Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
a viečšo si myslim ja? že teraz ma moje telo stale napína a napína a možno pride mrska zasa okolo 40teho dňa. Ale tie prsia by ma nemuseli pobolievať...
@barborabilinova antibiotika si das az potom ako si urobis test, vsak? tak to ani nebudeme vediet ako ti dopadol test? 😨 no skoda, ale pekne sa vyliec, momentalne je to najdolezitejsie 😉
@jankalac no to je krasna fazulka,gratulujem a vsetko dobre pocas tehu prajem
@barborabilinova uff,hnusna choroba,prajem skore uzdravenie
@minusko no uz sa neviem dockat co ti povie doktorka,strasne ma zaujimaju jej vysvetlenia na tie pozitivne testy 😎
@minusko takze ak by dosla tak by to malo byt niekedy na buduci tyzden, vsak?
inac ja tiez cakam ci aj tento mesiac budem mat taky divny ako ten minuly. no dufam, ze nie, to by som sa uz asi vybrala k Dr. tie bolesti prs su velmi zradne, ja medzi priznaky tehu uz nemozem ratat bolesti prs, bolesti podbruska a ani palenie zahy, lebo toto vsetko som mala aj posledny mesiac a nic z toho. zaha ma pali kazdy den, ale myslim si, ze to bude tym, ze uz necvicim tolko ako predtym a postupne sa mi velmi spomalil metabolizmus, ja som mala vzdy problemy s travenim 🙄
@orchis nie nie antibiotika si dam este pred testovanim, lebo uz naozaj je ten moj kasel neznesitelny a hlavne sa potebujem uz vyspat, a vraj tie antibiotika mozu brat tehulky
@barborabilinova tak drzim palce nech si co najskor zdravucka 😉 ved prave, spanok je najdolezitejsi bez neho ti ani antibiotika nepomozu. sup hp do postielky a vidime sa ked uz budes zase v plnej sile 😉
@tannia87 mohlo by sa nam zadarit tehulkovaly by sme spolu no mne jedna vyvestila ze prichod miminka vidi az v roku 2013 😢 😢 to je tak neskoro dufam ze bude skor ved to ten femibion je drahy a pritom je to kyselina listova len ma iny nazov a je drahsi myslim si ze je to rovnake tie vitaminy
@mimi1111 neklesaj na duchu 😉 kym ti to nepredpovedala janka9898 tak to neplati 😉 taketo vestenia neber vobec do uvahy lebo ta to tak zdepta, ze do 2013 vazne nebudes moct otehotniet 😕
co sa femibionu tyka, no je to jediny pripravok ktory obsahuje aj metafolin, ktory ma dopomoct tomu, aby nase tela vedeli spracovat tu kyselinu listovu. teda zevraj asi 50% zien ma problemy tu kyselinu listovu len samu osebe "vyuzit". su tam aj ine vitaminy co zase urcite nie je na skodu, no ublizit to urcite neublizi 😉
@mimi1111 ja som bola u vestici v juny a povedala mi do dvoch rokov ale nie kedy tak uvidime ale ta moja vedela vela veci dokonca mi povedala ze ma caka trapenie ale vsetko dobre dobre dopadne a hned na druhy den skoro v tu istu hodinu priatel havaroval na aute 😒 nastastie sa mu nic nestalo ale auto ko 😒
Normalne sa vzdavam, mrcha stale nikde, tehu test opat negativny a dnes teplota na 37,1 - takze stupla... ja uz neviem comu mam verit... ☹
@orchis DPO je po ovulke ze? tak to cca 12 dni. Ms som mala dostat 15. alebo 16. 10. to by bol 26 alebo 27 den cyklu. Teplotu meriam cely cyklus a od ovulky sa drzi na 39,9, potom bola 5 dni na 37 a dnes rano na 37,1. test som skusala wondro, rapid a baby secret take nieco vzdy rano - za posledne tri dni negativne. Priznaky som mala tyzden po ovulke - bolela ma lava bradavka dva dni a podbrusko asi styri dni ako ked mas dostat mrchu. Potom to prestalo, teraz vobec nic.
ahojte baby.. tak o 7dni by mala dojst mrcha a ja dnes strasne vela chodim na wcko, citim jemnucku bolest v podbrusku aj krizoch... tak uvidime co z toho bude 🙂 ci motyka vystreli heh.. ked nic, tak po mrche idem na gyndu skontrolovat ci je vsetko v poriadku.. pripadne sa poradit hlavne ohladom ovulky..
@monika2712 ty si zhruba 7 DPO? tak si pockame ako to dopadne 😉
no opat tu mame zopar velmi nadejnych tehuliek 😵
@monika2712 budeme na teba mysliet nech mrcha nedojde 🙂 toto cakanie tesne pred mrchou je zleeeeee...ja som tak 4 dni pred a teda dni mi ubiehaju riadne pomaly...
Inak pekny dnik prajem 🙂 chvalim sa ze dnes je to presne mesiac co som nefajciarka tfuj tfuj nech to je aspon rok uz 🙂 Ale tak brutalne ma dnes palila zaha ze som takmer neodolala- ale odolala som 🙂 som na seba hrda! a myslim si ze pravom. Este 9dni a snad mrcha nepride🙂
A vy coi mate nove? Vela citania na mna. Nejaka nova tehulka?
@jasin ja cakam mrchu za 10 dni 😀 inak super, ze si vydrzala si nezapalit, len tak dalej 🙂 a po kolkych rokoch si prestala?
@barushkaaam je nas velmi vela co cakame mrchu v cca tie iste dni🙂.. Aj ja sa tesim zo seba ze som vydrzala a ze drzim dalej aj napriek tomu ze partner fajci- aa prestala som po 2rokoch 🙂

@minusko no moja, ty si skutocnou zahadou tohto mesiaca 😕 som velmi zvedava co ti zajtra povie lekarka.