icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

anastacia242
15. okt 2011

@dajaja ahojky, ja som si kupovala ovu testy, mikroskopik a este aj teplotu som merala a poviem ti tak, ze podla mna bud som to nevedela pouzivat alebo bolo vsetko chybne, lebo nikdy mi neukazalo ze mam ovulaciu, rozpravala som sa o tom aj s kamoskou, tiez sa nevedela riadit podla toho...ovu testy som mala vzdy negativne aj 4dni za sebou-co som mala podla vypoctov ovulku mat...mikroskopik to iste nic som tam nevidela....a teplota to je tak, ze vraj staci milimetrik (napr.hlbsie al.kratsie) a uz je rozdiel v teplote...mne to akosi nepomohlo...a aj napriek tomu som bola tehu...ale som potratila...

jasin
15. okt 2011

@lenka112 Dieta je v zivote asi najhlavnejsim dovodom preco sa clovek musi pozviechat a ist stale dalej pre deti sa to stale oplati 🙂

jasin
15. okt 2011

@monika2712 nepocula som este o nich? nevies nahodou, prosim, kde sa daju kupit?

monika2712
15. okt 2011

@jasin jedny sa volaju napr capsicolle, su rozne, v lekarni ich ti urcite nejake ponuknu.. nalepi sa to na 1-2 dni, da sa v tom aj sprchovat a pomaha to.
http://www.docsimon.sk/tovar/naplast-spofaplast...

anastacia242
15. okt 2011

@mima1983 ahoj ovu testy kupis bežne v lekárni 😅 😅 ..su balene myslím po jednom alebo po 5kusov-co je vyhodnejsie aj praktickejsie...najlepsie je riadit sa aspon priblizne podla vypoctov menstr.cyklu, co si bezne najdes na nete...mne ovu testy nepomohli...

monika2712
15. okt 2011

@anastacia242 no ja mam podobny problem s ovu testami, sice jeden jediny mi ukazal pozitivny vysledok, z 5tich, a myslim si ze keby som mozno v ten den testovala v inu hodinu, tak mozno ani nie je pozitivny... ja si teraz meriam prvy krat teplotu, aj som prvy krat testovala.. som dnes 16dc, a uz sa nemozem dockat, o 10 dni by mala prijst mrcha, resp. nemala... inak som tiez po MA, a teraz sme sa prvy krat po troch cykloch od kyretu snazili.. tak uvidime co z toho bude.. inak dnes ma strasne pali zaha, a vraj to je aj na zaciatku tehu velmi caste, ale par dni po ovu sa mi to zda este privelmi skoro na priznaky 😀

mariynka
15. okt 2011

kocky, ja som zase teraz mala 7dni po sebe pozitivny ovu test 😀 som nechapala.. asi su zle.. 😀 😉

jasin
15. okt 2011

@monika2712 dakujem zajtra asi zabehnem do lekarne a opytam sa🙂

jasin
15. okt 2011

@mariynka Akej znacky si mala ovu testy?

lenka112
15. okt 2011

@jasin Áno, on je moje slniečko, keď mam uplakany den. Jeho usmev ma robi dokonale stastnou 🙂 A vždy keď mi povie " mama " mám pocit, ze uz nemozem byt stastnejsia 🙂

anastacia242
15. okt 2011

@barborka27 tak hlavne veľa zdravíííčka a nech všetko dobre dopadne... 🙂 🙂 a treba myslieť pozitívne...držím palčeky 😉

monika2712
15. okt 2011

@jasin a z coho ta bolia tie krize? si chora? necitala som starsie prispevky..

mariynka
15. okt 2011

@jasin take z anglicka, ovu zeleny pasik, tehu modry 😉

monika2712
15. okt 2011

@mariynka no super.. niekto nema cely cyklus ani jeden pozitivny a ty rovno 7 🙂 a boli fakt pozitivne? tmave ciarky nie len duchovia?

jasin
15. okt 2011

@monika2712 Netusim z coho to "len" dnes ako keby na mrchu ale na tu je skoro. Asi som vcera aj napriek snahe neprechladnuz prechladla. :-/

jasin
15. okt 2011

@lenka112 ked ti dieta povie mama tak je to asi to najkrajsie co moze zena pocut. 🙂 Ako krasne si napisala ten prispevok 🙂

monika2712
15. okt 2011

@jasin a nemas ovu akurat? ono aj z dlheho statia alebo dlheho sedenia mozu boliet.. inak tusim Flector naplaste neboli dobre, tak tym sa vyhni pokial ti ich ponuknu..

