icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
14. okt 2011

@blackswan75 ja tam nieco vidiiiiiiiiiiiiim 😵 🙂 ja som si zatial trufla spravit len ovu test... tych mam viac 😀 niekde som sa docitala, ze aj tie vedia odhalit tehu a to skor, ako tehu testy... tak som samozrejme musela vyskusat 😎 😀 a bola tam palicka... teraz davno po ovulke... tak neviem, ci som dobre spravila, lebo mam cervika v hlave 😀

orchis
14. okt 2011

@sarrahmichelle my sme zacali len teraz v septembri, takze mame za sebou len prvy mesiac. ja mam doma tiez jeden clear blue ale tan ma nizsiu citlivost, teda tusim vsetky claerblue su min 25-ky, ale zajtra by mi mali dojst nejake 10-ky, ktore som si objednala cez amazon 😉 ja mam este mrchu, ale tak dufam, ze najneskor v nedelu mozme zacat, no tuto mrchu mam nejako silnejsiu a obavam sa, ze nakoniec bude aj dlhsia 😒 tak ale raz sa musi skoncit, ci ? 😀 kolko dnovi mavas cyklus?

yasmin0001
14. okt 2011

@asemilka Zebyyyy uz aj tyyyyyyyyy? 🙂 🙂 🙂

asemilka
14. okt 2011

@yasmin0001 tak to bol len ovu test... ale laka ma skusit dalsi, ci ta palicka zosilnela 😀

blackswan75
14. okt 2011

@yasmin0001 deti uz vedia, starsia dcera sa rozplakala a objala ma ze sa moc tesi... tak len dufam, ze ciarocka bude silniet a nebudu sklamane.... lebo ma prichytili ked som ho ukazovala Kingovi 😀 😀 😀 ze mamina co to mas? ukaz? test? tak som isla s pravdou von... uz pozerali aky kocik kupime mna z nich poraziii 😀 😀 😀 ale povedala som ze do piatku musia cakat idem k dokimu na preventivku, tak urcite vezme aj krv....

blackswan75
14. okt 2011

@asemilka no vidiss. aj teba boleli krize a mna bolia aj dalej... a prsia mam jak lady Pamela 😀 😀 😀 😀 samozrejme sa to Kingovi paci 😀 😀 😀 😀 inak nejak zle mi nebyva. len mi nechuti az tak jest comu som rada, lebo ja som schopna pribrat aj 20 kil v tehotenstve.. 😝 😝

blackswan75
14. okt 2011

@yasmin0001 inak dilemu mam ako to povedat starym rodicom.. asi budu mat poznamky, ze je tazka doba... ale co ved dieta je dar od BOHA takze maju smolu no nie,,? 😀 😀 😀 😀

blackswan75
14. okt 2011

@asemilka a ktory DC si? ved urob tehu test... 😀

asemilka
14. okt 2011

@blackswan75 sak este aj bolia... a mam cudnu tupu bolest v podbrusku.... a zozrala by som aj klince, co som furt hladna 😀

asemilka
14. okt 2011

@blackswan75 este len 22dc a mavam ho tak 25 -6 dnovy... mam len dva, tak si nechcem minat 😀 ale urputne rozmyyyyyyyyyslam 😀

blackswan75
14. okt 2011

@asemilka ja som 24 DC a mavam 28 aj ked posledny som dostala az 32DC a ovuka bola 16 DC takze by som mala dostat az na 32 DC ale vidis 24 a uz duch tak neviem

asemilka
14. okt 2011

@blackswan75 tyyyyyyyy 😠 teraz kvoli tebe budem musiet ist testovat 😀

blackswan75
14. okt 2011

@asemilka nemusiiiiis ja len nahlas premyslam a ked tie ovu su pozitivne noooo???? 😀 😀 😀 😀

asemilka
14. okt 2011

@blackswan75 ked ovu test 25-ka ukazal pomerne silneho ducha, tak tehu test 10-na by tiez mohol, nie? 😕 idem... nejdem... idem... nejdem... 😖 😠 😀

yasmin0001
14. okt 2011

@asemilka
No ja teda cakam, ze co bude..... 😵

blackswan75
14. okt 2011

@yasmin0001 to aj ja 😀 😀 😀 😀 😀

blackswan75
14. okt 2011

@asemilka no pockaj do rana 😀 😀 😀 😀 vtedy je HCG najvyssie

asemilka
14. okt 2011

@yasmin0001 tak este aj ty mi pridavaj 😀

esmemia
14. okt 2011

@blackswan75 jej aj ja ho tam vidim,no velmi potichucku gratulujem a tesim sa na daslie a silnejsie testiky :D
@asemilka tak aj ja cakam ci bude,ci nie...ja som si vcera robila ovu test a testovacia bola silnejsia ako kontrolna,tak ovu bola vcera a dnes sme sa milovali...znasilnenie s anekonalo :D,tak by sa mohlo zadarit juj lebo cipok je este otvoreny a aj prstikova metoda bola,tak uvidime,zajtra mozno este oneskorene poistime ...bodaj by to vyslo aj nam tento mesiac :D
Ale aj tak je to super,v septembri tehulky,v oktobri,takze zatial mesiac co mesiac mame tehulky,len tak dalej 😵 😵

tannia87
14. okt 2011

@mimi1111 dakujem dnes som sla no mal dovolenku test negativny stale dnes som mala dost no nic len vcera rano trochu krvy minimalne a dnes tiez trochu a nic ziadne ms priznaky uz som zufalal co sa to somnou deje ☹

blackswan75
15. okt 2011

tak babulky pridavam na porovnanie 25DC a ciarocka o kusok silnejsia ako vcera 🙂 🙂 🙂 a teplotka stupla , testnem az v pondelok rano, kedze je od vcera silnejsia tak pravdepodobne HCG stupa 😉 🙂

