icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

sweetberry
15. jún 2011

@lillianna AJOJ a uz ste riesili s nou aj asistovanu reprodukciu ? Dakujem

sweetberry
15. jún 2011

@nena13 dakujem za privitanie 🙂))

sweetberry
15. jún 2011

@lillianna vsak to prave nevieme ake centrum navstivit, preto som tu

lillianna
15. jún 2011

@sweetberry No uz sme sa rozpravali, ze by sme skusili najprv IUI v septembri. Cez leto nam dava este sancu... Niekde tu som sa docitala, ze chodis do GynFivu na bezne prehliadky. A tam to preco neriesis... Kamoska mala Dr. Stenovu a bola s nou velmi spokojna. Ty ku komu tam chodis??

sweetberry
15. jún 2011

@lillianna nie nie len som chodila davnejsie ale uz nechodim, zmenila som lekara.

zasha
15. jún 2011

@yasmin0001 som na tom rovnako, keby som cakala na idealne podmienky, nikdy by som babo nemala... zacneme tak mozno jul /august ... a tiez vobec neviem ako to vypali
kolko mas rokov a ako dlho ste svoji?

ejuska79
15. jún 2011

ahojte kočky...rada by som sa pridala 🙂 mam 10 mesacnu dcerku Ninku a chceli by sme este jedno babo...ci sa podari v lete, po lete je jedno...chcem taky mensi odstup medzi detmi (teda ak sa zadari, na prve sme cakali rok)...

sjuzan77
15. jún 2011

@martinka15 toto je fakt velmi individualne a zavisi to aj od dioptrii. neviem kolko si mala ty, ja som mala -3 na obe oci, vraj tieto male su v pohode a nezvykne sa to vracat. vcera som tam este specialne pisala, ze planujem otehotniet, ze co mi odporucia a vraj neodporucaju len 3 mesiace po operacii-kvoli efflumidexu, ktory sa uziva. my sa chceme zacat snazit buduci mesiac -posledny tyzden, to by som mala uz 2 mesiace od operacie. 4.7.mam dalsiu kontrolu, tak sa skusim este raz poriadne opytat. tiez sme babo dlho odkladali, najskor to bola svadba, potom praca, hypoteka a fakt uz nechcem cakat 😒

martinka15
15. jún 2011

@sjuzan77 Úplne Ti rozumiem 🙂 Ja osobne sa celkom bojím, lebo toto bola moja už druhá operácia. Prvý krát ma operovali v októbri 2008 a Efflumidex som uzivala celych 12 mesiacov. Potom ma doktor konecne po roku vypisal a necely rok nato sa mi to opäť začalo kaziť. Tak sme tento rok urobili reoperáciu ☹ Po druhý krát kruté bolesti ☹ Preto som sama zvedavá, koľko tie kvapky budem používať tentokrát a kedy budem mať oči 100 %-né 🙂 Držím Ti prsty...

sjuzan77
15. jún 2011

@martinka15 je mi luto, ze sa ti to nepodarilo na prvy krat, ja mam tiez obavy, ale mam niekolko kamaratiek, ktore nemali vobec problemy, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku. este mam nejake otazky, ale to do ip, nech tu neodbacame od temy 😉 a aj sa uz snazite, alebo este cakate?

dievcata, ako? ziadne fotky pozitivnych testov? ved uz niektora zacnite, nech sa mozme popridavat 😀

martinka15
15. jún 2011

@sjuzan77 Vďaka za opýtanie 🙂 Tak doteraz sme sa snažiť nemohli, brala som hormóny na rozpustenie cýst a na úpravu veľmi problémových krámov...teraz mám hormóny zmenené za nejaké, pri ktorých môžem otehotnieť a nie sú škodlivé ani pre mňa ani pre prípadné budúce mimi 🙂 A už sme si aj mysleli, že som v tom, lebo mi krámy meškali (čo za posledné dva roky prichádzali na deň presne kvôli tým liekom), ale nakoniec prišli ☹ A ja som tento týždeň mala normálne z toho depku....ja už som to ozaj chcela.... Ale manžel mi včera povedal, že už nechce aby som mala depku, tak že si cez víkend urobíme mimi 🙂

sjuzan77
15. jún 2011

@martinka15 super, dufam, ze sa vam podari na prvy krat 😉 co by ti chlapi pre nas nespravili, len aby sme stastne boli 😀

martinka15
15. jún 2011

@sjuzan77 No veď a my nerobíme všetko preto, aby tí naši chlapi boli šťastní???? 🙂 Mojím cieľom je urobiť môjho manžela najšťastnejším chlapom na svete 🙂 TAk snáď sa to podarí 🙂

sjuzan77
15. jún 2011

@martinka15 tak-tak 🙂 dufam, ze bude uspesny vikend 😵

tonkacik
15. jún 2011

ahojte baby,tak my na buducu sobotu odchadzame na dovču a tam začína celé naše snaženie,dufam,že sa zadarí,lebo manžel robí v zahraničí a vela možnosti nemame....

