icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jasin
17. okt 2011

Pekny vecer zelam idem zalahnut lebo rano zas zaspim do prace - tak ako dnes 😅 Krasny zvysokvecera🙂

monika2712
17. okt 2011

@jasin dobru noc 🙂

asemilka
17. okt 2011

tak konecne som sa dostala k pc 🙂 hlasim, ze behom mojej nepritomnosti sa mi nic zvlastne nestalo 😀 mrchatej davam cas este zajtra... a v stredu testujem 🙂 dufam... 😀

jorgie
17. okt 2011

Dobry vecer 🙂 chcela by som sa opytat na vas nazor...ja som dnes 25DC. ovulka bola 11-12 dc, cize uz som 13-14 dpo. Uz vyse tyzdna mam take tlaky ako pred mrchou, obcas slabsie, obcas silnejsie ale skoro bez prestavky. ziadne ine priznaky ...zatial 😀 Vcera som to nevydrzala a urobila som testik, ale az vecer .....a nic, len jedna ciarka 😒 test bol 25ka... iny som nemala. Mrcha ma (ne)prist az vo stvrtok. Myslite, ze je tam este sanca ze sa nam tento mecias podarilo? aj ked test nic neukazal?
@blackswan75 gratulujem k // prajem krasne a bezstarostne tehulkovanie.

asemilka
17. okt 2011

@jorgie ahoj 🙂 25 nie je zase az tak citlivy test.. kludne nemusela byt hladina hcg dostatocne vysoka 🙂 cize podla mna je este stale sanca 🙂

blackswan75
17. okt 2011

@jorgie ano sanca tam je,, mne 24 DC ukazal 10 kovy mamatest slabuckeho ducha a rano bol silnejsi, ale mrcha mala prist vlastne az zajtra 😀 25 nie je tak citliva, ta ukaze aj par dni po vynechani mrchy

blackswan75
17. okt 2011

@asemilka no nemudruj a testuj som na teba zvedavaaaaaa netrpezlivooooo

asemilka
17. okt 2011

@blackswan75 mam len jeden test a ten je 25ka... to by mi asi na nic nebolo... ale ak by v stredu neprisla mrcha rano... tak padne za obet ten test 😀

jorgie
17. okt 2011

pojdem teda kupit citlivejsi test....ked tuna nedostat mamatest co si tu vsetci tak vychvaluju 😒 budem musiet nieco vygooglit and zistit ktore testy (mne tu dostupne) su najcitlivejsie....ale pockam az do stvrtku, alebo aspon do stredy 😀 lebo uz ma nebavi pozerat na / a to sklamanie co stym pride.....
a ked sa nam nezadari do Vianoc tak si doma na Slovensku kupim celu kopu mama testou 😀 😀 😀 lebo ideme aj s mm na Vianoce na Slovensko...ale bola by som ovela radsej ak by sme uz cestovali traja 😝

blackswan75
17. okt 2011

@jasin dakujeem moc sa tesime

asemilka
17. okt 2011

@blackswan75 ty pocuvaj... pozeram si tvoj album.. a tvoj prvy test vyzera ako moj vcerajsi... 😀 a vcera som tiez bola 24 DC 😀 snazila som sa ten test aj odfotit, ale neslo mi to. ale bolo tam vidiet to, co tebe 😵

esmemia
17. okt 2011

@monika2712
@jasin baby tak aj ja sa k vam pridavam na cakacku,ja mam dostat o 11 dni mrsku,tak dufam,ze nepride,akurat teraz vecer pocitujem volake pichanie v podbrusku a zvlastne tlaky,tak som taaaaaaaaaaakto zvedava co to bude a hlavne na ranne meranie teploty.

monika2712
17. okt 2011

@esmemia no to znie dobre.. zeby zahniezdovanie? to tusim tiez boli.. mna neboli nic :( par dni ma este pichal pravy vajecnik ale teraz uz nic.. tak si moc nerobim nadeje.. tak som zvedava ze ako dopadne a ktora z nas sa docka tych kolajniciek 🙂

blackswan75
17. okt 2011

@asemilka sak si mala tie iste priznaky ako ja 😀 😀 pokial si dobre pamatam, tiez krize a prsia a podbrusko, mne je teraz dobre nic ma neboli az na prsia obcas... mna to neprekvapi ak budes tehu aj Janka mala s tebou sen 😀 si z BA? zeby sme aj rodili v jednej nemocnici??? 😀 😀 😀 😀

