icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

zabka88
14. okt 2011

mrcha mrchotvitá, predsa len prišla ☹ ..
@esmemia tak si to obaja užite to znásilnenie 😉 😀 😀

zabka88
14. okt 2011

@blackswan75 ahoj prosím ťa nepošleš mi do IP ešte raz ten link, tento sa mi nedá nijako načítať..

minusko
14. okt 2011

babule,tak víkend pred nami,máte nejaky nápad čo sním? Ja už mam konečne po práci,dnes mi to ubehlo. Po tom 2-3 týždňovom strese som sa včera dobre pohadala s mm, poplakala a musim povedať že sa mi veľmi uľavilo. Dnes žiadne napätie. Aj ked ma hneva prečo mi doktorka nevysvetlila tie pozitivne testy,ved o nich vie,ja som jej ich ukazovala. No skusim sa jej opytať v stredu,lebo sa mam ešte ukazať. Ona tomu môžno ešte nejaku nádej dáva ale ja už asi nie.

blackswan75
14. okt 2011

@minusko zlatino nezufaj, podari sa mozno sa to neujalo..... asi si moc v strese...skus sa uvolnit, dat si kupel...

orchis
14. okt 2011

@blackswan75 ani mne sa neda ten link otvorit, teda vobec nefunguje, ale z toho co pises zda sa, ze to tam vyzera slubne 😉 tak ako, teplota sa drzi nahor?ved to snazilkovanie den pred ovu by mohol uplne stacit. skus tu ten link hodit este raz 😉

dajaja
14. okt 2011

@linibini aj ja som si poplakala, ked som citala tvoj pribeh. je mi to luto, ale velmi ta obdivujem ako si sa k tomu postavila. drzim vam palce, aby sa vam co najrychlejsie podarilo znovu otehotniet a mohli sa tesit s babetka.. 🙂

orchis
14. okt 2011

@blackswan75 ten link stale nefunguje 😖

dajaja
14. okt 2011

@esmemia si ma pobavila, ze znasilnit 😀 mm dnes bude urcite motivovany, lebo prave videl fotku babetka, co sa nedavno narodilo nasim znamym. aj sa na mna tak velavravne pozrel pritom. viem, ze uz aj on by velmi chcel druhe 🙂 tak hura do snazenia 😀

minusko
14. okt 2011

@blackswan75 vieš brala by som to lepšie nebyť tej nádeje z testov. Ale kašlať to,teraz ma určite bude trápiť kedy príde mrcha,lebo ja ju mam asi najnepravidelnejšiu zo všetkých. A potom rýchlo do snaženia 🙂
Ten grafik som si chcela pozrieť ale tiež mi to nejde otvoriť,no už teraz ti držím prstiky aby mrcha nedošla.

janka9898
14. okt 2011

@blackswan75 a mas nastavene v nastaveniach ze aby sme to mohli pozriet alebo neviem preco to nejde pozriet

orchis
14. okt 2011

@minusko mrchu mas nepravidelnu kvoli kojeniu, alebo teda kvoli tomu, ze si este tak pomerne kratko po porode? alebo uz aj predtym si ju mala takto vselijako?co sa testov tyka, trosku som si to pozerala na nete ale clovek vela k tomu nenajde. ze je to velmi zriedkave aby boli falosne pozitivne, ze to moze byt kvoli cyste alebo ked sa nedodrzi cas testovania, teda ak odporucaju po 5 min tak ked test ukazuje pozitivny vysledok povedzme az po hodine tak to nie je platny vysledok, vzdy sa ma pozerat len do toho casu co sa odporuca. dalej, ze na niektorych testoch je uz vopred vytlacena ryha, miesto kde sa ten vysledok ma objavit a to sa po ocikani moze javit ako pozitivny vysledok, ale farbou sa nezhoduje s pozitivnym, ze je to skor taky sivy pasik a nie ruzovy. pozrel som si este raz tvoje testiky ale cez obrazovku sa to tazko da rozoznat, napriklad ta farba, lebo ciarocka tam urcite je. a cystu urcite nemas, ved ta lekarka vysetrila a to by snad zistila. no ponaucenie pre nas vsetky, neponahlat sa s testovanim a dodrziavat dobu do ktorej sa vysledok ma ukazat 😉

esmemia
14. okt 2011

@zabka88 hnusoba jedna skareda,no naco chodila,ved ju nik nevolal,no nie :D dakujeme ,snad sa podari 😉
@dajaja no nam tu uz jedna beha,tak to by na nasho uz tak neucinkovalo :D ale vikendovemu snazeniu a tuleniu sa zdar ! 😀

orchis
14. okt 2011

@zabka88 tak si nestihla ani testovat 😨 ale tak nakoniec prisla na cas a nenatahovala ta 😉 aj ja uz chcem mat po nej, ale ta potvora sa ma drzi ako kliest 😠

blackswan75
14. okt 2011

@janka9898 a kde sa to do kelu nastavuje??????

blackswan75
14. okt 2011

baby ja som to nevydrzala.... a testla som teraz poobede mamatest 10 co poviete??? namyslam si? alebo je tam??

