icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
17. okt 2011

@esmemia boože tak kedy príde ked mne stúpa ....?

esmemia
17. okt 2011

@minusko nooo moj ak pride ,tak asi ked ukonci navstevu u @orchis ,lebo sa mi zda,ze ju ma fakt za vsetky co ju (ne)ocakavaju ,ale tak moze sa stat,ze zajtra zacne klesat a tym aj prichadzat,alebo ja by som si este urobila test 😖

minusko
17. okt 2011

@esmemia nie dobre si pamätáš. Idem ešte v stredu. Ale nebudem sa testovať,povedala som si že už nech to dopadne ako chce. No aspoň si to takto nahovaram. Ale zasa na to dnes myslim koli tej teplote a prsiam. Cely tento mesiac je divny. Taky ja nemavam. Všade hľadam odpovede a ničomu nerozumiem.

esmemia
17. okt 2011

@minusko uff,tak drzim palceky,nech ti to aspon doktorka vysvetli,aj tie testy,teplotku,ved ju mas vysoku ako v tehu
no je to zvlastne,hlavne treba zachovat chladnu hlavu,nech uz ti povie cokolvek sme tu my a popripade budeme spolu snazilkovat dalej a podporovat sa nadalej 😉 😵

blackswan75
17. okt 2011

@oskvarkaa dakujem moooc sa tesim

esmemia
17. okt 2011

@blackswan75 juuuu ta zmena v pase sa mi moooooooooooc paci :D 😵 😵

blackswan75
17. okt 2011

@minusko mohli aj zamenit krv, aj to sa stava

anlady
17. okt 2011

Ahojte 🙂 Tak som tu, môžem sa pridať do témy? Začíname teraz po nejaký psychických problémoch teraz cez zimu pracovať na bábätku. Tak nám držte palce.

barbora21
17. okt 2011

@cicussa21 Ja budem cakat do vikendu a ked ani mrcha a ani test nebudu tak v pondelok volam gynekologovi...som fakt zvedava ako dopadneme, i ked ja som sa uz zmierila ze tehu nie som ale chcela by som sa znovu zacat snazit no bez mrchy to asi nema moc zmysel 😒

orchis
17. okt 2011

@minusko no tie prsia su zradne, aj zo svojej skusenosti viem, ze nie vzdy znamenaju tehotenstvo ☹ aj ked bolia pomaly tri tyzdne. tie nase cykly sa s nami poriadne zahravaju 😠 uz nemysli na to, teda skus nemysliet na to 😉 s tou chorobou som to myslela skor tak vseobecne k metode 😉 ale ze sa ti na 30DC teplota drzi tak vysoko 😲 to by potrebovalo odbornika na meranie BT

monika2712
17. okt 2011

@anlady tak drzime palce.. aj my sme teraz zacali, mame za sebou prve pokusy od nevydareneho tehu v juny.. o 8 dni ocakavam prichod cervenej.. myslim ze aj pride.. ze sa nam nepodarilo.. ale nechame sa prekvapit.

minusko
17. okt 2011

@blackswan75 žeby až tak? No uvidime,počkam. Ked mi povie lekarka že naozaj tehu nie som tak mi nezostane ine ako čakať. Minuly mesiac som mala mrchu po 40 dňoch

barbora21
17. okt 2011

@minusko Ahoj, ja viem len , ze sa ma merat v presne ten isty cas 🙂 neviem ako to upravit ked vstanes skor a merias skor....ja co si meriam bazalnu za posledne tri mesiace, tak vzdy pred mrchou ju mam na 36,6 a najvyssie sa mi dostava na 37,0 - ale to je asi individualne. Ale den az dva pred mrchou mam vzdy tu najnizsiu a to je v mojom pripade 36,6. 🙂

minusko
17. okt 2011

@esmemia určite budeme,do vianoc už nieje ďaleko 🙂

orchis
17. okt 2011

@minusko no ale az teraz ke som si to docitala pozeram, ze @esmemia ti uz poradila 😉

orchis
17. okt 2011

@anlady vitaj medzi nami 🙂 tak to ste este plny energie, vsak? 😉 a uz ste zacali alebo si este len na zaciatku cyklu?

