icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
13. okt 2011

@barborabilinova kalciovy sirup na kasel aj mne zabera najlepsie, len ma prisernu chut ☹ inac priznakov mas celkom dost, kedy robis dalsi test?

slnieckko
13. okt 2011

@dajaja chodim sem len par dni ale mam z toho poriadny chaos 😀 myslim ze by to malo byt v poho ked mal aj vestu aj ste pockali 😉 vajko sa neuchyti keby nieco nebolo v poriadku, tak prijemne a uspesne snazenie zelam 😀

minusko
13. okt 2011

už bude ochvíľku pol 6tej a ja sa dozviem či bude mimi alebo nie. Mám taký veľky strach..... Bojim sa že mi povie nie a už teraz sa s tým snažím vyrovnať.

zabka88
13. okt 2011

@minusko
myslíme na teba, určtie to výjde! drž sa

minusko
13. okt 2011

@zabka88 ďakujem 🙂 ale bojim,bojim.... Akurat som si dočitala horoskop. Neverím tomu,lebo tam píšu hlúposti ale prave dnes za vraj dozviem dobru spravu a všetko pôjde podľa plánu. Tak som zvedava 😅

minusko
13. okt 2011

ako som tak čítala tie predchadzajuce strany,zopar testikov by sme si cez víkend mohli obzrieť. Baby držkam vam všetky prsty na rukach,na nohach 😉

mimi1111
13. okt 2011

@tannia87 mamatest je vyborny pockaj kym to prestane a chod k lekarovy som zvedava co ti povie drzim palceky

minusko
13. okt 2011

tak som tam teda volala a vysledky su vraj negativne ☹ Tak už ani ja nerozumiem svojmu telu. Prečo ma boleli prsia,citim podbruško. Prečo chcem stale jesť a som unavena. Buduci tyždeň sa mam ešte prisť ukazať ale neverim. Veľmi ma to hneva... A tie testy!!!!!! Už im neverim!!!! Už neskušam. Ale ďakujem že ste mi držali prsty.

orchis
13. okt 2011

@minusko tak to je skoda ☹ ja som prave dosla domov a s takym napatim som si tu citala tie riadky.....no ale co uz 😒 no aspon mas jasnu odpoved, nemusis nadalej zostavat v neistote. no ale vazne, co tie pozitivne testy!!! 😠 z coho to mohlo byt! no ponaucenie aj pre nas ostatne, opatrne s testami. dve ciarky vzdy potesia, ale asi aj to brat este z urcitou rezervou 😕
minusko nesmut, ved sa mozes pomojkat so svojou dcerkou 😉 a neboj, aj ona raz bude mat braceka alebo sestricku 🙂

janka9898
13. okt 2011

@minusko a nemozes mat problemy zo stitnou zlazou lebo kamoske tak vyslo uz tri krat ze je theu a nic alebo je to nejakou cystou ale to by zachytili asi aj na krvy mne tiez raz cysta ukazala ze som tehu a nebola som tak neviem nieco tam nieje ok treba sa dat presetrit a sup sup do snazenia inak obdivujem ta ze uz teraz idete na druhe mimi.-)) ja budem mat tiez maly rozdiel ak vsetko dobre dopadne ale na toto by som si netrufla🙂)

asemilka
13. okt 2011

@orchis my sme mali podobne zazitky s nasou cicou, ked sme si ju ako maciatko pred 3 rokmi priniesli 😀

asemilka
13. okt 2011

@barborabilinova calciovy sirup... ze ma to nenapadlo.. som ti mohla poradit.. ja to beriem vzdy, ked prechladnem a potom ked sa nadcha prelieci, sadne mi zapal na hlasivky a priedusky... 🙂 truba som..
@katie1 vlecie sa mi to... aj ked ja by som z testom chcela pockat do pondelka... 😀 ale to nevydrzim... tak bude cez vikend niekedy 😀

gretkav
13. okt 2011

@minusko juuuj to ma mrzi...najhorsie je ze clovek sa uz z vysledkov testu tesi a potom sklamanie :(...moze to byt tou cystou...to iste mala moja segra po prvom babatku ked chcela druhe..myslela si ze je tehu ale bola to cysta...nakoniec sa im to v poho podarilo 🙂....tak hlavku hore uuuurcite to vyjde 🙂))

katie1
13. okt 2011

@asemilka ja mam tiez dobre skusenosti s calciovym sirupom - davam si ho ako doplnok k liekom ked som chora 😉
Ja mam zajtra 28DC... Lenze ja mavam priemerne 30-31 dnove cykly, ale tiez to nevydrzim, tak skusim testnut uz v sobotu rano na 29DC 😅

asemilka
13. okt 2011

@katie1 ja som zajta 22 dc.. a priemerne mam cyklus 25-6 dni... len ci vydrzim cakat 😀

gretkav
13. okt 2011

btw dnes som sa tak v praci nahnevala, ze som vyhlasila, ze tych hore kaslem a idem na matersku 🙂) no len aby mi to vyslo 🙂)

jasin
13. okt 2011

Ahojte. Tak ja zas tak vecer sa ozyvam- keze nie je co ine robit lebo polovicka spi tak mam aspon cas na internet 🙂

