?

minusko
11. okt 2011

ja som si ho robila rano ked som vstala do prace o 4tej. Teraz som 24ty deň cyklu. Najmama to nebolo lebo ja byvam v Nemecku. Ale bola to ta ista značka. A ozaj ten zlý test sa na druhy deň usušil a ukazal sa silnejši dušik ako na prvom teste. A potom bol ešte silneší a teraz nič. Zajtra idem k lekarke ale aj tak som z toho na nervy. Ja nechcem aby mi povedala že zasa nie som tehotná. Poslednu mrchu ma naťahovala 12 dní. A to boli nervy. Nechcem to zažívať znova.

orchis
11. okt 2011

@minusko drzim ti palce aby to bol chybny test, chybny inym sposobom ako ten predosly. a to ti lekarka nemoze zobrat krv a povedat na rovinu ci je tam nieco alebo nie? ved tak dlho natahovat........to musi byt teda naozaj na nervy 😖 skus ju o to poziadat

minusko
11. okt 2011

ja ked som tam bola minuly mesiac,tak som jej povedala že ked nemam antikonciepciu,mam veľmi dlhy cylkus a že ma boli brucho,že či mi nemôže dať vyvolavačku aby som už teda dostala a ona sa na mňa pozrela ako na debila. Mala som čakať tyždeň. Tak som tam prišla o tyždeň,zobrala mi krv a na druhy deň mi povedala že tehotna nie som ale že ešte tyždeň mam čakať a ked nie tak mam prisť. Mala som tam isť v pondelok ale mrcha prišla v nedeľu tak som nešla.Takže vtedy som mala asi 40 dňovy cyklus.

barbora21
11. okt 2011

@blackswan75 Ahoj, ja som mala tiez migrenu - 3 dni bolesti a zvracania, hroza. Nezobrala som si ani jednu tabletku od neurologicky a vydrzala ale skoro som umrela. Dufam, ze uz nikdy viac a za odmenu budem tehu 🙂 V nedelu idem robit testik, tlaky v podbrusku stale pretrvavaju tak som fakt zvedava....uz nech viem vysledok lebo toto cakanie je uplne hrozne 😒 Inak gynekolog mi vcera povedal, ze ak do troch mesiacov nebudem tehu tak sup k nemu a pozrie sa na mna lebo mu momentalne kazim uspesnu statistiku tehotnych pacientok 🙂

lenka112
11. okt 2011

@mimi1111 Ja už mám jednu za sebou, čakáme ešte jednu a potom ideme naplno snažilkovať 🙂

jucuska
11. okt 2011

Ahojte dievčatá, vidím že ste sa rozpísali 🙂 Ja som bola pred 2 týždňami u môjho gyn. a pýtala som sa na to snažilkovanie, čo a ako...napíšem to sem, aj keď niektoré to vedie, no všimla som si otázky, ktoré som môjmu gyn, kládla aj ja...takže:

-Poloha nemá vplyv na otehotnenie, nemusíte si dvíhať nohy dohora, lebo ak je spermia rýchla tak sa dostane tam, kam má a je to zdĺhavejší proces, počas ktorého nevydržíte držať nohy hore 😉

-Sexikovať sa má každý druhý deň, aby bičíky dorástli- teda nie každý deň

-Pýtala som sa aj na bazálnu teplotu, keďže som si ju začala merať, no prestala som s tým, lebo je to zbytočné a nevstávala som stále v rovnaký čas, keď som robila v bare, prišla som nadránom domov a keď som šla do stánku robiť, tak som vstávala ráno o 5 ... a stačí, ak sa zle vyspíte, ste v strese a ono vám to teplotku skresľuje.Gynek. mi odporučil nejaký mikroskopík z lekárne, ktorý ukazuje ovu z moču aj zo slín/cena cca 10-15 eur a dá sa používať viac krát, teda nie je len na jedno použitie...no ani toto som si nekúpila...odpozorovala som si hlien a budem sa riadiť ním...aj tak máme teraz prestávku, aby som si bola istá, že budem mať z DNP 270 dní, ale počkám si túto M a po nej ideme na to 😉 Želám vám všetkým príjemné snažilkovanie, nemyslite na bábo, užite si milovanie 😉 a verím, že budeme mať krásny Vianočný darček...

