Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@nena13 dakujem za privitanie 🙂))
@lillianna vsak to prave nevieme ake centrum navstivit, preto som tu
@sweetberry No uz sme sa rozpravali, ze by sme skusili najprv IUI v septembri. Cez leto nam dava este sancu... Niekde tu som sa docitala, ze chodis do GynFivu na bezne prehliadky. A tam to preco neriesis... Kamoska mala Dr. Stenovu a bola s nou velmi spokojna. Ty ku komu tam chodis??
@lillianna nie nie len som chodila davnejsie ale uz nechodim, zmenila som lekara.
@yasmin0001 som na tom rovnako, keby som cakala na idealne podmienky, nikdy by som babo nemala... zacneme tak mozno jul /august ... a tiez vobec neviem ako to vypali
kolko mas rokov a ako dlho ste svoji?
ahojte kočky...rada by som sa pridala 🙂 mam 10 mesacnu dcerku Ninku a chceli by sme este jedno babo...ci sa podari v lete, po lete je jedno...chcem taky mensi odstup medzi detmi (teda ak sa zadari, na prve sme cakali rok)...
@martinka15 toto je fakt velmi individualne a zavisi to aj od dioptrii. neviem kolko si mala ty, ja som mala -3 na obe oci, vraj tieto male su v pohode a nezvykne sa to vracat. vcera som tam este specialne pisala, ze planujem otehotniet, ze co mi odporucia a vraj neodporucaju len 3 mesiace po operacii-kvoli efflumidexu, ktory sa uziva. my sa chceme zacat snazit buduci mesiac -posledny tyzden, to by som mala uz 2 mesiace od operacie. 4.7.mam dalsiu kontrolu, tak sa skusim este raz poriadne opytat. tiez sme babo dlho odkladali, najskor to bola svadba, potom praca, hypoteka a fakt uz nechcem cakat 😒
@sjuzan77 Úplne Ti rozumiem 🙂 Ja osobne sa celkom bojím, lebo toto bola moja už druhá operácia. Prvý krát ma operovali v októbri 2008 a Efflumidex som uzivala celych 12 mesiacov. Potom ma doktor konecne po roku vypisal a necely rok nato sa mi to opäť začalo kaziť. Tak sme tento rok urobili reoperáciu ☹ Po druhý krát kruté bolesti ☹ Preto som sama zvedavá, koľko tie kvapky budem používať tentokrát a kedy budem mať oči 100 %-né 🙂 Držím Ti prsty...
@martinka15 je mi luto, ze sa ti to nepodarilo na prvy krat, ja mam tiez obavy, ale mam niekolko kamaratiek, ktore nemali vobec problemy, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku. este mam nejake otazky, ale to do ip, nech tu neodbacame od temy 😉 a aj sa uz snazite, alebo este cakate?
dievcata, ako? ziadne fotky pozitivnych testov? ved uz niektora zacnite, nech sa mozme popridavat 😀
@sjuzan77 Vďaka za opýtanie 🙂 Tak doteraz sme sa snažiť nemohli, brala som hormóny na rozpustenie cýst a na úpravu veľmi problémových krámov...teraz mám hormóny zmenené za nejaké, pri ktorých môžem otehotnieť a nie sú škodlivé ani pre mňa ani pre prípadné budúce mimi 🙂 A už sme si aj mysleli, že som v tom, lebo mi krámy meškali (čo za posledné dva roky prichádzali na deň presne kvôli tým liekom), ale nakoniec prišli ☹ A ja som tento týždeň mala normálne z toho depku....ja už som to ozaj chcela.... Ale manžel mi včera povedal, že už nechce aby som mala depku, tak že si cez víkend urobíme mimi 🙂
@martinka15 super, dufam, ze sa vam podari na prvy krat 😉 co by ti chlapi pre nas nespravili, len aby sme stastne boli 😀
@sjuzan77 No veď a my nerobíme všetko preto, aby tí naši chlapi boli šťastní???? 🙂 Mojím cieľom je urobiť môjho manžela najšťastnejším chlapom na svete 🙂 TAk snáď sa to podarí 🙂
@martinka15 tak-tak 🙂 dufam, ze bude uspesny vikend 😵
ahojte baby,tak my na buducu sobotu odchadzame na dovču a tam začína celé naše snaženie,dufam,že sa zadarí,lebo manžel robí v zahraničí a vela možnosti nemame....
@bbarboraa ahoj,ja si od začiatku roka tiež platim DPO,a čo sa tyka pripravy tela,tak som začala uživať Femibion-kys.listová,papam viac zeleniny ovocia,aby som mala všetky vitaminy v sebe....a to isté som naordinovala aj manželičkovi,chudnuť moc by si nemusela,to by sa asi nemalo....a kupila som si aj digitálny ovulačny test,nakolko mažle pracuje v zahraniči tak nemame tolko casu na to...
ahoj, tak ja som sa sem mala pridať asi skôr, lebo len čo som sa tu "posťažovala", tak som konečne po 2 rokoch dostala krámy...hurá :o) takže sa môžeme "oficiálne" začať snažiť...
ahojte vitam nove snazilky🙂)
@janka9898 dakujem 🙂 a tiez vitam ostatne snazilky 🙂
a moja bazalna teplotka sa drzi na 36,8 uz tri dni a dnes je az 26,9 tak uvidime nemala by mi pred menzesom dost klesnut ci som to nespravne pochopila dakujem🙂)
ahojky aj ja by sa rada pridala,mozte napisat cez postu??
@martinka15 suhlasim s tebou 🙂 a urobime ich aj stastnymi oteckami ! 😀
@zasha Že váhaš 🙂 Jasné, že urobíme, len musíme byť s nimi častejšie ☹ Teda aspoň ja osobne dochádzam do práce do BA, takže s manželom som len cez víkendy ☹ Ale raz príde materská a už mu nedám pokoj 🙂 Taaaak sa teším 🙂
janka9898 aj ja to u Teba vidim nadejne ;) a mna tiez bolelo brusko ak pred menstr. ked som cakala Adamka a to este nejake 3 mesiace 😉 tak drzim prsty a mohla by si si uz urobi testik lebo som zvedava aj ja 😀
pripajam sa k uvitaciemu vyboru 😀
@tonkacik no ved prave, tiez mam v okoli same tehotne 😕
@janka9898 mas pravdu, pred menzesom teplota klesne, ale je to rozne. mne klesa prvy den menzesu a par krat sa mi stalo, ze az 3-4 den mi klesla, neviem od coho to zavisi.
@martinka15 neviem si pomoct, ale stale vaham, ci sa mozme zacat snazit buduci mesiac, alebo este pockat kym doberiem kvapky, neviem sa rozhodnut 😒

@lillianna AJOJ a uz ste riesili s nou aj asistovanu reprodukciu ? Dakujem