icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
16. okt 2011

@asemilka hmmm a mas este jeden na rano??? a skus to dat v kuchyni pod svetlo a nefot to z vrchu,ale mierny uhol ako keby z dola to skus odfotit a bez blesku :D,my poradime,ci je tam ciarka ci eeee

asemilka
16. okt 2011

@esmemia nemaaaam 😀 musim doplnit zasoby 😉 no s mojim fotakom to nepojde lepsie... ja mam taky z roku tri 😀 ... a manzel spi........

esmemia
16. okt 2011

@asemilka :D...no tak sa treba vybrat na nakup testikov :D...zly,zly,zly fotak 😀

blackswan75
16. okt 2011

@asemilka ja spm to citila, tie krize mi nedali spat s este ten sen 😉 nooo ide sa na nakupy, ten moj prvy testik.bol slabucko vidiet, ale bola tam a je coraz silnejsia 😉

oskvarkaa
17. okt 2011

@blackswan75 wooooooow... geatulujem.. skoro som odpadla ake prekvapko dnes rano... tak drzim palceky...

btw baby kolko ste tu zase cez vykend popisali to nemam sancu ani precitat... ja som bola vykend bez netu aspon som si oaddychla (upratovala som :D:D)

ivcek
17. okt 2011

@oskvarkaa
ja to iste...:D pridem dnes rano a nestacim sa cudovat...😀 same dobre spravy a zapisanych stran, ze az..😀
Ja som rada, ze pocitac cez vikend nevidim...🙂
My sme zacali dalsie snazilkovanie...dokonca som aj nohy dvihala dohora...:D sme sa nasmiali...

cicussa21
17. okt 2011

No ja som tiu nebola par dni a nestacim oci "vyocovyt" 🙂 ste sa tu nejako posnazili 🙂
ja som uz 4 den bez mrchy a test negativny.. takze som si vcera polakala pretoze mi "nic" nie je a, prsia naliata, bazalka stale zvysena a test negativny, tak sa bojim, ze je to nejaka cysta 😒

anastacia242
17. okt 2011

@cicussa21 aaale, tak neboj bud dorazi mrcha alebo si mozno tehu len veelmi kratko a este nieje tak vysoke HCG, aby ti to test ukazal tak pockaj este par dní....aspon, ked 7dni meska mrcha je lepsie robit babytest 😉 cysta to urcite nebude 😉

barbora21
17. okt 2011

@janka9898 No skusim kupit iny test a pockat este tyzden a potom testnut (ak dovtedy nedostanem nahodou mrchu) a ak nic tak pojdem k lekarovi 😉 Inak toto je horsie ako cakanie pred mrchou, lebo vies, ze uz si ju mala dostat a tiez vies, ze si mozno tehotna, ale nevies to...a znovu sa snazit je asi tiez zbytocne...toto je ako slepa ulica 🙂 az na to, ze sa na konci neotocis - musis len cakat 🙂

cicussa21
17. okt 2011

@barbora21 ja som na tom presne ako ty.. ale uplne presne 🙂

esmemia
17. okt 2011

Ahojte buduce maminky a niektore uz maminky prajem pekny zaciatok tyzdna a aj pekne nove zacatia snazilkovania tym babulkam,ktorym meska,nech nepride a testy coskoro ukazu krasne dve // :D
Ja som sa dnes zobudila a moja teplota bola o dva dieliky vyssia ako vcera,tak uz zacina moje telo s prekvapenim,ako minuly mesiac tak som zvedava na zaver cyklu do Mrsky mi ostava 11 dni :D
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf...

barbora21
17. okt 2011

@cicussa21 Ahoj, ja som na tom tak isto - resp. den mi meska (pricom mne chodi mrcha presne ako hodinky), test negativny, bazalna uz 10 den 37 stupnov a plac som si vcera tiez uzila.... ale nezostava nic ine len cakat 😒

cicussa21
17. okt 2011

@barbora21 mne meska 4 dni a bazalka sa tiez drzi.. ale negativny test.. tak tiez pockam do stredy a volam dokimu.. lebo ak by to bola cysta alebo mi zacal blbnut cyklus alebo.."nieco", tak nech sa to riesi hned a nebudem cakat.. ale toto "nevedomieô je strasne 😒

barbora21
17. okt 2011

@cicussa21 Tak mozeme spolu cakat 🙂 ved co ine zostava 🙂

jucuska
17. okt 2011

@blackswan75 Gratulujem ku koľajničkám 🙂 Prajem krásne tehulkovanie 🙂
Baby ,čakám pozajtra mrchu, ale nie je šanca, aby mi neprišla pretože sme sa moc nesnažilkovali, ale mi gyn. predpísal nejaké tabletky/clostilbegyt/tak od 3 DC mam brat do 20 DC a dúfam, že nám to výjde tento mesiac. Aj Nemoc.poistenie platím cca 40 dní, tak myslím, že som v "termíne" 🙂 pekný dník všetkým babenkám

minusko
17. okt 2011

ajojte snažilky moje,mám zasa jednu otázočku. Ked si meriavate BT,ako je to s tými stupnikmi hore dole. Ja som si dnes zmerala už 5:10 lebo som potrebovala isť na WC a vtedy bola teplotka 37,00. Mám si niečo odčitať alebo pričítať? Potom som si ešte s dcerkou zdiermla do 9:28 😀 a zmerala a vtedy bola 37,3. Ale to bolo len tak že čo ukaže,či menej al. viac. A dnes ma veľmi boleli prsia,nevedela som na nich ležať. Myslite si že môže prisť mrcha aj pri tejto teplote? Od včera mi stupla.

