icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
18. okt 2011

caute baby 🙂 tak u mna nic noveho... ale bola som kupit testy 😉

jasin
18. okt 2011

@asemilka kedy planujes testikovaT?🙂

asemilka
18. okt 2011

@jasin ak cervena nepride, tak asi zajtra rano 🙂

barushkaaam
18. okt 2011

@jasin ved to....uz teraz chodim nervozna ako lev v klietke, ci mrchu dostanem ci nie.... 😀 ja som nikdy nefajcila, ale obdivujem ludi, co s tym prestanu...chce to asi fakt pevnu volu 🙂 ale co by sme neurobili pre nase buduce deticky, ze? 😉
@asemilka ake testy? tehu ci ovu? 🙂 ked ovu kolko to tak cenovo vyjde prosim? premyslam totiz, ze by som si tiez kupila buduci mesiac.

asemilka
18. okt 2011

@barushkaaam tehu testy... 🙂 ovu testy som ja dostala darom od kamosky... este mi ich par ostalo. tak keby sa nam zadarilo, potom ti ich poslem 🙂 inac netusim, odkial ich mala... ani co stoja. ale su take putovne 🙂 kupila si, par ich vyskusala a ostala tehula 🙂 zvysne poslala mne, ja som vyskusala... a teraz cakam 😀

monika2712
18. okt 2011

@orchis no podla jedneho som 6dpo podla druheho 5dpo. ale mrcha by mala prijst zhruba o tyzden, kedze mam kratky cyklus.. i ked.. nepravidelny, takze mozno sa jej teraz zachce prijst aj ovela neskor, a najlepsie ked vobec 😀

jasin
18. okt 2011

@asemilka kolky den po ovulke budes mat? drzim palceky aby si nasla tuzobne ocakavany vysledok🙂

@barushkaaam chce to pevnu volu prestat fajcit a hlavne prazdnu penazenku 😀 ale islo hlavne o to ze som chcela prestat a dokazala som to 🙂 a mrchy sa snad ani nedockame🙂

barushkaaam
18. okt 2011

@asemilka hned ako som ti odpisala, tak som si precitala, ze tiez patris medzi cakatelky na mrchu 🙂 my ako sme zacali pracovat na babatku tento mesiac, tak este presne neviem kedy mam ovu. Zatial to tipujem len podla hlienu...

jasin
18. okt 2011

@monika2712 mrcha pride ale najskor o 9mesiacov 😉

asemilka
18. okt 2011

@jasin dakujem 😵 dnes som 13dpo, zajtra 14... 🙂
@barushkaaam ja som ovulku tiez tak tipovala, ale nakoniec mi to aj testy potvrdili 🙂 tak uvidiiiiiiiime, ci sa nam zadarilo 🙂

jasin
18. okt 2011

@asemilka drzim palceky na testovanie 🙂 snad najdes // 🙂.. uff ajj keby som aj ja mohla testovat uz 😔

asemilka
18. okt 2011

@jasin aaaale... dockas sa 🙂

asemilka
18. okt 2011

dievcata, idem na letisko pre bratranca. vecer sa hadam este pripojim 🙂 pa zatial

barushkaaam
18. okt 2011

@asemilka si pisala, ze ides testovat zajtra, ked nepride mrcha. Tak sem potom napis, aky bol vysledok 🙂 😉 ja mam na testovanie cas, ja som len 6 DPO.

jasin
18. okt 2011

@asemilka len ci sa skor nedockam mrchy :-/ Zajtra napis vysledocek 🙂

asemilka
18. okt 2011

@barushkaaam jasne, ze napisem 🙂 nech uz bude vysledok akykolvek, tak uz nezaspim... drahy vstava o piatej do roboty, tak testnem, nech to aj on vidi 🙂 uz musim letiet 🙂 paa zatial

jasin
18. okt 2011

@barushkaaam my budeme testovat asi spolocne 😉 teda dufam ze nas mrcha neprekvapi..:-/

asemilka
18. okt 2011

@jasin jasne, ze napisem 🙂

barushkaaam
18. okt 2011

@jasin fakt? 🙂 tak to by bolo ake skvele keby nam obom vysli dve ciarocky 😉

jasin
18. okt 2011

@barushkaaam ja som 8DPO cize sme cca rovnako 😉 a ono dve ciarocky budu na teste ci skor ci neskor 🙂

jasin
18. okt 2011

Idem varit cosi na zajtra a zalahnuuut ☹ noc bez draheho kedze ma nocnu tak mam celu noc na premyslanie co bude s nou s tou mrchou mrchovatou ach.. Pekny vecer 😉