orchis
11. okt 2011

@jucuska no ja som to o tom dvihani noh tiez pocula, ale mojho chlapa to bavi, citi sa uzitocny a ako som tu uviedla predtym, aspon to zo mna hned vsetko nevytecie 😀 takze v tom budeme pokracovat, ved mne to voooobec nevadi 😉
ten mikroskopik je teda zaujimava vec 😨 zatial si aj ja len hlien sledujem, ale ak to nevyjde do toho decembra, tak by som si to odskusala 😉
sexikovat kazdy druhy den, hmmm....no skusime. chceli sme aj v septembri, ale ja som dost casto vecer uz unavena.
dakujem za info 🙂

orchis
11. okt 2011

@minusko ale ty vies kedy si mala ovulku, teda mas to odsledovane, vsak? tym padom by ti ten test z krvi mohla urobit, nie? skusis sa este zajtra rano testnut? ved tie ciarky sa tam nemohli objavit len tak bez priciny, alebo je tu nieco o com neviem?

jucuska
11. okt 2011

@orchis Dúfam, že som aspoň troška pomohla...
Ináč nemáte skúsenosti s bolesťou pŕs? Mám ich už asi týždeň dosť citlivé- keď ležím, musím dávať pozor lebo ma bolia ☹ Femibion podľa mňa ne to nemá vplyv, alebo?

asemilka
11. okt 2011

@jucuska nie si v druhej polovici cyklu? ja ich mavam vtedy citlive. niekedy ma bradavky tak bolia, ze mi aj oblecene tricko vadi...

minusko
11. okt 2011

@orchis neviem čo myslíš? No ja som si čítala článok o krčku maternice,že aky je počas ovulky a ja som si viacmenej ista,že na 9ty-10ty deň cyklu. Testovať asi nebudem,lebo už žiadny nemam.

jasin
11. okt 2011

Ahojte, vy ste sa riadne rozpisali 😅 nestiham ani vnimat co sa pisalo🙂

ale mam otazocku? aka frekvencia pohlavneho styku je podla vas idealna?.. Raz za tyzden asi nestaci ci? 😒

mima1983
11. okt 2011

@jasin počas ovulky stačí každý druhý den.. aspon tak mi tu radili 🙂

orchis
11. okt 2011

@jucuska no ja som mala bolesti prs cele dva tyzdne a este stale. teda sa zacali v strede predosleho cyklu a teraz som uz 3DC a mam to stale, ale uz jemnejsie. predtym sa mi to este nikdy nestalo takze ma to dost vyviedlo z miery. mala som aj bolesti podbruska a nakoniec predsalen nie som tehotna 😲 aj ja som vcera rozmyslala nad tym ci to nemam z femibionu ale na nete som nenasla ziadnu zmienku o niecom podobnom. kedy si zacala brat femibion?

mima1983
11. okt 2011

@jucuska Femibion tiez podla mna na to nemá vplyv... ja ho uzivam tretí mesiac a zatial nemam ziadne problemy s ním...

orchis
11. okt 2011

a aj ked mi uz dosla mrcha, stale mam take jemne tlaky v podbrusku, na pravej strane. stale to iste miesto.vobec to nie je ako menstruacne bolesti, len take jemne tlaky.

jasin
11. okt 2011

@mima1983 u nas je to skor raz tyzdenne. Nie az tak pravidelne poriadne a casto. Kazde dva dni je skor technicky problem. 😒 A raz tyzdenne je asi malo. Nejak to budeme musiet skombinovat inak.

mima1983
11. okt 2011

@jasin my sa snazíme tretí mesiac, tak teraz cez ovulku to uz berieme vazne a snazime sa kazdy druhy den.... inak ked nemam ovulku tak je to tiez tak raz za tyzden, niekedy dvakrat za tyzden 🙂

barbora21
11. okt 2011

@mima1983 ahoj ako ste na tom ohladom snazilkovania, pokial si pamatam zacala si este predomnou? mas uz nejake tajne tusenie 🙂

jasin
11. okt 2011

@mima1983 aj my sa cca taku dobu snazime. Ale nejako si na snazilkovanie nedokazeme najst dost vela casu. Asi sa budem musiet naucit zistit si kedy mam ovulaviu a podla toho nejak.

