icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
12. okt 2011

@jorgie neboj, dockame sa 😉

jorgie
12. okt 2011

@asemilka ja viem...teda dufam 🙂 vsetci mi hovoria, ze sa raz dockam ..ked ja som taka netrpezliva...
Ja viem, nie som jedina 😀 ved to vobec nie je take jednoduche...citala som si tu na MK vela pribehov kde zienky-snazilky prekonali vela prekazok ale nakoniec sa im predsa len objavili //......

asemilka
12. okt 2011

@jorgie dockame sa.. ale ja chcem uz teraz 😉 😀 ja som strasne nedockava...

jasin
12. okt 2011

Pekny vecer prajem🙂. JA nemam ani najmensiu sancu byt v obraze 😕 co sa pise a tak 😔 prave som prisla z prace a kyym by som vas docitala tak ach jaj...

barbora21
12. okt 2011

Boze ja uz chcem testovat ale este nechcem testovat....toto je uplne psycho 🙂 v nedelu by NE(mala) prist mrcha a ja chcem vtedy testnut alebo az v pondelok.... ale ja to chcem uz vediet....pomooooocccc 😒

majkushka
12. okt 2011

@katie1 my sa snažime už od juna a nič , mala som len kyselinu ale ten femibion vyzera lepšie ma všetko ten mam teraz prví mesiac tak dufam že sa podarí 🙂

minusko
12. okt 2011

@orchis hned ako sa dozviem vysledky,dám vedieť 🙂 Ale dopredu hovorím, že ak sa ja na niečo veľmi neviem dočkať,tak to nevyjde ☹.

orchis
12. okt 2011

@minusko tak to sme rovnake 😀 ja preto vzdy ratam aj s tou horsou moznostou nech uz ide o hocico 🙂 priatel mi niekedy tvrdi, ze som pesimistka, ale ja si myslim, ze som len realistka 😉 to on je uplny optimista tak ja musim byt ta co si zachova chladnu hlavu 😉

asemilka
12. okt 2011

@barbora21 to poznam... 😀 aj ja chcem ale nechcem 😀

lenka112
12. okt 2011

@mimi1111 Tak my ešte čakáme jednu, len dufam, že to vyjde čo najskôr 🙂

mimi1111
12. okt 2011

@tannia87 ahoj a aky test si si robila?spinis namiesto ms alebo ako?skus si este spravit test a ako sa cotis byva ti zle prsia ta nebolia?testni este raz s citlivostou 10. dakujem za povzbudenie aj ja verim ze budeme tehulky vsetkyyy 😉 😉 😉

mimi1111
12. okt 2011

@lenka112 tak ja uz ani nedufam ze to vide tak skoro neviem ale mam taky pocit ze si este pockam ☹ ☹ drzim palceky nech to vide coskoro 🙂

mimi1111
12. okt 2011

@majkushka svagrinke gratulujem 🙂 ved ani ja nepocuvam lekara pocuvla som a zopakovalo sa to kaslem nato my sa snazime a hotovo 😀

oskvarkaa
13. okt 2011

@orchis sme na toma si rovnako ja hned od zaciatku cakam ze to bude dlho trvat a drahy optimista.. ze pohodickaaa... ja ked vidim ze z mojich 6 kamosiek ma len jedna 2 rocnu ceru a ostatne sa nemozu (uz dlhsie) dopracovat k prvemu mimi a ta posledna kamoska sa zase nemoze dopracovat k druhemu tak mi to pride statistycky riadny zazrak ked to niekomu vyde na prvy alebo druhy mesiac ;)... aspon mi to pomaha byt v psychickej pohode 🙂

tannia87
13. okt 2011

@mimi1111 mama test tento krat poradila mi hot u jedn akocka isla som testnut aj dnes rano a spinenie s azmenilo na krv tak som to nechala nech hp neminam ale mne vzdy byva pri ms zle mam krce a teraz nic takze nechapem pockam kym to prejd ea pojdme za dr lebo to spinenie som mala dlho skoro tyzden je to cudne. ☹

zabka88
13. okt 2011

caute, u nas som skor naopak - ja optimista a drahy si dáva na čas 🙂 mám pocit že jeho viac zaujíma tá príprava ako výsledok 😉 ale to asi preto že sme len teraz začali, uvidíme ako sa to vyvinie.. úplný súhlas
@oskvarkaa tiež mám pocit že všetky kamošky buď majú problém otehotnieť alebo donosiť.. bezproblémové sú možno len jedna či dve čo poznám.. blbá doba je to..

