icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

anastacia242
15. okt 2011

nooo babenky, tak sa nam to tu pekne začína "množiť" 😀 😀 😀 samé kolajničky tu pribúdaju...tak dúfam, že aj my ostatné sa dočkáááme 🙂 🙂 🙂 😖 a všetkým, ktorým sa uz zadarilo držím palčeky nech to dotiahnu do úspešného konca-pôrodu a hlaaavne veeeĽa zdravíčka mamičkám aj detičkám...

blackswan75
15. okt 2011

@orchis veru, veru pomahat budu oddnes mi zacali az nadmieru pomahat, pradlo vylozili z pracky, nalozili umyvacku, no je uzasne cakat tretie dieta a mat dve starsie dcerky 😀 😀 😀 uz vyberaju mena... ja sa do toho nemiesam, este ich 1000 krat zmenia 😀 😀 😀 😀
@minusko dakujem pokladik, veru skus merat eplotku, dost ti to pomoze spoznat vlastne telo a cyklus. moc Ti drzim aj ja palceky....
@anastacia242 dakujeem, veru dotiahnut do uspecneho konca 😉 to zelam kazdej z nas. 😉 🙂 🙂

lenka112
15. okt 2011

@mimi1111 ďakujeme, aj my držíme palceky. mne je jedno kedy to bude, len nech to dopadne dobre 🙂

dajaja
15. okt 2011

@blackswan75 gratulujem, velmi sa tesim s tebou 🙂 ja som si bola ista, ze tento mesiac budes mat pozitivne testiky.. ak si dobre pamatam, niekomu sa snivalo s tebou ako kocikujes 🙂 drzim palce, nech vsetko ide ako ma..

dajaja
15. okt 2011

ja mam velku dilemu, ci si prvykrat kupit ovu testy. Vobec nemam tusenia ako funguju. Doteraz som to moc neriesila, ovulku som si nesledovala. Teraz som 17DC a cyklus mam 34-36 dnovy. Viete mi poradit, kedy mam zacat s ovu testami a kde ich kupit? Nejake som videla aj v drogerkach, kde si kupujete vy?

mima1983
15. okt 2011

@dajaja ahoj, ja som si este ovu testy nekupovala, snazime sa tretí mesiac a az tento mesiac som si vypocitala plodne dni, predtym sme tomu nechali uplne volny priebeh.... Takze asi moc neporadím, ale tiez som nad nimi rozmyslala, ale neviem ci sa to oplatí...

barborka27
15. okt 2011

ahojte babulky.....ako vikendujete?????.....ja stale lezim a lezim.....uz mi z toho hrabe.....doktor mi zvysil davky duphastonu na tri denne,tak lezim a davkujem sa 😉.....dufam,ze to pomoze,bolesti mam stale,ale uz sa mi pridava tusim,ak si to nenahovaram aj nechut do jedla,lebo vobec nemam chut jest a tusim sa mi zacalo protivit maso.....spinenie mam tiez,ale teraz je take do zlta,alebo tak nejak.....tak dufam,ze je to ok.....v pondelok mam volat novemu doktorovi a ten ma objedna na kontrolu.....inac musim stale lezat a lezat.....napiste mi,co mate nove.....kedze musim lezat,tak sa priznam,nechce sa mi sadat za pc a potom si vsetky vase komentiky,co sem pisete,citam na raz 🙂

minusko
15. okt 2011

@blackswan75 moja ešte taka vecička,nezabudni si zmeniť status z snaží sa na čaka babätko 🙂

blackswan75
15. okt 2011

@minusko Ty si zlata, urcite zmenim, ale najskor v piatok, idem k lekarovi 😉 dovtety asi prepadnem testomanii 😀 😀 😀 😀 aby som mala do albumu krpcovi co dat zacnem s nalepenymi testikmi ako silnela ciarocka 😀 😀 😀 naposledy som bola tehulka pred 9 rokmi, nejak inak si to vychutnavam, to ocakavanie, 😉 😉

mimi1111
15. okt 2011

@tannia87 a kedy mas vlastne dostat MS?este nestracaj nadej moja testy mozu byt negativne drzim ti silno silno palceky

mimi1111
15. okt 2011

@lenka112 Vies ze aj ja uz prestavam nato mysliet chodim do prace a uz nemam nato cas mysliet a ao sa mas??