A otazocka: v pondelok som bola 11DC- pozitivny ovu testik. Aku pricinu moze mat to ze mam dnes take nejake zvecsene prsia? Nie je trochu neskoro?:

asemilka
13. okt 2011

@gretkav ja som si to povedala pred 2 mesiacmi... a odvtedy to aj moja polovicka berie uuuuuuuuplne vazne 🙂
@jasin a nezvyklo sa ti to stavat pred mrchou? mne sa zvyknut tak nejak naliat, alebo ako to opisat... a su citlivejsie priblizne tyzden pred mrchou, niekedy aj trochu skor

jasin
13. okt 2011

@asemilka som 13DC cize pred mrchou asi skoro. Mne uz zo vsetkeho asi sibe- teda nie mne ale mojmu telu. Len kto zajtra zazipsuje saty tak neviem..

asemilka
13. okt 2011

@jasin ber to z tej pozitivnej stranky 🙂 tvoj poloviciak sa potesi zvacsenemu objemu 😉 🙂

jasin
13. okt 2011

@asemilka myslim si ze aj v realnom stave su dostatocne "objemne" 😅 😀 A pri tom ako si sladko chrape v posteli tak su moje prsia asi posledne co ho dnes zaujima 😉

asemilka
13. okt 2011

@jasin chlapec nevie, o co prichadza 😀 😉 ale nie. mozno ten narast ma nejaku pricinu, mozno je to tehu priznak... 😉 neviem. kazdopadne budem drzat palce 🙂

jasin
13. okt 2011

@asemilka ze chlapec nevie o co prichadza 😀 Toto mu budem musiet odkazat 😉 Vsetko ma svoj cas uvidime. 🙂

Vy sa snnazite uz dlho ci?

yasmin0001
13. okt 2011

Ahojte,
ja dnes zase zenergizovana z cvicenia. 😎
Dnes som 20 DC a mam vsetky tehotenske priznaky ako kazdy mesiac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Menzes mam mat az o 10 dni.

@minusko mrzi ma, ze to nevyslo. O falosnych testoch som pocula vela pribehov. Kamoska neplanovala babo, ale necitila sa dobre, tak si spravila testy, mala ich negativne, mala normalne menzes a vracala, myslela si, ze viroza a ked prisla k lekarovi, ze 5. mesiac tehu. Sok pre celu rodinu!!!

jasin
13. okt 2011

@yasmin0001 pekna poznamocka ze vsetky tehotenske priznaky aKo kazdy mesiac😀 Som rada ze nie som jedina ktorej telo si robi co chce 🙂

asemilka
13. okt 2011

@jasin v podstate pred rokom na vianoce sme si povedali, ze davame veciam volny priebeh. ibaze januar bol tazky v robote pre oboch... popri tom sme hladali byt.. vo february sme vybavovali hypoteku a zacali balit... v marci sme sa stahovali z podnajmu do svojho... v aprili bola svadba 🙂 casu bolo malo.. chut sice bola, ale nie vzdy v tom spravnom case 😀 neskor boli problemy v rodine... plus babina nam odisla do nebicka... a v podstate sa nam zivot ako tak upokojil v septembri... toto je treti cyklus, kedy sme to uz zacali brat fakt vazne 🙂 cize co ja viem.. aj dlho, aj nie 😀

asemilka
13. okt 2011

@jasin @yasmin0001 ja sa tiez pridavam do kluvu tehu priznakov kazdy mesiac 😀 jediny novy mam, ze ma par dni po ovulke zacali boliet krize a neprestali 😀 ostatne je u mna v podstate kazdy mesiac 😀

jasin
13. okt 2011

@asemilka Mate to poriadne komplikovane ale drzim palce nech sa cim skor podari 🙂 Mozno ze prvy cyklus ktory beriete vazne tak bude aj posledny 😉

jasin
13. okt 2011

@asemilka Tak tento mesiac sme tri 😀 Lebo tym mojim prsiam nechapem. :-/

yasmin0001
13. okt 2011

ved prave, ze na tie priznaky sa vobec neda spoliehat. Akurat som tu citala jednu temu o priznakoch a kazda jedna tehula mala ine. Toto je hrozne! Tu uz nikto nic negarantuje 😠 😠 😠
Jedna vedela hned od pocatia, druha az v druhom mesiaci, jednu boleli prsia, druhu nie, jednu bolelo podbrusko hned, druhu az po vynechani MS. 😕 grrrrrrrrr
Uz neviem ake priznaky si mam namyslat 😀