icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mima1983
11. okt 2011

@janka9898 urcite psychika robí vela, to je mi jasneee.... preto sa snazim tomu nepoddávať...

mima1983
11. okt 2011

@barbora21 noooo, tak snad to budu // čiaročky 🙂 ja mam dostat až na konci mesiaca.... takze este mozme snazilkovat 🙂

barbora21
11. okt 2011

@mima1983 no uvidime, ale mne sa nechce verit ze by to bolo hned na prvy pokus...kolko bab sa dlho snazi a ja bum na prvy raz - to by muselo byt velke stastie a toho ja az tak moc nemam 😒 skor sa bojim nejakych inych komplikacii...no ja radsej myslim hned na to zle a potom sa o to viac budem tesit 🙂 ale som z toho nervozna...a nenavidim cakanie, nenavidim cakat na niekoho 5 minut a nie to niekolko dni 🙂

mima1983
11. okt 2011

@barbora21 ja som taká istá 🙂 a tiez myslim hned na to zleee, ale neni to dobre, lebo potom si vela zlych vecí privodzuje clovek aj sám.. takze lepsie je mysliet pozitívne 🙂

barbora21
11. okt 2011

@mima1983 no to hej... ale ja nemam rada sklamanie ☹ momentalne som sa nastavila ze mozno som a mozno nie som tehotna 🙂 a to mi celkom vyhovuje, sice nemyslim uplne pozitivne ale ani negativne, skor tak realisticky 🙂 a to mi zatial ide, ale neviem kolko mi to vydrzi 🙂 najhorsie je ked vidim babatka, ucim v skole a teraz kazdy moj ziak ma mladsieho surodenca - boze oni sa taky chutny 🙂 vtedy na to nemysliet je najhorsie a hlavne ked rodicia mojich ziakov uzatvaraju stavky kedy otehotniem 🙂 zlati su 🙂

mima1983
11. okt 2011

@barbora21 verim, urcite je to tazke, ale ako pozeram, mas 25 rokov, mas este dost casu... ja mam 28, cize najvyssi cas otehotniet, ale neboj, urcite sa nám postastí, musíme tomu verit!!! 🙂

asemilka
11. okt 2011

babule... hlavu hore a do vianoc to vsetko dobre dopadne 😎 🙂

barbora21
11. okt 2011

@mima1983 jaj toto mi kazdy hovori 🙂 moja idealna predstava je byt tehotna do Vianoc a rodicom a svokrovcom dat vnuka pod stromcek 🙂 aspon v brusku 🙂 to by sa mi velmi pacilo 🙂

barbora21
11. okt 2011

@asemilka hej, hej do Vianoc musi vsetko byt 🙂 a ked nie DO Vianoc tak aspon NA Vianoce 🙂

asemilka
11. okt 2011

@barbora21 tak tak 🙂 my sme si na minule vianoce povedali, ze je cas na babo... 🙂

lucia3006
11. okt 2011

ahojte kočky, môžem sa pridať medzi vás? 🙂 tiež sme sa s manželom začali snažilkovať, dúfam, že do Vianoc budeme úspešní 🙂

barbora21
11. okt 2011

@lucia3006 Jasne vitaj a prajem vela stastia 🙂

asemilka
11. okt 2011

@lucia3006 vitaj 🙂

lucia3006
11. okt 2011

@barbora21 @asemilka ďakujeeem 🙂

minusko
11. okt 2011

baby moje zajtra mi držkajte veľmi prsty,nech to mimi v brušku predsa len bude 🙂

esmemia
11. okt 2011

@minusko moja budeme,urcite tam bude,musi,snad ta len tak ten hore nenatahuje,nemozu byt tri testy pozitivne a dalsi nie,podla mna bol chybny

minusko
11. okt 2011

@esmemia Boh by dal aby si len mala pravdu moja 🙂

asemilka
11. okt 2011

@minusko drzim 😉 🙂

esmemia
11. okt 2011

@minusko 😵 😉 🙂

rajeca1
11. okt 2011

aj ja drzim palce,ale tiez si myslim,ked ukazu testy tak urcite

yasmin0001
11. okt 2011

Babyyy nebojteee sa, do Vianoc sme tehotne!!! Som sa nechala strhnut vasou temou 🙂))))
Jupiiiiiiiii, ja tomu maximalne verim.
Asi preto, ze som bola cvicit, tak endorfiny mi prudia v zilach. Dufam, ze som nevytriasla to ubohe vajicko pokusajuce sa uhniezdit 🙂))) Bavili ste sa inak o cviceni, ja si myslim, ze cvicit treba, to co vas bavi a robi vam radost a az ked sa ukaze, ze sme tehotne, potom to treba prehodnotit. Ale v zasade, ak je vase telo zvyknute na cvicenie pred tehu, nebude mu cvicenie vadit ani v tehu 😎 Mne inak zumba a brusne tance dost dopomohli k pravidelnemu cyklu. Ma to pozitivne ucinky na zenske organy.
Dnes ste toho dobre vela popisali, ani nemam sancu to citat velmi spatne. To ste kedy stihli? Ja pocas dna v praci nemam na MK cas.

majkushka
11. okt 2011

aj ja sa pripajam do vianoc to bude 🙂

asemilka
11. okt 2011

@majkushka to by bolo, aby nebolo 😀

majkushka
11. okt 2011

@asemilka to by bolo važne užasne juuuuuuuuuuuuuj

asemilka
11. okt 2011

@majkushka ja ked raz zistim, ze som tehu, tak asi vyskocim z koze od radosti... 😀 tesim sa 🙂

bambulky, idem ja spat... zajtra sa sem urcite pozriem 😉 🙂

majkushka
12. okt 2011

@asemilka no nam sa už od juna nedari tak asi aj ja budem skakať od radosti pekny snik 🙂

mimi1111
12. okt 2011

@tannia87 ahoj my sa snazime vyse roka nam sa aj zadarilo len minuly rok som mala mimomaternicove a tento rok 2 potraty teraz mam druhu mrchu po potrate necakame ziadne tri mesiace ako lekar povedal lebo sme cakali po prvom potrate pol roka a aj tak sa to zopakovalo 😢 😢

mimi1111
12. okt 2011

@esmemia ahoj verim ze sa to podari kazdej s nas ako si napisala MUSIIIIII 😉

mimi1111
12. okt 2011

@lenka112 ja mam uz druhu mrchu my sme sa zacali uz po prvej ako som mohla dufat ze hned sa to podari ☹ nevadi nabuduce

mima1983
12. okt 2011

@barbora21 moja rec, presne tak to planujem 😉 a dufam ze nam nase plany vyjdu 🙂