Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@blackswan75 dakujem za info, parada ako kolajnicky silneju, dobre sa na to pozera, uz trikrat som si zvacsila obrazok a myslim na to ze ake to bude krasne ked sa aj nam podari, super parada 🙂
ajoojte, a dnes zasa nedeľa 🙂 Ja som si dnes 1. krát merala teplotku (36,8) a založila si graf 🙂. Tento ďalší cyklus sa posnažíme. Teraz som 29deň a mrcha nikde. To si na ňu zasa počkam ☹ A vy ako sa mi máte?
@jasin ja som dnes 12DPO... a cez ovulku som citila lavy vajecnik... a potom sem tam pichnutie, ktore akoby putovalo od laveho vajecnika smerom sikmo dole do stredu... len neviem, ci som si to skor nevymyslela 😀 a nejake tri dni po ovulke ma zacali boliet krize... a bolia doteraz... a neprefuklo mi ich ani nic take. na to si davam pozor... zapal obliciek mi stacil raz 😀 a v utorok, to som bola 7DPO som mala taky slaby vytok.. do zlta... citila som podbrusko, ale inak ako pred mrchou... a dnes nic... krize bolia, podbrusko necitim... mrcha ked tak zajtra... vytok sa zmenil na inak zlty odtien.. tehu test som si nerobila, lebo rano som si nanho nikdy nespomenula 😀 tak uvidim. bud to bude mrcha, alebo tehu, alebo nieco ine 😀
Zienky ja utekam na navstevu, nakuknem asi az zajtra- a dufam ze bez rozbehnutej mrchy 😔
krasny zvysok nedele prajem 🙂
@janka9898 dakujeeem si uzasna vies to??? 😉 😉 😉
zle je... ja som to nevydrzala a testla som... ale z tej nervozity som si pomylila testy a zobrala ovu test... 😀 a testovacia ciarka bola viditelna skoro hned, ako sa nasosala, ked som ju ponorila do poharika... po tom case, kedy treba odcitat vysledok, bola testovacia ciarka taky polovicny odtien z tej kontrolnej... a po case, kedy sa uz nema odcitat vysledok, bola cast testovacej ciarky rovnako silna ako kontrolna... 😠 a to ta palicka ani nebola ponorena poriadne... lebo ruky sa mi triasli a emil ma skoro odhalil, co na wc stvaram 😀 taaaaaaaak... teraz mam dilemu...ze preco som sa vlastne testovala, ked som sa zmierila s tym, ze nic z toho tento mesiac... 😠 taka som na seba zla 😠
@asemilka
ja som z toho pomotana teraz. Ved si urob tehotensky test a uz nas nenapinaj!
A preco si sa zmierila s tym, ze nic nebude? Ved este v piatok to vyzeralo nadejne, ci?
@esmemia nie nemam ale som si povedala ze vydrzim tak do stredy, stvrtku ci nepride mrcha a potom si urobim test 🙂, len mam citak ze k tomu testu ani nedojdeme
ahojte baby 😉 tak vikend bol teda pekne vyuzity 🙂 v sobotu to boli len nakupy, zhanali sme este nejake drobnosti do bytu a vecer sme boli s kamaratmi na veceri no a dnes sme vyuzili krasne slnecne pocasie na poriadnu prechadzku 😎 este som si vas nestihla docitat, to ste sa teda cinili 😨 tak idem na to 😉
@minusko no moja, ved prave, ze ta hnusna mrcha ma nijako nechce opustit! 😒 uz 8my den a ja ju normalne mavam 6 max 7 dni! tak som aj preto vymyslala rozne plany na vikend, nech na to nemyslim 😉v o stvrtok som mala uz aj moje menstruacne bolesti, dost neprijemne a postupne uz aj tie prsia uplne prestali boliet. teraz skutocne uz len cakam na koniec mrchy nech konecne mozme zacat 😉
@blackswan75 krasne ciarocky 🙂 konecne mam cas pisat nie len rychlo klikat 😉 nadherne ti silneju 🙂 ides si nadalej robit testy kazdy den? je to pekny napad s tym albumom, ze "na zaciatku boli ciarocky......" 🙂 ako zaciatok peknej rozpravky 😉
pochopila som sparvne, ze tu mame tri adeptky na mozne tehu? 😨
@jasin
@asemilka
@barborabilinova
baby drzim palce 🙂 mozno mam mrchu aj za vas 😀 vie, ze k vam uz tento mesiac nedorazi a tak sa musela niekde vyburit hnusoba jedna, u mna 😀
@orchis ano asi budem mam totiz este 5 testov, tak ich aspon miniem, pouzivam mamatest lebo pisali na fore ze je najlepsie ale niekde som zase citala, ze robi duchy, tak som si dne kupila rapi clear a testla hned, necakala som na ranny moc, ze skusim aj inu znacku a ciarocka sa objavila aj tam, takze uz vobec nepochybujem ze som tehu 😉 🙂 🙂 🙂
@yasmin0001 ono to tak stale vyzera. ale tak nejako som sa pripravila, kebyze sa nezadari... potom, ked to bude iste, ze som tehu, tak si poviem ze waaaau, ake prekvapko 😀
@jasin sak vies aka som bola domotana ja vtedy 😀 moj emil hovori, ze pockaj 5 dni a uvidis... ak dostanes, nie si tehotna, ak nedostanes, si tehotna... len to sa hovori lahko a tazsie sa podla toho chova... 😀
@orchis 😀 zeby preto?
@asemilka no ked bude den meskat tak testni ale tehu testo ano?? 😉 😉 😀 😀

@asemilka Myslis zeby to mohlo byt to? Netusim. :-/ Uvidime, neviem ci to nebude len dalsi nepodarny cyklus...