@asemilka dufam ze zajtra budes mat len dobre spravy🙂

janka9898
18. okt 2011

@asemilka no veru testuj testuj aj ked viem ako to dopadne teda dufam.-))

tannia87
18. okt 2011

@mimi1111 no stali pri nom vsetci anjeli no aj ja dufam ale mozem povedat ze tento emsiac som to prijala lepsie minuly som plakala teraz som si powedala ze to tak ma byt a nemyslim tak na to chcem to nechat tak a nebyt taka upnuta a sledovat sa vratila som sa aj k cviceniu a k normalnemu zivotu ty si na tom ako psych.stranke

mimi1111
18. okt 2011

@tannia87 moja ja som bola na tom velmi zle a duplom po dvoch potratoch priatel uz mi navrhol psychologa nevedel co somnou dalej myslela som ze to nezvladnem ale povedala som si ze urobim preto vsetko aby sa nam to podarilo a mne donosit do uspesneho konca teraz uz chodim do prace mam ine myslienky uz sa tak tym nezaoberam zatial

tannia87
18. okt 2011

no to ti verim chuda moje ja som psychicky dost labilna neviem ako by som zvladla nieco take asi velmi tazko ale bol mi predpovedany jeden potrat snazim sa tomu neverit za si to neprivodim sama praca vzdy robi dobre aspon mame hlavicky zamestnane pre mna je tiez n aj ked som cely den v praci no len teraz som si otvorila svoj salonik tak s to rozbieha takze nie kazdy den som v praci ked som doma myslim na somariny 😒

mima1983
18. okt 2011

@zabka88 to mi je jasneee.... snad prezijem 😀

barbora21
18. okt 2011

@gretkav Dakujem, testovat budem cez vikend lebo to kazdodenne testovanie ma nici ☹ Takze pekne to skusim v sobotu rano 🙂

barbora21
18. okt 2011

@orchis Nie praveze su vsetky 10tkove... no uvidim, zajtra napisem novu teplotu, sama som zvedava 🙂 a testovat budem az v sobotu 🙂

yasmin0001
18. okt 2011

Ahojte bambule,

@asemilka ty nas tak napinas, ja nechapem ako to mozes vydrzat, sakris!!! Tesim sa na zajtra.

Ja som dnes takto: 24 DC, 9 DPO, mrchovatu mam dostat v nedelu, teda o 5 dni. Od vcera mam ale menstruacne pocity, nafuknute podbrusko, obcas ma pichne a slaby vytok do zlta. Velmi tomu sancu nedavam, kedze sme skusali len prvy krat a aj to len 2x 😅 Podla bolesti to vyzera, ze by mrcha prisla skor, co by bolo super, lebo mozeme ist skor na druhe a uz poriadne kolo....
Aaaaaaale kedze vesmir je vtipny, mozno sa to teraz podari vzhladom na to, ze je dost zle obdobie pre nas na otehotnenie vzhladom na problemy v rodine a problemy s financiami, urcite ostanem buuum tehu prvy mesiac, aby bola nebola nuda 😵. Spolieham sa, ze sa podari, ked sa nam to najmenej hodi 😉

asemilka
18. okt 2011

@yasmin0001 vies ako.. tehu pride, ked to budes najmenej cakat 😀 inac, vytok do zlta mam uz par dni... ale len trosicku... a nic ma neboli, nesvrbi a ani to nesmrdi... cize chorobe to neprikladam... a docitala som sa, ze to moze byt tiez tehu priznak 😉

inac, co poviete na toto 😀