blackswan75
15. okt 2011

@esmemia dakujeem, odporucam meravat BT a na http://www.fertilityfriend.com ti to pekne podla teploty povie den ovulky, takze sme boli spolu s mm ked teplota stupla presne den pred ovu vidno to na grafe. po ovulke stupla este kusok a potom prudko klesla uz som myslela ze nic, ale citala som na jednej stranke ze ked sa vajko uhniezduje klesne teplota a potom ked je vsetko ok tak prudko stupne co sa stalo aj mne a teraz sa drzi nad 37 a dnes uz o kusok stupla mooooc Ti to prajeem, a verim ze ste to pekne vystihli a tes sa na kolajnicky 😉 😉 fotky su fotene mobilom, nazivo je to vidiet lepsie na tych testoch

orchis
15. okt 2011

@blackswan75 no krasna ciarocka a ak nazivo je este lespie viditelna tak nie je o com 🙂 GRATULUJEM 😵
to sa teda u vas v rodinke asi tajomstva nedaju udrzat 😀 ale dcerky teda reagovali velmi pekne, uz teraz sa mozes tesit na to ako ti budu s babatkom pomahat 😉

sarrahmichelle
15. okt 2011

dobre ranko vam prajem..ake mate pocasie na sk? u nas krasne slnieckovo normalne mi naladu zlepsilo..tak z nasho pripoistenia vcera nic nebolo strasne ma zacal pichat pankreas teda len odhadujem neviem si predstavit co ine by to mohlo byt takze som bola rada ze sa mi podarilo najst ako taku polohu bez bolesti a zaspat. dnesok vidim na cely den v posteli to zase bude vikend ☹ snad to prejde aj bez navstevy pohotovosti i tak by sa na mna ani poriadne nepozreli nenavidim to ich zdravotnictvo...
@orchis nedavno som vela schudla a 2 mesiace som mala tak 60-70DC a vyvolavacky ale konecne uz 2. mesiac som spat na 28-29 DC tak snad uz to takto zostane

sarrahmichelle
15. okt 2011

kamaratka pred dvomi dnami rodila prave mi poslala fotky mala je dokonala bozeee aj ja uz chceeeem

orchis
15. okt 2011

@sarrahmichelle fuuuh, ked som videla tie cisla, ze 60-70 DC! 😲 no ale 28-29 znie omnoho lepsie 😉 ty si sa v UK aj vydala alebo si tam len docasne?no o tom anglickom zdravotnictve som toho pocula uz vela, ale nemyslim si, ze by bol velky rozdiel medzi tym ako je to na sk, zalezi asi dost aj od toho na akeho lekara natrafis, nie?no je mozne, ze sa mylim, v UK som chvilu zila, ale lekara som nepotrebovala 😉 ja tiez nie som na sk, zijem vo fr, ale nemam zatial velke skusenosti s tunajsim zdravotnictvom. moj vseobecny lekar je super, ale chora som zatial bola len raz a tiez mam super zubarku. ale ako vsade aj tu je to o lekaroch, su dobry a su aj zly 😉 uz mam pripravene aj cislo na dobreho gynekologa 🙂 takze este tak dobre tu do toho este nevidim

sarrahmichelle
15. okt 2011

@orchis ani nehovor mna vtedy uz porazalo vzdy ukazkove cykly riadne som stresovala ze co sa deje som na sk koli tomu isla dobre som urobila tu by ma este cakat nechali...ja som vzdy hovorila ze to nase sk zdravotnictvo je otrasne az kym som neprisla sem odvtedy ho neviem vynachvalit jedine negativum je pristup niektorych tych sestier a lekarok co si o sebe myslia ze nad nich nie je ale aspon ta vysetria...cislo na gynekologa? tak to zavidim tu sa ku nemu ani nedostanes kym nemas exta komplikacie..ako dlho si v fr? planujes tam zostat? ak si dobre pamatam tak si tusim pisala ze drahy je francuz ci sa mylim?..vydata nie som neviem akosi ma to na vydaj netaha zatial mozno raz 😉 priatel je tiez slovak, docasne 7. rok uvidime este ako dlho zatial sa mi ale vracat nechce

minusko
15. okt 2011

@blackswan75 ajoj moja,tak ti z celeho srdca gratulujem 😀. Ja som ti veľmi držala prsty a vyplatilo sa 🙂. A teplotka ukažkovo stúpa 🙂. škoda že si nemeriam aj ja,vedela by som na čom som. Ale tebe ešte raz gratulujeeeeeem 😀

orchis
15. okt 2011

@sarrahmichelle no ano, priatel je francuz a ani mne sa do vydaja velmi nechce, ale sme sa rozhodli, ze ak otehotniem tak sa vezmeme, ale ja nechcem velku svadbu, vlastne ziadnu svadbu, ide mi len o ten papier o tu pravnu stranku veci 🙂 ja mam v umysle tu zostat, ale clovek nikdy nevie co mu zivot prinesie 😉
no rugby sa skoncilo, ide sa nakupovat 😀
krasny den snazilky a tehulky 😎

anastacia242
15. okt 2011

@blackswan75 juuuuj, jééééj, juchúúú, tak dúfam, že to vyjde, gratulujem, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ....mne mrcha dorazila, akurat uz mi koncí, takze este musime pokracovat, ale akurat sme na tom dost blbo, lebo mame vela prace, takze sa nam ani velmi nechce 😵 😵 ...tak to nechame na nahodu.... tak daj vediet ako to dopadlo u dokiho....prajem hlavne veeeľa zdravia 😅