asemilka
17. okt 2011

@blackswan75 ano, z ba 🙂 sak uvidiiiiime 😉 😀

esmemia
17. okt 2011

@asemilka ja ti pojdem kupit mamatest a ti ho poslem aaaaaaaaaaaa uz nech je streda a sa testujes,som netrpezlivaaaaaa
😀 😀 😀

asemilka
17. okt 2011

@esmemia iba ak ovu test si mozem spravit teraz 😀

esmemia
17. okt 2011

@monika2712 no znie to dobre,bolo by to skvele,keby sa to podarilo :D,no ja som strasne zvedava,ktora z nas sa nedocka mrsky

esmemia
17. okt 2011

@asemilka nooooooooo 😀 😀 😀 😀 😝

barushkaaam
17. okt 2011

Ahojte 🙂 mozem sa k Vam pridat? som cerstve snazilka, len tento mesiac sme sa zacali snazit o nase prve babo 🙂

mima1983
17. okt 2011

@barushkaaam ahoj, vitaj medzi nami 🙂 my sa snazíme 3. mesiac, zatial 2 mesiace neuspesnee, tento este neviem 🙂 uvidíme 🙂 nechcem na to moc mysliet, i ked to sa neda samozrejme 🙂 skor teraz riesim moju vahu, lebo mam nadvahu a rozmyslam nad Dukanovou dietou .-) zapacila sa mi, ale samozrejme keby som otehotnela tak ju musim prerusit... uvidíme 🙂

asemilka
17. okt 2011

@barushkaaam vitaj 🙂

esmemia
17. okt 2011

@barushkaaam vitaj moja,uspesne snazenie prajem
@mima1983 uff a to je aka dieta???aj ja ak nebudem tehu,tak by som mala s vahou nieco urobit

asemilka
17. okt 2011

@esmemia aby si vedela... nic nevidno.. uuuuuuuuuuuplne nic... ani kontrolnu palicku 😀 😀 nebolo to sudene 🙂

tannia87
17. okt 2011

😒 @mimi1111 nadej som stratila dnes rano ked som dostla uz normalnu ms taku ako mavam ze som cely den ko no tak super co anrobim bola som si kupit femibion mala som len obyc kyselinu listovu a ja koza som ho zabudla v lekarni smaozrejme zaplateny 😒 neviem ani ako vypocitat cyklus tento mesiac ked to bolo take vseliake takze sa asi budeme snazit len tka bez vypoctov mozno prave teraz sa zadari a ty ako?

barushkaaam
17. okt 2011

@mima1983
@asemilka
@esmemia
dakujeeeem baby za velmi mile privitanie 🙂

katkav
17. okt 2011

ahojte kocky, tak sa hlasim po dlhsej dobe, ale poslusne vsetko citam aj sledujem ako pribudaju nove babatka a tesim sa s vami. Minuly mesiac som mala hadam vsetky priznaky, co som si asi mohla vsugerovat aj menzes bol len 2,5 dna miesto 6....tak sme tento mesiac skusili znova 2 dni pred ovu, tak uvidime, ci sme malemu spravili sestricku 😉 zatial ma bolia krize, pali zaha a zacal mi nejaky vytok, zatial nie vela, mam pocit, ze na mna lezie chripka uz par dni, menzes dufam nepride buduci utorok 😉 ale mozno to mam zase len vsugerovane a ms pride. Prsia ma ale nebolia, ale mozno preto, ze este kojim, ktovie. Ale tak kazde tehu je vraj ine, tak snad sa zadarilo.

esmemia
17. okt 2011

@asemilka hmmmmmmmmmmmmm,tak ja si pockam do tej stredy :D a tam musia byt kolajniceeeeeeeeeeeeeee

barushkaaam
17. okt 2011

@mima1983 a co je to za dietu? ja nastastie s vahou problemy nemam, akurat som muzickovi vravela, ze na otehotnenie je dobre udrziavat zdravy zivotny styl, takze bude jest veeeelmo vela zeleniny a ovocia, co samozrejme s "nadsenim" prijal 😀 lebo moj drahy sa drzi hesla, ze najlespi zakusok je dobry rezen 😀 😀

asemilka
17. okt 2011

@katkav ak pridas citlive prsia, tak mam vsetky tvoje priznaky... resp. si to aspon myslim 😀