icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

yasmin0001
18. okt 2011

@asemilka no moj vytok tiez nevyzera chorobne, uplne normalne. A nemas ziadne pocity v podbrusku? Mna bolia aj prsia uz dva tyzdne, ale to som uz pisala, ze to mna vzdy.

Ta topanka vyzera dost zaujimavo, akoze pre moderne babicky co drzia krok s dobou? 😀

asemilka
18. okt 2011

tak som si spravila test teraz... to mam za to, ze som si kupila tri 😀 ale tento je 20tkovy... a vidim tam jemne silnejsieho ducha ako pred 3 dnami na 10tkovom...
@yasmin0001 takze tak.. nevydrzala som do zajtra... ale zajtra hadam skusim zas 😀

asemilka
18. okt 2011

@yasmin0001 kamoska dala na facebook 😀 a pocity.. tlak tak nizsie v podbrusku.. teraz druhy den...

yasmin0001
18. okt 2011

@asemilka jaaaaaaaaj ale ved si urob aj 10kovy a asi sa zmier aj stym, ze sa to P O D A R I L O, takze som sa rozhodla, ze ti idem gratulovat!!!! Nech len HCG stupaaaa.

asemilka
18. okt 2011

@yasmin0001 1o nemam 😀 tak musim vydrzat, ci tento stmavne, ked neskor testnem zas 😀

asemilka
18. okt 2011

😵

yasmin0001
18. okt 2011

@asemilka jeeeej 😅 😅 😅

esmemia
18. okt 2011

@asemilka ja z teba odpadnem odfotit a hodit sem,dnes ti este nezagratulujem,pre istotu ab ysom to nezakrikla,ale v duchu uz ano a ked testnes 10-tkovym tak budu kolajnice jak hroooooooooooom ,tesiiiiiiiiiiiiim 😵 😵 😵 😵

esmemia
18. okt 2011

@jasin no veru je nas dost apon 4? Mna uz druhy den boli krize jak slak a dnes podbrusko volako streckuje,ale nedavam tomu velku nadej,lebo takto ma natahovalo aj minuly mesiac a nic,no zatial som len 4 DPO :D

asemilka
18. okt 2011

@esmemia nemozem to odfotit... ja mam nejaky pokazeny fotak... a testik je teraz u manzela v izbe.. poslala som ho uvarit mi cajik a test som mu polozila vedla jogurtu, ktory tlacil do hlavy.. a zatial nic.. on si ho tam asi nevsimol 😠

esmemia
18. okt 2011

@asemilka Hihi,tak mu zakric,ci uz dojedol jogurt a ked si ho vsimne,nech ho skusi odfotit on :D

asemilka
18. okt 2011

@esmemia zakricala som mu, aby si spravil poriadok na stole... tak cakam 😀

yasmin0001
18. okt 2011

@asemilka Teda mat tak tvoje nervy.....! 🙂

esmemia
18. okt 2011

@asemilka uff ako dopadlo upratovanie na stole???Dufam,ze ho nevyhodi :D

esmemia
18. okt 2011

@asemilka ja este chvilku pockaaaaaaaaaaam :D 😉

asemilka
18. okt 2011

@esmemia nechcelo sa mu do toho.. tak som tam napochodovala a ukazala mu ho 😀

asemilka
18. okt 2011

@esmemia najprv nevedel, za ktoru stranu ho moze chytit... potom nevedel, ako vyzera pozitivny test... tak som mu isla pohladat ovu test a ukazala mu, ako palicky vyzeraju... tak sa zadival na tehu test a videl ju tam 😵 tak teraz len nech pekne ostane palicka palickou a silnie 😵 odfotit nam to neslo tak, aby to bolo viditelne... ziarovky nie su dobre svetlo...

asemilka
18. okt 2011

a je to tu...uz sa rozpravam s krevetkou v brusku... a to ani neviem, ci tam je 😒

asemilka
18. okt 2011

@yasmin0001 no neviem...niekedy mam pocit, ze uz nemam ziadne... viem sa rychlo vytocit... taky samonasieraci typ 😀

esmemia
18. okt 2011

@asemilka tak moja a je tam,just tam je a pekne si ju nazvala krevetka :D ...no tak mozno este na dennom svetle :D juj ja sa tak tesim,ze to vyslo a uz bude ciarka len a len silniet,dufam,ze sa Janke coskoro bude snivat opat a aj o mne :D

esmemia
18. okt 2011

@esmemia no idem ja spinkat,tak si s manzelikom vychutnajte dusika krasneho na testiku a peknu nocku prajeme a pozdravuj krevetku 😵 😉

blackswan75
18. okt 2011

@asemilka janka mala pravduuuu. Cau tehulkaaaa blahozellaaaaaaam 😉

asemilka
18. okt 2011

@blackswan75 ja sa strasne tesim... 🙂 ale este viac sa budem, ked tam ta palicka bude silnejsia a ked aj dokina povie, ze je vsetko ok 🙂 fu... tak ma to zmohlo, ze musim ist haji 😀 dobru nocku zatial 🙂

cicussa21
19. okt 2011

Krasne ranko babulky 🙂 takze dnes rano 6 dni bez mrchy a na teste stale jedna ciarocka.. a bazalka sa drzi.. tak clovek aby sa v tom vyznal, ale uz som zmierena, ze to nevyslo, len keby aspon ta mrcha prisla (aby to nebola cysta).. a este zacinam mat fasa nadchu 😀 no nie je ten den krajsi hned tak zrana 😀

blackswan75
19. okt 2011

@asemilka cau mamina kde je testiiik?

gretkav
19. okt 2011

@yasmin0001 jeeee ty (ne)cakas mrchu priblizne v rovnakom case ako ja 🙂 inak ja tomu tiez nejak sancu tento mesiac nedavam nakolko mam uz bradu posiatu vyraskami co je u mna jasny znak ze cervena dorazi :( ale este sa nechame prekvapit

gretkav
19. okt 2011

@asemilka no rychlo rychlo sup sem s odfotenym testikom 🙂

orchis
19. okt 2011

@asemilka kde je testiiiiiik 😨 konesne som si vas docitala a s takym napatim som cakala koniec diskusii, bola som si ista, ze sa to bude koncit tvojim odfotenym testikom 😉 sem s nim 😎 btw GRATULUJEM 🙂
medzi tymi smile-ikmy mi chyba jeden skakajuci a zaroven tlieskajuci, ku gratulaciam by sa hodil prave taky 😉

ivcek
19. okt 2011

Ahojte...😀
tiez som napato citala ako to dopadne s asemilkynim testikom....🙂 lepsie citanie ako hocijaka kniha...😀 😀

@asemilka gratulujeeem k malej krevetke....😀

esmemia
19. okt 2011

@asemilka aj ja veru cakam na testik,reku rano vstanem tak uz bude tu a testik nikde 😉