jasin
15. okt 2011

@mariynka ja som sa zlakla ze nejake slovenske lebo ja som robila ovu test len den a bol pozit dalsie dni ma to netrapilo a po tvojom prispevku som zacala chytat paniku ze co ked bol test mimo.

jasin
15. okt 2011

@monika2712 ovu som mala v pondelok- teda aspon tak to tvrdil Ovu test. Neviem z coho, sediet dlho som nesedela ani nestala. A dakujem za upozornenie k tym naplastiam skusim sa im vyhnut. 🙂

mariynka
15. okt 2011

@monika2712 boli silne 😀 preto to nechapem 😀 predtym testy z mimibazaru boli pozitivne dva dni,potom uz nie,ale teraz ze sedem 😀 😀

inak keby mal niekto zaujem o 25ovu testov za 8eur, objednam si aj ja 😉

anastacia242
15. okt 2011

@monika2712 ahoj, tak ja som sa riadila tak ako nakazuju, ale nikdy sice len asi 3mesiace som to skusala,ale nic mi neukazovalo, aj s tou teplotou rano cloveku treba hned na WC a ja som este strkala teplomer 😀 😀 😀 no raz bolo az 37,6 a ovu test bol s jednou palickou 😅 😅 .............. 😢 ja som bola v júni na kyret, ale zacali sme uz v auguste po druhej menšt.vraj to nevadi, tak sa pokusame znovu ...tak si držme palčeky nech sme do Vianoc šťastné budúce mamičky..

mariynka
15. okt 2011

@jasin a necitis ovu?ja hej, picha ma v boku a mam vytok 😉 cize ja viem aj bez testov 😉

anastacia242
15. okt 2011

@mariynka alebo si uz tehulka??? 😅 😅

mariynka
15. okt 2011

ja osobne som na bazalnu teplotu leniva 😀 😉 trikrat rano vypinam budik, nieto este aby som s teplomerom strasila o siestej rano 😀 😀 a inak ako to funguje? pocas ovu je vyssia teplota ako v neplodne dni? ale kocky, kamoska otehotnela v prvy den kramov.. a pochybujem,ze mala ovu.. dalsia pred mrchou.. takze je to cele jeden velky otaznik.. jonasove vypocty skusate? 😉
my nesnazilkujeme,ale chcela som zistit, ci mam ovu 😀 potvrdit si to testami 😉

jasin
15. okt 2011

@mariynka odkial objednavas ovu testy?? Ja nejak nemam prehlad kedy aky vytok ma byt a nijak inak necitim ovu cize som sa spolahla na testy🙂

mariynka
15. okt 2011

@anastacia242 moze tehu ukazat aj ovu test?aj ja som nad tym rozmyslala, ale nesnazilkujeme 😉

mariynka
15. okt 2011

@jasin jedny mam z mmb a jedny z MK 😉

monika2712
15. okt 2011

@anastacia242 no ja som bola 1.7 na kyret, a tiez dufam, ze do vianoc budem znova v tom.. ale toto meranie a testovanie ma akosi cele znervoznuje.. a vsetci mi vravia, ze sa nemam na to sustredit, nestresovat, a nesexovat s tym ze ideme plodit.. lenze to akosi nejde. ja chcem tak velmi otehotniet, ze to sa ani neda ... k tomu este mam aj nepravidelny cyklus, tak sa mi to aj tazko zistuje ze kedy vlastne... snazim sa vsetko snazit do grafov na nete, v mobile.. tak uvidime..

jasin
15. okt 2011

@mariynka A co sa tyka bazalnej teploty- u mna je nemozne ju merat- kedze niekedy vstavam skoro a niekedy v case ked niekedy vstavam este len zaspavam. Podla mna ju mozu vyuzivat len zeny s pevne ustalenym rezimom. A pocas ovuby mala teplota vystupit hore.

jasin
15. okt 2011

@mariynka mozes mi prosim do IP poslat link odkial objednavas? Zaujala ma ta cena. 🙂dakujem.