orchis
13. okt 2011

@oskvarkaa presne to som aj chcela napisat, ze som aspon psychicky v pohode kedze ani velmi neratam so skorym otehotnenim 😀 ale zaroven v kutiku srdca dufam, ze to vyjde do troch mesiacov 😉 no potesilo by ma to 🙂 fakt este stale verim v to, ze vacsina z nas co sme tu bude mat tie // ciarocky do konca roka 🙂 len mne to potom skomplikuje plany na buduci rok. brat a bratranec sa budu zenit a aby to nahodou nevyslo tak, ze sa nebudem moct zucastnit ani jednej svadby 😒 ved cestovat taku vzdialenost......tak, ale som si povedala, ze bude ako bude. nejako sa zariadime 😎

oskvarkaa
13. okt 2011

@orchis jasne to takto neuvazuj ja idem v novembri na svadbu a trepala by som sa tam aj z bruskom a ak by som sa necitila tak by som nesla ... svet sa nezruti ... este s nimi budem s nimi hocikedy.. ale mat mimi to je nieco vynimocne ;)
@zabka88 btw prave preto sa velmi cudujem ze chcu pre mamicky zrusit to DPN lebo sa im to vlastne aj oplati .... podporovat tuto narocnu snahu...

orchis
13. okt 2011

@oskvarkaa a vy ste sa uz rozpravali o tom co by ste chceli? ci dievcatko alebo chlapca? my sme sa hned s priatelom zhodli na dievcatku 🙂 ale pravdaze, to su len take "planiky" ved nakoniec to bude jedno len nech je bude zdravucke 🙂 ale citala som, ze ak sa milujeme viacej pred ovulkou tak je vacsia pravdepodobnost, ze to bude dievcatko, tak to skusime 😉

oskvarkaa
13. okt 2011

@orchis jj tiez viem ako je to s tymi chlapcami a dievcatkami... ze kedy co .. nam je to v podstate jedno ale podvedome asi ratame s chlapcom nie ze by sme chceli ale drahy ma brata a kopec bratrancov... len 2 sesternice ma aj to jedna je nevlastna (takze nieje z rodiny ich v podstate) takze je to asi taka familia... ale zase ja mam 2 sestri ;) tak tazko povedat ... mi by sme zase strasne radi dvojicky... hehe ale to je len take zelanie :D... ja som mala byt dvojicky ale druhe dietatko sa nedovivijalo este ked bolo uplne na zaciatku vyvoja... takze by som mala nejaky predpoklad k tomu... ale necham sa prekvapit... btw draheho brat uz maju Filipka doma z nemocnice od vcera akurat volal ze maju za sebou prvu prebdetu nic 😝 😀 ... si spomenu na stare intrakove casi ked ponocovali do rana a rano od nich niekto chcel aby sa zucastnovali prednasok a cviceni :d... zacinam mat pocit ze pri tom clovek bud omladne alebo mu klepne.. hehe .. tesim sa... ja mam rada adrenalin 😀 😝 😎

nufacikmi
13. okt 2011

Ahojte kočky. Môžem sa k vám pridať? My sme si tiež s mm povedali, že začneme po lete, ale akosi sme to nevydržali a začali sme v auguste. 😝 Teraz viem, že bolo správne začať skôr. Už snažilkujeme tretí mesiac, čakáme a dúfame. Ale už som si povedala, že nebudem na to tak často myslieť a dúfam, že do vianoc sa podarí..Nielen mne, ale aj nám všetkým ostatným, ktoré sa snažíme.. 🙂

