Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mima1983 no uvidime, ale mne sa nechce verit ze by to bolo hned na prvy pokus...kolko bab sa dlho snazi a ja bum na prvy raz - to by muselo byt velke stastie a toho ja az tak moc nemam 😒 skor sa bojim nejakych inych komplikacii...no ja radsej myslim hned na to zle a potom sa o to viac budem tesit 🙂 ale som z toho nervozna...a nenavidim cakanie, nenavidim cakat na niekoho 5 minut a nie to niekolko dni 🙂
@mima1983 no to hej... ale ja nemam rada sklamanie ☹ momentalne som sa nastavila ze mozno som a mozno nie som tehotna 🙂 a to mi celkom vyhovuje, sice nemyslim uplne pozitivne ale ani negativne, skor tak realisticky 🙂 a to mi zatial ide, ale neviem kolko mi to vydrzi 🙂 najhorsie je ked vidim babatka, ucim v skole a teraz kazdy moj ziak ma mladsieho surodenca - boze oni sa taky chutny 🙂 vtedy na to nemysliet je najhorsie a hlavne ked rodicia mojich ziakov uzatvaraju stavky kedy otehotniem 🙂 zlati su 🙂
babule... hlavu hore a do vianoc to vsetko dobre dopadne 😎 🙂
ahojte kočky, môžem sa pridať medzi vás? 🙂 tiež sme sa s manželom začali snažilkovať, dúfam, že do Vianoc budeme úspešní 🙂
baby moje zajtra mi držkajte veľmi prsty,nech to mimi v brušku predsa len bude 🙂
aj ja drzim palce,ale tiez si myslim,ked ukazu testy tak urcite
Babyyy nebojteee sa, do Vianoc sme tehotne!!! Som sa nechala strhnut vasou temou 🙂))))
Jupiiiiiiiii, ja tomu maximalne verim.
Asi preto, ze som bola cvicit, tak endorfiny mi prudia v zilach. Dufam, ze som nevytriasla to ubohe vajicko pokusajuce sa uhniezdit 🙂))) Bavili ste sa inak o cviceni, ja si myslim, ze cvicit treba, to co vas bavi a robi vam radost a az ked sa ukaze, ze sme tehotne, potom to treba prehodnotit. Ale v zasade, ak je vase telo zvyknute na cvicenie pred tehu, nebude mu cvicenie vadit ani v tehu 😎 Mne inak zumba a brusne tance dost dopomohli k pravidelnemu cyklu. Ma to pozitivne ucinky na zenske organy.
Dnes ste toho dobre vela popisali, ani nemam sancu to citat velmi spatne. To ste kedy stihli? Ja pocas dna v praci nemam na MK cas.
aj ja sa pripajam do vianoc to bude 🙂

@janka9898 urcite psychika robí vela, to je mi jasneee.... preto sa snazim tomu nepoddávať...