tonkacik
15. jún 2011

@sjuzan77 ani nehovor,okolo mna same tehotne kamošky,zachvilu už rodiace, sesternica už piatok rodila,tiež by som to už prijala 🙂

tonkacik
15. jún 2011

@bbarboraa ahoj,ja si od začiatku roka tiež platim DPO,a čo sa tyka pripravy tela,tak som začala uživať Femibion-kys.listová,papam viac zeleniny ovocia,aby som mala všetky vitaminy v sebe....a to isté som naordinovala aj manželičkovi,chudnuť moc by si nemusela,to by sa asi nemalo....a kupila som si aj digitálny ovulačny test,nakolko mažle pracuje v zahraniči tak nemame tolko casu na to...

tonkacik
15. jún 2011

@cumliatko tak jej aj písane na letáčiku,ja tiež tak som začala brať,mesiac pred snaženim

applee
16. jún 2011

ahoj, tak ja som sa sem mala pridať asi skôr, lebo len čo som sa tu "posťažovala", tak som konečne po 2 rokoch dostala krámy...hurá :o) takže sa môžeme "oficiálne" začať snažiť...

janka9898
16. jún 2011

ahojte vitam nove snazilky🙂)

sweetberry
16. jún 2011

@janka9898 dakujem 🙂 a tiez vitam ostatne snazilky 🙂

janka9898
16. jún 2011

@applee gratulujem
a ja este stale kramy nikde ale uz ma pobolieva brusko ako na kramy takze asi z toho nic nebude lebo test som si zo strachu nekupila

janka9898
16. jún 2011

a moja bazalna teplotka sa drzi na 36,8 uz tri dni a dnes je az 26,9 tak uvidime nemala by mi pred menzesom dost klesnut ci som to nespravne pochopila dakujem🙂)

nena13
16. jún 2011

@janka9898 No ja to vidím stále nádejne v Tvojom prípade...

lilien6
16. jún 2011

ahojky aj ja by sa rada pridala,mozte napisat cez postu??

zasha
16. jún 2011

@martinka15 suhlasim s tebou 🙂 a urobime ich aj stastnymi oteckami ! 😀

martinka15
16. jún 2011

@zasha Že váhaš 🙂 Jasné, že urobíme, len musíme byť s nimi častejšie ☹ Teda aspoň ja osobne dochádzam do práce do BA, takže s manželom som len cez víkendy ☹ Ale raz príde materská a už mu nedám pokoj 🙂 Taaaak sa teším 🙂

dominikaa
16. jún 2011

janka9898 aj ja to u Teba vidim nadejne ;) a mna tiez bolelo brusko ak pred menstr. ked som cakala Adamka a to este nejake 3 mesiace 😉 tak drzim prsty a mohla by si si uz urobi testik lebo som zvedava aj ja 😀

janka9898
16. jún 2011

@nena13
@dominikaa no uvidime lebo ako som uz hovorila ja mam rozhadzany cyklus to znamena ze kramy mam ako kedy raz je 30dnovy raz 45dnovy takze este pockam aspon do pondelka ale v utorok si spravim testik na 100percent ak nepride mrcha dufam ze nepride🙂)

sjuzan77
16. jún 2011

pripajam sa k uvitaciemu vyboru 😀
@tonkacik no ved prave, tiez mam v okoli same tehotne 😕
@janka9898 mas pravdu, pred menzesom teplota klesne, ale je to rozne. mne klesa prvy den menzesu a par krat sa mi stalo, ze az 3-4 den mi klesla, neviem od coho to zavisi.
@martinka15 neviem si pomoct, ale stale vaham, ci sa mozme zacat snazit buduci mesiac, alebo este pockat kym doberiem kvapky, neviem sa rozhodnut 😒