dajaja
17. okt 2011

@janka9898 aj ja poprosim o jeden snicek so mnou. Ak potrebujes fotku do profilu, ja si ju tam kvoli tebe dam 😀 😀

dajaja
17. okt 2011

@asemilka u teba to vyzera velmi slubne 🙂 celkovo tato tema je velmi plodna, kazdy tyzden nejaka tehulka.. dufam, ze sa tiez coskoro medzi ne pripojim.. 😒

marcovka1
17. okt 2011

jeej aka krasna tema mozem sa aj ja pridat ?tiez sme zacali snazilkovat,ale zatial nic ☹ ked to pojde ako pri prvom tak nevie neviem ...dlhoooo sme na babulku caakali a prajem kazdej aby boli cim skor // 🙂

minusko
17. okt 2011

@marcovka1 ahooj,vitaj medzi nami 🙂 Táto téma je naozaj super,sú tu úžasné babenky a navzajom sa všetky podporujeme 🙂
Pozeram ,že aj ty máš ešte maličku dcerku a snažite sa o druhe 🙂 A ako dlho sa už snažilkujete?

marcovka1
17. okt 2011

@minusko dakujem,este kratko asi 3 mesiace,ale ja uz stresujem povedala som si ze to chce klud..lebo aj malu sme mali po 8 rokoch a ja mam aj vek tak aby sme to stihli do 50... 😀 😀 😀 srandujem...

asemilka
17. okt 2011

@blackswan75 no zatial mrcha nic.. a dnes je jej den, resp. zajtra este... a testik som zatial tiez nekupila... 😀
@cicussa21 nehadz flintu do zita... este mozes byt pripad zeny, ktorej hcg proste rastie pomalsie 🙂
@dajaja zatial to vyzera slubne...ale nechcem sa este tesit... uz som si takymto raz presla a skoro som si oci vyplakala... ked som zistila, ze tehu nie som 😖
@marcovka1 vitaj 🙂

minusko
17. okt 2011

@marcovka1 8 rokov? A nechodili ste k lekárom? Možno by vam pomohli. Ale teraz to je už jedno,hlavne že pokladik je medzi vami 🙂 A ty si meriaš teplotku al. niečo? Alebo to nechávaš na náhodu?

esmemia
17. okt 2011

@asemilka nenatahuj,nas,sup sup kupit testik :D

cicussa21
17. okt 2011

@marcovka1 vitaj.. hlavne, ze sa zadarilo, nie?
@asemilka no v kutiku duse este stale dufam, uz studujem ako je to s krckom maternice v tehu.. ze by mi aspon to nieco napovedalo.. tak uvidim a ked nie, v piatok to lekar isti 🙂

orchis
17. okt 2011

@marcovka1 vitaj 🙂 tak my sme skoro rovnako na tom s vekom 😉 ja mam 34 ale este ziadne babo. no drzim palce nech to ide ako po masle tentokrat 😉
@asemilka
@cicussa21 a ostatne, ktore (ne)cakate mrchu tento mesiac klud, ona je este stale u mna a mne uz z toho dupkom vstavaju vlasy, ved ta ani neslabne 😖 9 dni!!!!! ak ratam len dni co normalne krvacam tak je to uz dvakrat dlhsie 🙄 a tak rada by som sa uz snazilkovala 😕
@minusko myslim si, ze tam nie je ziaden navod na odcitavanie alebo pricitavanie k teplote. len sa to ma merat po min 4 hodinach spanku a vzdy v tu istu hodinu, ale to som ti urcite ziadnu novinku nepovedala 😎 myslim si, ze je to metoda prilis citliva na presnost. ved staci ak na tebe lesie nejaka choroba alebo si viacej unavena nez zvycajne a urcite sa to odrazi na tvojej teplote. ale nie je divne, ze ju mas este stale taku vysoku? alebo mrcha je este stale tak daleko? kolko dni pred mrchou by mala poklesnut?

asemilka
17. okt 2011

@esmemia hadam nezabudnem 😉 🙂
@cicussa21 pozri, v najhorsom ta lekar prehliadne a budes vediet, ze si zdrava ako rybka 🙂
@orchis nechcem byt zla, ale nech si u teba este zo dva dni pobudne 😉 😀

minusko
17. okt 2011

@orchis ved to že ja sa v tom ešte dobre nevyznam ale aspoň deň podľa mňa pred alebo v deň ako padne by mohla prisť. No uvidime,dnes je to 30ty deň. A to s tou chorobou,som zdrava.nič mi nieje a od telefonatu s lekarkou a preplakanej noci sa citim vyrovnanejšia. No nejak mi to aj tak neda,prsia ma zasa pobolievaju,rano neskotočne, teplota vysoka,mrcha nikde a tehotna asi teda nie som.....

esmemia
17. okt 2011

@orchis myslim,ze tak den -dva pred mrchou ma poklesnut,aspon u mna to bolo tak uz v druhy den poklesu sa dostavila potvora

esmemia
17. okt 2011

@minusko a neskusis si urobit este jedne testik???Ci mas ist v stredu ku doktorke este? Ci si to zle pamatam?
@asemilka tak ja ti to budem pripominat smajlikmi :D 😵