mima1983
11. okt 2011

@barbora21 dva mesiace neúspešné, teraz sme začali tretí mesiac a akurat mam ovulku, takze pracujeme 🙂) vcera sme sa snazili, tak uvidím....urcite to este ale potvrdíme zajtra... zatial nemam ziadne tušenie.... ako som sa tu dočítala tak vajičko sa začína uhniezdovať tak 6.den po styku, ci po ovulke? teraz neviem.... ale tusim po styku a potom najskor 10 dní po ovulke si mozem spravit test.... ale pockam, budeme sa snazit aj cez "neplodne dni", lebo ja moc neverím tomu, ze otehotniet sa dá len cez plodné dni... nič za to nedáme a nasilu to určite nerobíme 😉 tak uvidím.... a vy ako?

mima1983
11. okt 2011

@jasin my sme tiez prvé dva mesiace fungovali tak, ze len tak, bez vypoctov, bez vsetkeho... tento mesiac som si na nete dala vypocitat ked mam asi ovulku a teda plodne dni a ukazala som to manzelikovi a dohodlli sme sa normalne na tom... tiez je to u nas take, ze sa niekedy aj 3 dni nevidíme, ale snazime sa to uz brat trosku zodpovednejsie, nie len tak na náhodu... tak uvidíme

janka9898
11. okt 2011

@mima1983 tak tak otehu sa da aj cez neplodne dni moj pripad 3dni pred ocakavanou mrchou ktora ale neprisla 😀
a to sa mi ani nejak nechcelo ale nejak sa to stalo a vtedy sa zadarilo.-)) ked som si myslela ze nic aj tak babo z toho nebude idem si to uzit a vidis babo je.-)

mima1983
11. okt 2011

@janka9898 no teda, tak to je super.... 🙂

mima1983
11. okt 2011

@janka9898 ono je to asi fakt tak najlepsie, ale po nejakom case snazenia sa, clovek aj tak nonstop mysli na to, aby otehotnel, vypocita si plodne dni a povie si, tak dnes ideme na to, lebo musime, teda lebo chceme babo... viem, ze to mozno nie je ten najlepsi pristup, ale tí co babo planuju to asi beru vsetci tak.... my zatial celkom v pohode, nerobíme z toho katastrofu a berieme to zatial pohodovo, ale tento mesiac som si vypocitala plodne dni, ktore mam teraz nejako, a teda snazime sa hlavne teraz.... ale urcite aj cez neplodne 🙂

jasin
11. okt 2011

@mima1983 o tych internetovych vypoctoch viem. Len ovulka vraj moze byt kedykolvek pocas cyklu nie len pravidelne "knizkovo" . Cize su to asi len take cca vypocty. Asi vsetko chce cas a hovori sa ze niekedy aj nahoda je "blbec"- tak asi treba dufat ze tu bude nahoda ten blbec v tom dobro mslova zmysxle..

mima1983
11. okt 2011

@jasin presne tak.... 🙂

janka9898
11. okt 2011

@mima1983 ono ja ti poviem takto pri prvom tehu nam to trvalo rok a pol stale som na to myslela ze uz ide svadba ze uz chcem brusko ale potom asi tri mesiace pred otehu som mala take stresy z prace zo svadby ze mi nejak uniklo ze chcem byt tehu a podarilo sa to preto som terza povedala po prvom mesiaci neuspesnom ze raz pride a prislo na druhy mesiac takze psychika robi velôa

barbora21
11. okt 2011

@mima1983 My sme tento mesiac skusali presne pocas ovu tak uvidim - v nedelu by som mala (ne)dostat mrchu a pripadne si spravim aj test, ale zatial to nechcem nejako riesit i ked uz par dni mam dost silne tlaky v podbrusku, tak som z toho trochu nervozna, tak uvdim v nedelu 🙂