zabka88
13. okt 2011

@oskvarkaa no myslím že adrenalín budeme mať v tom období zvýšený všetky 😀 ja tonechávam na Pána Boha alebo na osud, alebo ako to chcete volať.. ale tie dvojičky by sa aj men páčili 😀 ale verím že chlapčeka, s ním by sa dal aj ten halový futbal hrať,nie? 😉
@orchis a keď chceme dvojvaječné dvojičky chlapčeka aj dievčatko tak to sa musíme milovať vkuse? 😀 😀 😀

orchis
13. okt 2011

@oskvarkaa tak to sa ja na to tesim 😀 ja si pamatam, ked sme si priniesli domov nasu malu macicku a ta vyvadzala tak, ze sme sa cele mesiace poriadne nevyspali 😀 vtedy sme boli zniceni, ale teraz na to spominame s usmevom na tvari 🙂 tak ratam, ze to bude nieco podobne 😉 no este intenzivnejsie 😀 no na VS po skuske sa clovek aspon poriadne vyspal, ale tu to bude akysi bludny kruh 😀 a tak su aj deticky, ktore prespia celu noc, tak uvidime ake budeme mat 😉
no u nas je to s tymi chlapcami a dievcatami asi pol na pol, aj z priatelovej strany. a dvojicky 😕 juuuj, to radsej nie. to by som sa asi zblaznila 😀 doslova 😀

orchis
13. okt 2011

@nufacikmi vitaj medzi nami 🙂 my sme sa tu rozhodli, ze do vianoc musime byt vsetky tehotne 😀 a teraz uz aj ty teda patris medzi nas 😉 takze neboj, do vianoc budu // ciarky 🙂 toto mas iste, takze relax 😀

oskvarkaa
13. okt 2011

@orchis :D... mi sme mali s jednym kamosom na byte raz labradorika maleho ... kupil ho doricom ale chcel im ho naucit najskorej aspon vnku chodit na wc :D... tak sme ho vychovavali :D... a bolo mu zle nesadli mu granule tak som mu varievala ryzu a kurca a mrkvicku .. jedol tak ze mal celu hlavu spinavu .. cikat chodil pod postel po mesiaci mal 7 kilo a byvali sme na 3 poschodi a nemali sme vytah a ked bola burka tak mi vyliezol na matrac ako sa bal :D... a hlavu si dal vedla mojej... a ked bol uplne mali tak sa vzdy o tretej v noci zobudil a chcel sa hrat tak nam 3 krat prehryzol kabel od internetu :d... ciselko male...teda vlastne velke... 😝

ivcek
13. okt 2011

@orchis
a ja som to niekde citala, ze ked sa zadari pred ovulkou tak je z toho dievcatko.. 🙂
U nas je to tak, ze ja by som chcela dievcatko..drahy chlapca... 😝 taka klasika...
No ale som zvedava....lebo ako u teba @oskvarkaa z draheho strany su sami chlapci...ma dvoch bratov...a samych bratrancov...a ja mam sestru...a ta ma 3 dcerky... 😀 takze som zvedava na ktoru stranu sa to prevazi u nas... 😝

slnieckko
13. okt 2011

boze 2 dni som tu nebola a 9 novych stran ste zapisali?? 😀 😀 😀 vrazedne tempo

nufacikmi
13. okt 2011

@orchis ďakujem, vítam teda medzi vami.. 😉 no do vianoc tam tie dva čiaročky musia byť, aj keby neviem čo bolo 😀

gretkav
13. okt 2011

ahojte buduce maminky 🙂vcera som nestihala ist na net a dnes som mala co robit kym som docitala vsetky zmeskane prispevky 🙂 ja som zatial 20 DC tak az buduci tyzden budem nervozna ci ms pride ... aj ked mam v globale kus strach, pretoze sme sa s drahym nijak zvlast nechranili posledne tri roky a nic z toho nebolo aj ked sme to velmi neriesili...a ked za tri roky nic tak ktovie ci to vyjde teraz ked sme sa zacali snazit... 😒

zabka88
13. okt 2011

@gretkav ahoj, inak u nás obdobne i keď len rok a tiež mám z toho obavy 😖