minusko
15. okt 2011

@blackswan75 joooj viem si predstaviť. My by sme s manželom chceli tretie tiež až neskor,ked už tie dve al. dvaja budu väčší... Ale najskor sa nam musi podariť to druhe 🙂. A to kedy bude? Neviem ale asi si začnem aj ja povinne merať tu teplotku,no som zvedava koľko mi to vydrží 😅

dajaja
15. okt 2011

@mima1983 tiez neviem, ci sa to oplati.. je to dost drahe takto sa testovat, ale kedze by som chcela zvysit pravdepodobnost otehotnenia, tak nad tymi testami rozmyslam.. my sa zatial snazime len druhy mesiac, ale uz teraz som netrpezliva 🙂 ten moj dlhy 35 dnovy cyklus sa mi zda nekonecny..

barborabilinova
15. okt 2011

caute baby tak ja zase lezim asi mam chripku strasne ma bolia krize klby hlavne krize, ale teplotu nemam, inac nedalo mi a zmerala som si bazalnu teplotu, lebo sa hovori ze v tehotenstve je zvysena cez 37 stupnov, a ja ju mam 37,3 skusim este zajtra rano zmerat ze ci bude tiez taka podobna

blackswan75
15. okt 2011

@barborabilinova ktory den cyklu si? a meraj si vzdy v tu istu hodinu a minimalne po 4 hodinovom spanku a nesmies vstavat z postele... takze... zajtra som zvedava co nameras.... ja som sa tiez tak citila ako na chripku a su z toho dva pozit testy 😀

barbora21
15. okt 2011

@blackswan75 Gratulujem aspon jednej to vyslo, velmi sa tesim 🙂 a prajem len super zdravicko lebo to je teraz uplne najdolezitejsie 🙂

blackswan75
15. okt 2011

@minusko daj si teplomer k posteli a skor ako vztanes si odmeraj a zapis do grafu pekne budes vediet sledovat krivky 😉

blackswan75
15. okt 2011

@barbora21 dakujeeeem verim ze ma budete hufom nasledovat a do vianoc budu pod stromcekom pozitivne testiky pre rodinku ako darcek 😉 🙂 🙂 🙂

barbora21
15. okt 2011

@dajaja ahoj, ja pouzivam jedny ktore mi tu niekolko bab odporucilo - kupujem ich cez net a su fakt, super, kupila som si tam aj tehu testy a poslu ti to ako doporuceny list a zaplatis to normalne bankovym prevodom - do IP spravy ti mozem poslat priamo lin, lebo neviem ci to tu mozem zverejnovat 🙂 a hlavne cena je super 🙂

barbora21
15. okt 2011

@blackswan75 Ja by som mala zajtra dostat mrchu a dnes som robila tehu test a nic mi neukazal ani naznak, uvidim teda ci mrcha pride a ked tak testnem este poslednykrat v stredu..., teplotu mam ale stale vysoku, vacsinou mi pred mrchou klesne ale teraz nic ale mam pocit nicoho, prazdna 🙂 takze asi nic 😒

jasin
15. okt 2011

Ahojte🙂 vcera bol dlhyy den ani som nestihla nakuknut. Ale dnes som tu- opat vecer, opat bez snahy vas docitat.

lenka112
15. okt 2011

@mimi1111 To isté aj ja, snažim sa mysliet pozitivne a ked to pride, tak to bude tu 🙂 Mám sa celkom dobre, akurat sme dosli zo svadby 🙂

jasin
15. okt 2011

@lenka112 Pozitivne myslenie robi strasne vela. Najlepsie je ked zena mysli pozitivne, potom sa aj vsetko dari lepsie🙂

lenka112
15. okt 2011

@jasin Presne ako hovoríš, keď budeme myslieť pozitívne všetko pojde lahsie. 🙂

jasin
15. okt 2011

@lenka112 Je to tazke mysliet pozitivne ale je to ta najlepsia cesta, i ked je to niekedy tazke. 🙂

lenka112
15. okt 2011

@jasin To ti verim, ze je to niekedy tazke. Obcas pridu chvile, kedy sa mi chce len plakat. Ale vzdy sa vyplacem, dvihnem hlavu a idem ďalej. 🙂 🙂

jasin
15. okt 2011

Inak zienky moze clovek prechladnut aj ked je poriadne naobliekany? Bolia ma krize a netušim co s tym. Existuje nieco co pomoze na bolave krize? Okrem tepla?

jasin
15. okt 2011

@lenka112 Slzy maju niekedy povzbudivy ucinok. Cloveku je lahsie ked sa trochu vyplace a hlavne vo dvojici/trojici. 🙂

monika2712
15. okt 2011

@jasin na bolave krize su dobre aj take tie hrejive paprikove naplaste...

lenka112
15. okt 2011

@jasin V tom musim len suhlasit, aj ked sa snazim byt silna, hlavne kvoli malemu.