Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@blackswan75 oki 🙂 ked teda rano nezabudnem, ako dnes... az neskor ma napadlo, ze som chcela testovat... a potom testovaci pokus vysiel tak, ako vysiel 😀
@asemilka no zda sa, ze ty si ako ja a tvoj drahy ako ten moj 😀 ja skor ratam s tou horsou moznostou a potom ked to vyjde tak sa aspon prijemne prekvapim 😉 no a ten moj, to je to iste, ved pockame do mrchy a uvidime 🙄 lenze ked sa to deje priamo v mojom tele tak to nejde, ked ta zacne nieco pichat, pobolievat a pod. no to sa neda nesledovat. my sme s babom fyzicky spojene hned od zaciatku, kym chlapi az neskor, po narodeni. ursite sa na babo tesia a hladkaju bruska a tak ale to nie je to iste. teda ja si mysli, ale nie som vseved takze sa mozem lahko mylit 😉
@barborabilinova ok moja,tak budeme cakat do stredy 😉 😀
@blackswan75 super,aj zajtra budes testovat??,Uz sa tesim na dalsi testik a kolajnicky
No a babule,ako sme tu rozoberali vcera tie ovu testy,tak som mala este posledny z 5-tich,tak mi nedalo a urobila som aj ked som uz cca dake 3 dni po ovu a vcera na nom bola testovacia ciarka,skoro taka nijaka,tak dnes bola skoro taka ako den pred ovu...uz som sisi z tych testov aj ja...a ovu uz urcite bola.podla sledovania hlienu,cipku,teploty a aj testov sedela presne ,tak som z toho pipi 😠 😠 😠
Boze ja uz som z toho debil - mrcha mala prist dnes a stale nic ani naznak, (vzdy ma pred boli podbrusko) tehu test negativny a teplota uz 10 den 36,9-37...tak ja uz neviem .... mam chut sa na vsetky merania a testovania vykaslat a len tak si uzivat s manzelom a testovat ... - radsej netestovat 🙂
@blackswan75 ja a uzasna nie len mam neviem ako to nazvat dar nie ale nieco co mi dovoli snivat o inych resp cudzich ludoch pravdive veci buducnosti pomylila som sa iba raz a nechcem predbiehat ale mala som teraz poobede cudny sen velmi prijemny s dalsou z vas kto to je?????????
@asemilka to ako si uhadla hm ty potvora jedna o tebe sa mi dnes poobede snivalo ked som si zdriemla totiz som nevedela ze o kom tak som si pozerala teraz fotky vsetkych a bola si to ty tak hadam sa nemylim🙂) a ked aj tak bol to celkom pekny snicek ze si stala nad postielkou v oranzovej izbe a niekto na teba volal taky vyzsi muz s hnedymi vlasmi ze nechaj ju uz nech si spinka takez uvidime .-))
@asemilka vidiiiiis???? takze to bude dievcatko 😀 😀 😀 tie krize ta neboleli len tak 😉 😉 😉
baby nieco na tej nasej @janka9898 bude, mne povedala ze sa jej so mnou snivalo a zrazu si robim testik a pozit, takze, janulka pekne snivaj dalej....... 😉 😉 😉
jaaaj mohlo by sa aj o mne niekomu snivat ako uz kocikujem 🙂 baby zavidim.. ja zatial ziadne priznaky, mrcha tak o 10 dni ma prijst, tak je asi aj skoro nieco citit... no nevadi, skusime dalsi mesiac, snad to vyjde 🙂
@monika2712 ale no, ved to je este skoro na to aby si to vzdavala 😉 a dokonca sa mi zda, podla toho, ze mas este 10 dni do mrchy, ze je este skoro aj na to aby si nieco pocitovala. este treba pockat 😉
@monika2712 hlavu hore, este nic nie je stratene 🙂
@asemilka dakujem,moja a som zvedava na teba :D
@monika2712 nevzdavaj to ,este nie je nic stratene

@minusko tak ti ju posielam 😉 no len co skonci svoju party u mna 😀 ty mas dlhsie a nepravidelne cykly, vsak? neviem ci si to dobre pamatam