Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia
@barushkaaam dajte si do googlu a presne vam najde... 🙂 ale mna zaujala, hlavne je ze nemusim jest presne kazde tri hodiny a potraviny ktore su dovolene mozem jest v akomkkolvek mnozstve a kedykolvek... diety typu presne v danu hodinu to a to jedlo nie su pre mna, pretoze v praci si nemozem dovolit jest kazde dve hodiny a pod. Ako hovorim, mna tato dieta zaujala, i ked I.fáza je dost drasticka, ale napr. ta ktora chce schudnut len 5 kg bude prvu fazu praktizovat 2 dni, co je ok.... ja mam v plane 7 dní, tak mam co robit, ale som zvedava velmi, tak sa na to aj tesim celkom...
@mima1983
@barushkaaam
no ja som s tou dietou dala od vianoc dolu skoro 10 kilo.. funguje dobre ale ja som ju teda tak striktne nedodrziavala... teraz dakedy koncim tretiu fazu ale uz to mam skoro ako normalne.. ja som mala tych cisto bielkovinovych dni veeelmi malo.. lebo som stale tlacila ovocie a zelenina len som nejedla ziadne pecivo a ziadne prilohy... ale teraz si aj tie niekedy dam (v tretej faze su dovolene) ale v tehu by som to urcite neskusala a nejaka dievcina tam pisala ze ani ak kojis tak nieje dobra... skoro dosla o mlieko... takze ja teraz jem uz vsetko ale chleba len celozrnny a len na ranajky (vynimocne aj inokedy + nejaku sladkost obcas ked som na navsteve alebo tak :D.... alebo kolacik... neobmedzujem sa tak ze vobec ale trochu si dam... ale doma nekupujem... iba musli tycinky a bebe dobre rano :D) a prilohy ked mam chut si dam ale len trochu... normalne mi za ten skoro ork prestali chutit... ale snazim sa si dat uplne vsetko lebo si myslim ze roznoroda strava doda telu vsetky potrebne vytaminy a ked chcem otehu tak ich potrebujem... a teraz v tretej faze uz vobec nemam bielkovinove dni... len niekedy jem tak chudsie niektore dni ze ziadne sladkosti ziadne prilohy .. syry ryby a zeleninu a ovocie..
... ale neviem ci by som s tym zacinala ked chces otehotniet a ak hej urcite si zozen nejake vytaminove doplnky lebo ti budu v organizme chybat a telo ma byt zdrave a pripravene na tehotenstvo pred otehotnenim a tiez ma mat zdravy pohyb a ta prva faza mi teda moc zdrava nepride (ja som ju preskocila :D)
@oskvarkaa tak super, este viac si ma motivovala 🙂 viem, ze ak chcem byt tehu mozno je to blbe, ale zase to beriem tak ze, tehotna mozem byt za mesiac, za dva, za tri, to nikto nevie kedy a co budem teraz len cakat a nic nerobit?.... ta prva faza je sice brutus ale nedrzi sa mesiac... u mna sice ten tyzden chcem potiahnut, lebo mam tych kil naozaj pozehnane, ale je to len tyzden.... a potom je to uz celkom ok....
@tannia87 ahoj no pekne aj si sa vratila po ten femibion?ja som ho tiez brala ale presla som na obycajnu kyselinu listovu je to to iste skoro a lacnejsie vecsina ab co poznam berie kyselinu listovu.no ako sa mam uz je to lepsie mrcha konecne skoncila tak mozme pokracovat v snazilkovany ja si ziadny vypocet na ovulku nerobim lebo ja ju citim mam ju totiz bolestivu 😒 a ty moja nebud smutna urcite sa cokoro zadari drzim palce
@asemilka citlive prsia som mala ked som ostala tehotna s malym a krutila sa mi hrozne hlava 😉 mozno mam citlivejsie trosku to lave, lebo z neho uz dlhsie nekojim a prebera sa k zivotu 😀 urcite vam to vyslo 😉
ja uz ziadnym priznakom neverim, co sa mna tyka, lebo sila autosugescie je mocna. Ale aj tak tajne dufam. 😎 mm som povedala, ze uverim, ze som tehotna, ked mi zacne vytok a bude meskat ms, ale teraz pochybujem aj o tom, mozno mi mozog dal prikaz, nech telo tvori nejaky vytok aj tak, lebo si to prajem. 😒 vsak uvidime, ak to nevyslo teraz, do Vianoc to vyjde urcite 😉
