Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis veru, veru pomahat budu oddnes mi zacali az nadmieru pomahat, pradlo vylozili z pracky, nalozili umyvacku, no je uzasne cakat tretie dieta a mat dve starsie dcerky 😀 😀 😀 uz vyberaju mena... ja sa do toho nemiesam, este ich 1000 krat zmenia 😀 😀 😀 😀
@minusko dakujem pokladik, veru skus merat eplotku, dost ti to pomoze spoznat vlastne telo a cyklus. moc Ti drzim aj ja palceky....
@anastacia242 dakujeem, veru dotiahnut do uspecneho konca 😉 to zelam kazdej z nas. 😉 🙂 🙂
@blackswan75 gratulujem, velmi sa tesim s tebou 🙂 ja som si bola ista, ze tento mesiac budes mat pozitivne testiky.. ak si dobre pamatam, niekomu sa snivalo s tebou ako kocikujes 🙂 drzim palce, nech vsetko ide ako ma..
ja mam velku dilemu, ci si prvykrat kupit ovu testy. Vobec nemam tusenia ako funguju. Doteraz som to moc neriesila, ovulku som si nesledovala. Teraz som 17DC a cyklus mam 34-36 dnovy. Viete mi poradit, kedy mam zacat s ovu testami a kde ich kupit? Nejake som videla aj v drogerkach, kde si kupujete vy?
ahojte babulky.....ako vikendujete?????.....ja stale lezim a lezim.....uz mi z toho hrabe.....doktor mi zvysil davky duphastonu na tri denne,tak lezim a davkujem sa 😉.....dufam,ze to pomoze,bolesti mam stale,ale uz sa mi pridava tusim,ak si to nenahovaram aj nechut do jedla,lebo vobec nemam chut jest a tusim sa mi zacalo protivit maso.....spinenie mam tiez,ale teraz je take do zlta,alebo tak nejak.....tak dufam,ze je to ok.....v pondelok mam volat novemu doktorovi a ten ma objedna na kontrolu.....inac musim stale lezat a lezat.....napiste mi,co mate nove.....kedze musim lezat,tak sa priznam,nechce sa mi sadat za pc a potom si vsetky vase komentiky,co sem pisete,citam na raz 🙂
@blackswan75 moja ešte taka vecička,nezabudni si zmeniť status z snaží sa na čaka babätko 🙂
@minusko Ty si zlata, urcite zmenim, ale najskor v piatok, idem k lekarovi 😉 dovtety asi prepadnem testomanii 😀 😀 😀 😀 aby som mala do albumu krpcovi co dat zacnem s nalepenymi testikmi ako silnela ciarocka 😀 😀 😀 naposledy som bola tehulka pred 9 rokmi, nejak inak si to vychutnavam, to ocakavanie, 😉 😉
@blackswan75 joooj viem si predstaviť. My by sme s manželom chceli tretie tiež až neskor,ked už tie dve al. dvaja budu väčší... Ale najskor sa nam musi podariť to druhe 🙂. A to kedy bude? Neviem ale asi si začnem aj ja povinne merať tu teplotku,no som zvedava koľko mi to vydrží 😅
@mima1983 tiez neviem, ci sa to oplati.. je to dost drahe takto sa testovat, ale kedze by som chcela zvysit pravdepodobnost otehotnenia, tak nad tymi testami rozmyslam.. my sa zatial snazime len druhy mesiac, ale uz teraz som netrpezliva 🙂 ten moj dlhy 35 dnovy cyklus sa mi zda nekonecny..
caute baby tak ja zase lezim asi mam chripku strasne ma bolia krize klby hlavne krize, ale teplotu nemam, inac nedalo mi a zmerala som si bazalnu teplotu, lebo sa hovori ze v tehotenstve je zvysena cez 37 stupnov, a ja ju mam 37,3 skusim este zajtra rano zmerat ze ci bude tiez taka podobna
@barborabilinova ktory den cyklu si? a meraj si vzdy v tu istu hodinu a minimalne po 4 hodinovom spanku a nesmies vstavat z postele... takze... zajtra som zvedava co nameras.... ja som sa tiez tak citila ako na chripku a su z toho dva pozit testy 😀
@blackswan75 Gratulujem aspon jednej to vyslo, velmi sa tesim 🙂 a prajem len super zdravicko lebo to je teraz uplne najdolezitejsie 🙂
@minusko daj si teplomer k posteli a skor ako vztanes si odmeraj a zapis do grafu pekne budes vediet sledovat krivky 😉
@barbora21 dakujeeeem verim ze ma budete hufom nasledovat a do vianoc budu pod stromcekom pozitivne testiky pre rodinku ako darcek 😉 🙂 🙂 🙂
@dajaja ahoj, ja pouzivam jedny ktore mi tu niekolko bab odporucilo - kupujem ich cez net a su fakt, super, kupila som si tam aj tehu testy a poslu ti to ako doporuceny list a zaplatis to normalne bankovym prevodom - do IP spravy ti mozem poslat priamo lin, lebo neviem ci to tu mozem zverejnovat 🙂 a hlavne cena je super 🙂
@blackswan75 Ja by som mala zajtra dostat mrchu a dnes som robila tehu test a nic mi neukazal ani naznak, uvidim teda ci mrcha pride a ked tak testnem este poslednykrat v stredu..., teplotu mam ale stale vysoku, vacsinou mi pred mrchou klesne ale teraz nic ale mam pocit nicoho, prazdna 🙂 takze asi nic 😒
Ahojte🙂 vcera bol dlhyy den ani som nestihla nakuknut. Ale dnes som tu- opat vecer, opat bez snahy vas docitat.
Inak zienky moze clovek prechladnut aj ked je poriadne naobliekany? Bolia ma krize a netušim co s tym. Existuje nieco co pomoze na bolave krize? Okrem tepla?
@jasin na bolave krize su dobre aj take tie hrejive paprikove naplaste...

nooo babenky, tak sa nam to tu pekne začína "množiť" 😀 😀 😀 samé kolajničky tu pribúdaju...tak dúfam, že aj my ostatné sa dočkáááme 🙂 🙂 🙂 😖 a všetkým, ktorým sa uz zadarilo držím palčeky nech to dotiahnu do úspešného konca-pôrodu a hlaaavne veeeĽa zdravíčka mamičkám aj detičkám...