Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia nie dobre si pamätáš. Idem ešte v stredu. Ale nebudem sa testovať,povedala som si že už nech to dopadne ako chce. No aspoň si to takto nahovaram. Ale zasa na to dnes myslim koli tej teplote a prsiam. Cely tento mesiac je divny. Taky ja nemavam. Všade hľadam odpovede a ničomu nerozumiem.
@oskvarkaa dakujem moooc sa tesim
@blackswan75 juuuu ta zmena v pase sa mi moooooooooooc paci :D 😵 😵
@minusko mohli aj zamenit krv, aj to sa stava
Ahojte 🙂 Tak som tu, môžem sa pridať do témy? Začíname teraz po nejaký psychických problémoch teraz cez zimu pracovať na bábätku. Tak nám držte palce.
@minusko no tie prsia su zradne, aj zo svojej skusenosti viem, ze nie vzdy znamenaju tehotenstvo ☹ aj ked bolia pomaly tri tyzdne. tie nase cykly sa s nami poriadne zahravaju 😠 uz nemysli na to, teda skus nemysliet na to 😉 s tou chorobou som to myslela skor tak vseobecne k metode 😉 ale ze sa ti na 30DC teplota drzi tak vysoko 😲 to by potrebovalo odbornika na meranie BT
@anlady tak drzime palce.. aj my sme teraz zacali, mame za sebou prve pokusy od nevydareneho tehu v juny.. o 8 dni ocakavam prichod cervenej.. myslim ze aj pride.. ze sa nam nepodarilo.. ale nechame sa prekvapit.
@blackswan75 žeby až tak? No uvidime,počkam. Ked mi povie lekarka že naozaj tehu nie som tak mi nezostane ine ako čakať. Minuly mesiac som mala mrchu po 40 dňoch
@minusko Ahoj, ja viem len , ze sa ma merat v presne ten isty cas 🙂 neviem ako to upravit ked vstanes skor a merias skor....ja co si meriam bazalnu za posledne tri mesiace, tak vzdy pred mrchou ju mam na 36,6 a najvyssie sa mi dostava na 37,0 - ale to je asi individualne. Ale den az dva pred mrchou mam vzdy tu najnizsiu a to je v mojom pripade 36,6. 🙂
@orchis
@blackswan75
@esmemia
Baby a viete aky ma byť krčok maternice v tehu? Ja mam pocit že sa zmenil,ja ho mam tvrdy a je nižšie.
@minusko veru veru do Vianoc uz ostavaju iba 2 mesiace a darceky sa vzdy maju kupovat v predstihu a bez stresu 😉 😀
@orchis trosku som ta predbehla,ale ci aj pomoze hmmm
@minusko este ma napadlo ze v teme grafy BT su fajn babulky a vedia super poradit aspon mne teda na 100 pro
@anlady tak vitaj medzi nami a jasne,ze ti budeme drzat palceky,my si tu vsetky drzime palceky a cim viac nas je,tym lepsie sa tehu rozbieha,aspon co som si ja vsimla :D
@minusko a aj ja mam tak teplotu ako pise @barbora21 najvyssiu som mala zatial tych 37 a najnizsiu 36,4,ale pred mrskou mi klesla na 36,7,potom 36,6 a ako isiel cyklus dalej tak najnizsiu teplotu som mala tych 36,4
@minusko ja si snad z lekarmi tykam :-chodila som jak na klavir a vsetky tabletky a injekcie co som pobrala ani neratam,ale uz je to za mnou nemeriam si teplotu merala som niekedy...a pomaha to?
@orchis drzim ti prsty aj na nohach 😀 ja so strasne trpela a aky mas problem? hlavne na to nemysli mne tak kazdy radil a podarilo sa aj tebe sa podari 🙂 😲
@asemilka drzim palce aby boli // 🙂
@monika2712 treba dúfať a byť hlavne optimisticky naladení.
@orchis Ďakujem. Práveže už zase sme plní energie - už sme chceli,že začneme bud. rok,ale zistili sa problémy ( so sexom ) tak teraz to pomaly riešim a už som sa nastavila, že ideme na to..
Ozaj baby ktorá tu má nepravidelný cyklus a snaží sa?
@anlady no ja napr mam nepravidelny, kedze som par mesiacov po kyrete.. pred tym som mala krasne 28 dni, ovulku vzdy na 14.. teraz mam od 24 do 26.
@monika2712
@ivcek
@monika837 A ako si počítate plodné dni? či nepočítate?

@esmemia boože tak kedy príde ked mne stúpa ....?