@mima1983 no ja som ti len chcela dat taku radu ze mne vlastne pomahalo ze som to nedodrziavala tak striktne z ovocia a zeleniny som mala viac vytaminov a nebolo to tak ze ked som daco porucila tak mi hend stupla vaha o kilo lebo moje telo bralo to porusovanie pravidiel ako sucast diety kedze som ich porusovala skoro stale :D.. hlavne v lete ovocia vsade okolo mna na kila no nedaj si :D:D... ale ficala som na cottagechese s lidla to milujem to by som mohla kazdy den jest a kazdy den jogurtik ked som mala chut tak aj ochuteny som sa zase s tym tak nepiplala.. aspon ma to tolko neobmedzovalo a nebol to pre moj orgnizmus taky sok 😉 mne hlavne vyhovoval system tej diety ze jes kedy chces....a kolko chces lebo ja som srotovnik ked ma chiti zrava nemoc tak musim jest tak ina dieta by na mna nesla :D:D
Ahojte kočky...tak po nedeľnej črevnej viróze som sa konečne dala dokopy, mm si myslel že som už tehu 🙂 ale ste tu toho popísali...vidím, že tu už pribudli aj tehu babenky, gratulujem 😀
dobre ranko 😎 tak konecne som si vas docitala. vcera vecer som si necakane bola posediet so slovenkami, stretavame sa castejsie. mame medzi sebou pokrocilejsie dve tehulky a vcera sa k nim pridala dalsia, uplne cerstva tehulka 🙂 to bolo pekne prekvapenie 🙂 baba je dokonca starsia ako ja a je to jej prve tehotenstvo, snazili sa len tri mesiace a zadarilo sa 😵
a zda sa, ze ma uz aj mrcha opusta, berte si ju kto ju potrebuje 😉 takze sa zaciname snazilkovat.
Ahojte baby. Tak ja som vcera rano dostala MS, v termine, uz som sa z toho aj spamatala, takze koncom tyzdna zaciname 2. kolo 😎
Ahojte baby. Ja som dnes 20DC a myslim, ze mam plodne dni akurat. Nakoniec som nestihla kupit tie ovu testy, ale vsimla som si plodny hlien, tak asi tu ovulku budem mat. Dufam, ze ju vyuzijeme 🙂 Len neviem, ci som neprechladla, nejak ma pobolieva podbrusko uz 2 dni ☹
ahooojte, ja píšem že dnes som 31vy deň a mrcha nikde. Teplotu som si merala ale hodinu pred meranim som vstala z postele lebo malá plakala,vtedy bola 36,8 a potom som si ešte 3 hodinky zdriemla,zmerala a teplotka bola zasa 37,00. Krčok je už zasa maličky,tvrdy a dosť vysoko. Len dufam že tak aj ostane a ak nie tak nech už rýchlo príde ta mrcha.
@mimi1111 no nevratila lebo lekaren uz bola zavreta tak idem dnes no ja som masla doteraz kyselinu obycajnu chcem skusit ten femi ale je to dost drahe veru vsetky moje kamosky otehu bez kyseliny a vsetko ok tak ak mi ju dnes nevratia v tej lekarni kaslem na nu no 😉 ja predpokladma ze mne mrcha skonci tak o tri dni tak idem aj ja na to ak sa nam zadari budeme mat rovesnikov 😀
cavte. dnes som bola na sone zas po 2 tyzdnoch, uz bije aj srdiecko, fazulka ma 11mm a som 7+2tt. jupiii. a o tyzden na krv a hadam uz dostanem tehotensky vodicak, nech to mozeme vykricat do sveta vsetkym 😀 😀 😀
@orchis čítala si si tuto tému? http://www.rodina.cz/clanek3775.htm, podľa tohto som sa ja riadila. V obdobi po mrche a v ovulke som mala taky isty krčok. Teda pred a cez ms by mal byť nízko, ľahko nahmatateľny tvrdy a zatvoreny. Ja ja ho mam vyššie, je tvrdy a zatvoreny.
caute babule takze dnes som sa ocitla u lekara a mam silnu bronchitidu a nasadene antibiotika, a mrcha mi inac stale nedosla a bz teplotu mam stale zvysenu tak neviem lebo vzdy sa v noci zobudim na bolesti krizov a podbruska ako ked mam mrchu tak neviem uz, dnes si idem okrem vyzdvihnutia liekov kupit aj test, ale spravim si ho az zajtra rano :ň
inac tyzden tu nebudem lebo lekar ma hodil na PN a doma net nemam, len u mamky 🙂

babule, idem do hajan. bru noc 🙂