minusko
17. okt 2011

@orchis
@blackswan75
@esmemia
Baby a viete aky ma byť krčok maternice v tehu? Ja mam pocit že sa zmenil,ja ho mam tvrdy a je nižšie.

esmemia
17. okt 2011

@minusko veru veru do Vianoc uz ostavaju iba 2 mesiace a darceky sa vzdy maju kupovat v predstihu a bez stresu 😉 😀
@orchis trosku som ta predbehla,ale ci aj pomoze hmmm
@minusko este ma napadlo ze v teme grafy BT su fajn babulky a vedia super poradit aspon mne teda na 100 pro
@anlady tak vitaj medzi nami a jasne,ze ti budeme drzat palceky,my si tu vsetky drzime palceky a cim viac nas je,tym lepsie sa tehu rozbieha,aspon co som si ja vsimla :D
@minusko a aj ja mam tak teplotu ako pise @barbora21 najvyssiu som mala zatial tych 37 a najnizsiu 36,4,ale pred mrskou mi klesla na 36,7,potom 36,6 a ako isiel cyklus dalej tak najnizsiu teplotu som mala tych 36,4

esmemia
17. okt 2011

@minusko no to by zaujimalo aj mna,ale pokial je dole a tvrdy,tak co viem,je ze vtedy je mala pravdepodobnost na tehu,ael ci ma byt taky v tehu to fakt neviem,ja mam stale pocit ze ho mam aj po ovulke tak max v strede a je pootvoreny a stredne makky hmmmm

marcovka1
17. okt 2011

@minusko ja si snad z lekarmi tykam :-chodila som jak na klavir a vsetky tabletky a injekcie co som pobrala ani neratam,ale uz je to za mnou nemeriam si teplotu merala som niekedy...a pomaha to?
@orchis drzim ti prsty aj na nohach 😀 ja so strasne trpela a aky mas problem? hlavne na to nemysli mne tak kazdy radil a podarilo sa aj tebe sa podari 🙂 😲
@asemilka drzim palce aby boli // 🙂

minusko
17. okt 2011

@esmemia praveže ja som ho mala skoro stále maličky,mäkky a ked sme sa milovali s manželom,myslim že bol aj otvoreny. A teraz je tvrdy a trošku klesol,tak zato som chcela vedieť,či ma zostať hore alebo sa bude aj meniť.

anlady
17. okt 2011

@monika2712 treba dúfať a byť hlavne optimisticky naladení.

@orchis Ďakujem. Práveže už zase sme plní energie - už sme chceli,že začneme bud. rok,ale zistili sa problémy ( so sexom ) tak teraz to pomaly riešim a už som sa nastavila, že ideme na to..

anlady
17. okt 2011

Ozaj baby ktorá tu má nepravidelný cyklus a snaží sa?

esmemia
17. okt 2011

@minusko no o tom krcku by nam mohol niekto poradit,to zaujim aj mna

@anlady drzim palceky ,aby s ato podarilo cim skor a nech sa uz ziadne problemy nenaskytnu

esmemia
17. okt 2011

@minusko co som tak na rychlo nasla na nete
Počas tehotenstva má krčok maternice zhruba tri centimetre, je zatvorený a vyplnený hlienovou zátkou - väčším množstvom hlienu, ktorý uzatvára pôrodné cesty a chráni plodové obaly pred infekciou.

monika2712
17. okt 2011

@anlady no ja napr mam nepravidelny, kedze som par mesiacov po kyrete.. pred tym som mala krasne 28 dni, ovulku vzdy na 14.. teraz mam od 24 do 26.

ivcek
17. okt 2011

@anlady
ja som mala vzdy tak 29-33 ...teraz posledne dva mesiace som mala 26.....takze dost nepravidelny...😀

monika837
17. okt 2011

@anlady ja mam tak 32-36, posledne 2 mesiace 33... mrska by mala prist na dalsi mesiac tak som zvedava 🙂 ale dufam ze nedojde 🙂

anlady
17. okt 2011

@monika2712
@ivcek
@monika837 A ako si počítate plodné dni? či nepočítate?

ivcek
17. okt 2011

@anlady
pocitam - nepocitam...😀 riadim sa tymi posledymi 2 mesiacmi....cize snazime sa tak "priblizne"..😀