bettypo
14. okt 2011

ahoj, jasné, že je tam, ďalší sprav o 2 dni a keď to zosilnie paráda. Tie mamatesty sú fakt citlivé

orchis
14. okt 2011

@blackswan75 tak ciarocka tam je a dokonca vyzera ako ruzova 🙂 a teplota pekne vysoko 🙂 skus este jeden test zajtra rano, lebo potom co sa tu stalo @minusko tak sa az neodvazim tlieskat k vysledku. ale vyzera to pozitivne 😉

blackswan75
14. okt 2011

@bettypo ano robila som si aj od dr max ze citlivost 10 a nic ani duch a mamatest teraz poobede toto,,, skusim zajtra rano a uvidim rozdiel 😉 dufam ze bude silniet... na buduci piatok mam ist aj tak k dokimu na preventivku po roku tak mi to snad potvrdi :D a mam mamatestov nakupenych 6 ks takze budem zajtra a potom obden 😉 @orchis a co sa stalo @minusko ma strasne mrzi,,, nerzumiem tomu,,, ved tam tie ciarky boli, alebo to bol zly test???? alebo sa jej telo startovalo? a doktorka to nevie vysvetlit,? komu ma uz clovek verit???

orchis
14. okt 2011

@blackswan75 ved prave, ja som si tie testy zase pozrela a ciarky tam boli, tak snad jej to lekarka vysvetli a snad sa s nami minusko podeli o svoje nove poznatky. ale ty by si mala mat rano tie ciarky silnejsie 😉 tak dufajme, ze tu budeme mat dalsiu tehulku 😎 urcite sa nam rano ozvi 😉

blackswan75
14. okt 2011

@orchis jasne ze sa ozvem 😉 ved sa tak uzasne navzajom podporujeme 😉 🙂

janka9898
14. okt 2011

@bettypo jasne ze tam je gratulujem🙂))

yasmin0001
14. okt 2011

@blackswan75
woooooooooooooooo ja ju tam vidim. Inak vsade tu na tychto forach pisu, ze mamatest je najspolahlivejsi. Tak potisku gratulujem. Ako si vedela, ze uz mas testovat? nejake priznaky?
😵

sarrahmichelle
14. okt 2011

ahojte baby mozem sa k vam pridat?? uz vas citam par dni a vsetkym vam drzim palceky prajem vam aby sa tie vytuzene // objavili co najskor.. toto je prvy mesiac nasho snazenia a ja sa uz nemozem dockat testovania..ovulacia prebehla vcera takze este dnes to poistime pre pripad 😉 a s malou dusickou budem dufat ze sa na zadari na prvy x ako posledne 2 razy.
blackswan75 tiez potisku blahozelam kamoska pouziva testy s pretlacenou ciarkou cize zakazdym jej to robi duchy ale tie su tazko sfotitelne takze u teba je to jasna ciarka 🙂

orchis
14. okt 2011

@sarrahmichelle vitaj medzi nami 😉 ta mala basnicka v pase je nadherna 🙂 takze budes dalsia, ktora sa tu bude predvadzat svojimi // na teste? 😀 aky test tam v uk pouzivate?

blackswan75
14. okt 2011

@yasmin0001 ja ux na 3-4 den po ovu som citila tlaky v podbrusku, natastli mi prsia o kus normalne sa nezmestia do podprdy 😀 prestala mi chutit kava a tak som skusila testnut 🙂 a ten duvh ma prekvapil bol tsm do par minut mam nakupene mamatesty tak budem obden sledovat ako silnie kolajnicka 😀

sarrahmichelle
14. okt 2011

dakujem...do testovania este daleko takze dovtedy ma este nejedna predbehnete 😉 juj ale bodaj by 🙂 ja osobne pouzivam tie digitalne clearblue neviem ci aj na sk je to ta ista znacka tie mam najradsej hlavne koli tomu ze na papierikovych mam tendenciu vidiet tam ciarku aj ked este nie je 😀..ako dlho sa snazite?

yasmin0001
14. okt 2011

@blackswan75
juuuuj tak to musi byt super pocit. Ja som este nikdy nebola tehotna, ziadny pozitivny test, ale hrozne sa na to tesim, az tam uvidim dve ciarky a nebudem tomu moct uverit.
Viem ze je este skoro, tak klop klop, nech ti vsetko dobre dopadne.

blackswan75
14. okt 2011

Baby by ste mali pocut toho mojho kohuta ako sa naparuje ze je KING 😀 ze stacil jeden krat den pred ovu, podla mna len vyslo nacasovanie, uz zabudol ze prvu dceru skusal 5 rokov kym to KING 😀 . Zvladol

yasmin0001
14. okt 2011

@blackswan75 Ved presne o tom som tu pisala, chlapi su take naivky!
Ale ved nechaj ho v tom, nech ma chlapec radost.
A kedy planujes povedat detom a rodine?

Mne keby to vyslo, tak mm poviem jasnacka hned a rodicom asi na Vianoce, na Stedry den by dostali nejaky prihodny darcek alebo prvu foto vnucata z ultrazvuku asi v tvare bublinky (teda ak by vobec nejaka fotka uz bola)
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