Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@jasin dobru noc... 🙂
@anastacia242 hm no ktovie co to bude u nas, ako to bude.. ci nie je niekde problem a preto sme o prve dosli.. i ked. . tam vlastne ziadne nebolo.. aspon ze sa u teba prislo na problem a mohlo sa to liecit.
booooooooooze... babule, vy ste tu toho popisali... nestiham ani docitat 😀 ale chcela som vas aspon pozdravit a idem zase fuc... hajat idem, dnes mam pocit, ze bol dlhy den... 🙂
@monika2712 ale ja som nevedela otehotniet 3roky....a po liecbe hned do polroka sa zadarilo..neboj, ked uz sa zadarilo aj vám tak viete, že ste obaja v poriadku a neboj na druhý pokus to už vyjde... 🙂 🙂 🙂 😉 hlavu hore, cítim, ze to beries az prilis pesimisticky....ale co ked uz aj si tehu..ked ta páli žáha 😀 😀
@esmemia a nam sa toto zadarilo tiez den pred ovu🙂 tak drzim palceeee nech nas potesis kolajnickami 😉
no len ci sa to podari aj nam ,lebo sexik bol den po ovu :D a dnes som ja kaput tak z poistovania nic nebude,akosi ma z makacky dnes bolia krize a aj hrdlo :D tak dnes pojdem spinkat .tak dufam,ze vas potesim :D
@anastacia242 ahoj, tak ty si vyskusala asi vsetko 🙂 asi je lepsie nechat tomu volny priebeh, aspon podla tvojej skusenosti.. skoda, ze vam to prvykrat nevyslo, ale asi priroda vie co robi. drzim palce, aby ste rychlo otehotneli a tentokrat bolo vsetko v poriadku 🙂
Baby chcem sa spytat v ktorej sieti lekarni dostat kupit mama test? vsade v lekarnach som videla len rapiclear chcela by som si zohnat mama test ked je tu tak preferovany. najlepsie lekarne v ba - kde to zozeniem, diky moc. teraz som 6DC zaciname snazilkovat 🙂
@darinka.b ja som nakupila v Raci na peknej ceste je nalavo lekaren tak tam len kukala ked som povedala ze chcem 5 ks a su balene po dva .. 😀 😀 😀 ja ze do zasoby lebo nikde ich nemaju a vyzera to tak ze uz nemusim pouzit na dalsi cyklus ale testujem kazdy den a sledujem ako stupa HCG comu sa nesmierne tesiiim 😉 😉
@blackswan75 uplna radost divat na tie tvoje kolajnicky :D..krasa...ako mam prosim ta skopirovat graf na tej stranke?,ked ho chcem hodit sem?
@esmemia ja too tiez neviem ja som ho davala ako.fotku inak to neslo 😉 ano aj ja sa tesim ako ciarocka silnie 😉 p
@blackswan75 no skusala som to tam vsetko zaznacit,ale ja moc po anglicky neviem,tak snad som to dobre pozapisovala
@blackswan75 tak dnes rano som si merala o 7 hod. a mala som 37 stupnov :( vcera som uz mala 28 den ta som zvedava zeco, lebo nejako ma bolieva brucho mam take hnusne tlaky ako ked mam dostat kramy, ale ja si myslim ze nie com tehu, lebo sa hovori ze ked je zena tehu tak to vie , ze to citi a ja nemam taky pocit :(
@barborabilinova moja a nemas doma testik???
@dajaja dakujem pekne, tak ano skusila som a nepomohlo, takze zato sa nato divam asi tak, ze co ma prist pride, ale vyskusala som ... 🙂 🙂 ved, ked uz mame na trhu takú širokú ponuku, tak prečo nie... 😀 😀 😀 aspon podporujeme vyrobcov 😀
nasla som celkom zaujimavy clanok na tejto web stranke, tam pisu aj ohladom merania bazalnej teploty.... http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=16
bre ranko 🙂 ja som pred chvilou rozlepila oci 😀 ranajkujem... a potom idem dokoncit obed. uz vcera som si pripravila, co sa dalo... 😉
Paradox nášho času je,
že máme väčšie budovy, ale menšie charaktery; širšie diaľnice, ale užší rozhľad. Máme väčšie domy, ale menšie rodiny; viac vymožeností, ale menej času; viac expertov, ale ešte viac problémov; viac lekárov, ale menej zdravých; viac vedomostí ale menej múdrosti.
Znásobili sme bohatstvo, ale znížili hodnoty; rozprávame príliš veľa a milujeme málo. Naučili sme sa zariadiť si žitie, ale nie život. Píšeme viac, ale čítame menej; pridali sme roky životu, ale nie život rokom. Sme schopní letieť na Mesiac, ale máme problém prejsť cez cestu a navštíviť suseda. Rozbili sme atóm, ale nie predsudky.
Žijeme v dňoch zvýšenej telesnej váhy, ale zníženej morálky. Máme tabletky na všetko, na náladu, na pokoj i na smrť. Žijeme v čase, keď ti technológia umožňuje čítať tieto fakty a rozhodnúť sa, či ich vezmeš do úvahy, alebo budeš ignorovať.
@blackswan75 GRATULUJEEEEEEEEM 😵
Ahojte, z mojho terajsieho cyklu asi opat nic :-/ Som 17DC , 7DPO a od rana spinim- takze uz asi aj chapem preco vcera tie krize , ale ze dnes to je bezpolestne tak uz som z toho opat raz jelen. 😒
@blackswan75 gratulujem 😵
@blackswan75 to mne sa snivalo o tebe ja som to vravela mne sa to vzdy splni.-)))
@barborabilinova to nemusis citit ja som to pri prvom necitila az do 4mesiaca.-)))))som o nom nevedela ale teraz pri druhom som vedela hned ze je to tehu.-)

@monika2712 no moja BUBLINKA to je to, co som pisala ovutesty,a pod....ano dlho 3roky, ale potom sme patrali, u mna je toho viac stitna zlaza, zvyseny prolaktin ...takzze najprv liecba ,ale jak sa dali veci do poriadku tak do polroka sa zadarilo ...a teraz tak sa pokusame, ked mame chut, netlacime, sme aj dost pracovne vytazený hlavne moj muz, takze ani nie vytrvalo...a poviem pravdu mam trosku strach, ze sa zopakuje to, co pri prvom, ...ale tak budem sa riadit len datumami ovulky podla menstr.cyklu vypoctom na nete a vtedy sa posnazime trosku viac...