Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte kočky....pripájam sa po dlhšej dobe k Vám ak môžem ... ako sa Vám darí v snažilkovaní?
ahojte tak aj my uz zaciname...tento mesiac uz asi nestohame, plodne dni su uz asi fuc, no od novembra naplnooooooooo 😀
@blackswan75 pekny testik gratulujem 😵
Inak pekny vecer zienky 🙂 Hlasim ze vcerajsie spinenie prestalo 😵 zacinam mat z toho radost. Ale tak potichuuucky. A otazocka: Beriem indonal- a tam v letaciku pise ze sa nesmie pocas tehu- prestat ho pre istotu brat uz teraZ?
@jasin mne chcela indonal dat svokra, ale odmietla som ho kvoli moznemu tehu.. ja by som ho vysadila na tvojom mieste, ak mas podozrenie na tehu.. zistovala som si to aj ja na nete a naozaj sa to v tehu neodporuca..
@monika2712 nebrala som ho ani na obed cize ho vysadim uplne, preistotu, a ked pride mrcha tak ho zacnem brat opat.
@jasin no asi pre istotu nie.. ono mozno v zarodku to nemusi nic sposobit.. ale nikdy nevies... ked v tehu sa neodporuca vobec nic, ale len prirodne lieky niektore :(
A esste otazocka ktory DPO moze tehu test ukazat vysledok?
@jasin no na navode je ze uz 7dpo ale je to somarina lebo 7dni trva vajicku kym doputuje kam ma a az potom okolo tych 10dpo zacne produkovat hormon hcg ktory ukaze na tehu teste krasne dve ciarocky ja som mala meskanie menstruacie tyzdena test nic aj v nemke mi zistili ze som tehu z krvy.-)
@jasin niektore testy vravia ze uz 7DPO, jeden mam taky doma, kupila som ho v hypernove tusim..ale ci je to pravda.. neviem.. ja som sa prvy krat testovala az v den mrchy, a vtedy bola len slaba ciarka..
@monika2712 Isttota je asi istota. Ved to ze vsetky lieky v dnesnej dobe su plne chemikalii, ze vecsina z nich ma viac negativnych ako pozitivnych ucinkov :-/
@janka9898
@monika2712 To bola len otazocka, asi keby som uvidela negativny testik tak by ma porazilo. radsej pockam aspon do dna mrchy- sice 10 dni je 10 ale uvidime 🙂 dakujem.
@jasin ono s tym HCG.. je to individualne, ja som napr uz v 6tt mala hrozne vysoke, brali mi vtedy akurat krv, tak som si dala spravit aj na hcg.. doktorka mala hned podozrenie na dvojicky.. takze aj tie testy su take, ze niekomu moze uz v 4tt ukazat tmavu ciarku a niekto nema nic..
@jasin no to cakanie je hruza 😀 ja tiez uz len odpocitavam dni, ze kedy uz bude cas testovat.. ale myslim ze asi nestihnem a pride skor cervena.
@jasin
@monika2712 presne tak mne ukazalo az tyzden od vynechania mrchy zalezi aky ma clovek cyklus ja mam nepravidelny takze aj ovu bola posunuta preto som otehu na posledny sexik .-))
@monika2712 to som aj minule naa nete pozerala tabulku hladiny hcg- a to rozmedzie pre jednotlive tyzdne tak bolo dost velke, ale uvidime ci dojde mrcha a tak budem testovat, bojim ze dojde..
Kedy mas mat mrchu ty? a uvidis ze nedojde 🙂
@jasin hej to rozmedzie medzi tyzdnami je velmi velke.. ja cakam mrchu o tyzden v stredu.. teda ako sa jej uraci.. mozno 24, mozno 26... netusim..
@monika2712 cize sme na tom cca podobne s mrchou 🙂 no uvidime- snad sa jej neuraci ani u mna an iu teba🙂
@jasin jaaaaj podaj by si mala pravdu 🙂 stale sa sledujem ci uz daco nespozorujem..ale hovorim si, ze co bolo prvy krat, priznaky nemusi byt druhy krat.. ze kazde tehu je ine.. a to moje prve bolo velmi kratke, ale stihlo mi byt tazko od zaludku, prsia sa mi behom dna naliali tak ze som ich ledva do podprdy natlacila 😀 ale tusim to vsetko zacalo az par dni pred mrchou..
@monika2712 uvidis ake bude druhe a budes moct aspon ten kratky cas porovnat🙂 snad uz coskoro budes tehu🙂

@lenka112 mne uz mrcha druha skoncila tak budeme pokracovat a dufat ze uz coskoro to vide