Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka ja spm to citila, tie krize mi nedali spat s este ten sen 😉 nooo ide sa na nakupy, ten moj prvy testik.bol slabucko vidiet, ale bola tam a je coraz silnejsia 😉
@blackswan75 wooooooow... geatulujem.. skoro som odpadla ake prekvapko dnes rano... tak drzim palceky...
btw baby kolko ste tu zase cez vykend popisali to nemam sancu ani precitat... ja som bola vykend bez netu aspon som si oaddychla (upratovala som :D:D)
No ja som tiu nebola par dni a nestacim oci "vyocovyt" 🙂 ste sa tu nejako posnazili 🙂
ja som uz 4 den bez mrchy a test negativny.. takze som si vcera polakala pretoze mi "nic" nie je a, prsia naliata, bazalka stale zvysena a test negativny, tak sa bojim, ze je to nejaka cysta 😒
@cicussa21 aaale, tak neboj bud dorazi mrcha alebo si mozno tehu len veelmi kratko a este nieje tak vysoke HCG, aby ti to test ukazal tak pockaj este par dní....aspon, ked 7dni meska mrcha je lepsie robit babytest 😉 cysta to urcite nebude 😉
@janka9898 No skusim kupit iny test a pockat este tyzden a potom testnut (ak dovtedy nedostanem nahodou mrchu) a ak nic tak pojdem k lekarovi 😉 Inak toto je horsie ako cakanie pred mrchou, lebo vies, ze uz si ju mala dostat a tiez vies, ze si mozno tehotna, ale nevies to...a znovu sa snazit je asi tiez zbytocne...toto je ako slepa ulica 🙂 az na to, ze sa na konci neotocis - musis len cakat 🙂
Ahojte buduce maminky a niektore uz maminky prajem pekny zaciatok tyzdna a aj pekne nove zacatia snazilkovania tym babulkam,ktorym meska,nech nepride a testy coskoro ukazu krasne dve // :D
Ja som sa dnes zobudila a moja teplota bola o dva dieliky vyssia ako vcera,tak uz zacina moje telo s prekvapenim,ako minuly mesiac tak som zvedava na zaver cyklu do Mrsky mi ostava 11 dni :D
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf...
@blackswan75 Gratulujem ku koľajničkám 🙂 Prajem krásne tehulkovanie 🙂
Baby ,čakám pozajtra mrchu, ale nie je šanca, aby mi neprišla pretože sme sa moc nesnažilkovali, ale mi gyn. predpísal nejaké tabletky/clostilbegyt/tak od 3 DC mam brat do 20 DC a dúfam, že nám to výjde tento mesiac. Aj Nemoc.poistenie platím cca 40 dní, tak myslím, že som v "termíne" 🙂 pekný dník všetkým babenkám
ajojte snažilky moje,mám zasa jednu otázočku. Ked si meriavate BT,ako je to s tými stupnikmi hore dole. Ja som si dnes zmerala už 5:10 lebo som potrebovala isť na WC a vtedy bola teplotka 37,00. Mám si niečo odčitať alebo pričítať? Potom som si ešte s dcerkou zdiermla do 9:28 😀 a zmerala a vtedy bola 37,3. Ale to bolo len tak že čo ukaže,či menej al. viac. A dnes ma veľmi boleli prsia,nevedela som na nich ležať. Myslite si že môže prisť mrcha aj pri tejto teplote? Od včera mi stupla.
jeej aka krasna tema mozem sa aj ja pridat ?tiez sme zacali snazilkovat,ale zatial nic ☹ ked to pojde ako pri prvom tak nevie neviem ...dlhoooo sme na babulku caakali a prajem kazdej aby boli cim skor // 🙂
@blackswan75 no zatial mrcha nic.. a dnes je jej den, resp. zajtra este... a testik som zatial tiez nekupila... 😀
@cicussa21 nehadz flintu do zita... este mozes byt pripad zeny, ktorej hcg proste rastie pomalsie 🙂
@dajaja zatial to vyzera slubne...ale nechcem sa este tesit... uz som si takymto raz presla a skoro som si oci vyplakala... ked som zistila, ze tehu nie som 😖
@marcovka1 vitaj 🙂
@marcovka1 vitaj 🙂 tak my sme skoro rovnako na tom s vekom 😉 ja mam 34 ale este ziadne babo. no drzim palce nech to ide ako po masle tentokrat 😉
@asemilka
@cicussa21 a ostatne, ktore (ne)cakate mrchu tento mesiac klud, ona je este stale u mna a mne uz z toho dupkom vstavaju vlasy, ved ta ani neslabne 😖 9 dni!!!!! ak ratam len dni co normalne krvacam tak je to uz dvakrat dlhsie 🙄 a tak rada by som sa uz snazilkovala 😕
@minusko myslim si, ze tam nie je ziaden navod na odcitavanie alebo pricitavanie k teplote. len sa to ma merat po min 4 hodinach spanku a vzdy v tu istu hodinu, ale to som ti urcite ziadnu novinku nepovedala 😎 myslim si, ze je to metoda prilis citliva na presnost. ved staci ak na tebe lesie nejaka choroba alebo si viacej unavena nez zvycajne a urcite sa to odrazi na tvojej teplote. ale nie je divne, ze ju mas este stale taku vysoku? alebo mrcha je este stale tak daleko? kolko dni pred mrchou by mala poklesnut?
@orchis ved to že ja sa v tom ešte dobre nevyznam ale aspoň deň podľa mňa pred alebo v deň ako padne by mohla prisť. No uvidime,dnes je to 30ty deň. A to s tou chorobou,som zdrava.nič mi nieje a od telefonatu s lekarkou a preplakanej noci sa citim vyrovnanejšia. No nejak mi to aj tak neda,prsia ma zasa pobolievaju,rano neskotočne, teplota vysoka,mrcha nikde a tehotna asi teda nie som.....

@asemilka hmmm a mas este jeden na rano??? a skus to dat v kuchyni pod svetlo a nefot to z vrchu,ale mierny uhol ako keby z dola to skus odfotit a bez blesku :D,my poradime,ci je tam ciarka ci eeee