icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
19. okt 2011

ajojte tak pišem rychlo pred pracou že tehotna nie som,pozitivnym testom nerozumie ani doktorka a na moje boľave prsia mi odpovedala,že je to normalne. Mam čakať na mrchu ešte 2 týždne a ak nepride, mám 4teho novembra termín. Nič viac mi nepovedala.

marcovka1
19. okt 2011

@asemilka drzim prsti k zajtrajsim // ciarkam a vopred gratulujem,to ude junovcatko ako moje 😀
@cicussa21 mas nejake bolesti v podbrusku?lebo keby si mala mimomat.tak aj test by si mala pozit ci? 😕 aspon mojej kamoske strasne stupalo hcg ..radsej chod k doktorovi 😉

katkav
19. okt 2011

@asemilka gratulujem a kedze mame skoro rovnake priznaky, uz sa mam zacat tesit aj ja? 😉 no dufam, ze sa k tebe pridam 😉

marcovka1
19. okt 2011

@minusko ahoj a meska ti mrcha? 😕 test si mala pozit?lebo niekedy aj pored mrchou bolia prsia 😵

esmemia
19. okt 2011

@asemilka tak sa tesim na zajtrajsi testik teda,jupiiiiiiiiii 😵 😵
@janka9898 Janik sup sup opat spinkat a snivat 😵 😵 😅
@barbora21 uff,tak este pockaj a skus urobit zajtra,alebo pozajtra testik,to moja teplota 36,9 je oproti tvojej riadna bieda ☹ 😒

esmemia
19. okt 2011

@minusko tak ja som z toho tera dobry JELEŇ,ked uz doktorka nechape a nevie preco,tak ja uz testom neverim,no je mi to luto,tak nech ta mrcha mrskovita pride cim skor,nech mozete zacat dalsie kolo moja
@katkav hmm dalsia v poradi?Sa mi to zacina pacit pomaly tyzden co tyzden o jednu az dve tehulky viac,tak sa za chvilku dostanem na radu aj ja jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

minusko
19. okt 2011

@marcovka1 mrcha mi už teraz meška od soboty a pozit testy som mala 3 a to ešte pred dvoma týždňami. A teraz nič, a prsia ma pobolievaju od 5 dňa po ovu.

barushkaaam
19. okt 2011

@esmemia tak v tom pripade a aj ja hlasim a stojim v rade 🙂 😉

barbora21
19. okt 2011

@esmemia No nic ine ako cakat sa asi neda...este rozmyslam, ze skusim zavolat gynekologovi nech da nejaku dobru radu 🙂 ze kedy sa ukazat a tak, ale zas nechcem vyzerat ako hysterka 🙂

marcovka1
19. okt 2011

@minusko tak podla mna si tehu ked si mala 3 testy pozit ne?este je skoro na ulz asi by nebolo vidno bublinku skus ist k doky o dva tyzne ked si tehu tak urcite bude daco vidno hore hlavu vsetko bude dobre 😎
@esmemia ja sa postavim za teba a preberiem stafetu 😀

minusko
19. okt 2011

@marcovka1 moja ale ja som tam bola minuly týždeň a nič,tento tyždeň a stale nič tak ja tomu už neverim,už by niečo malo byť vidieť,veď dnes som 32DC

ivcek
19. okt 2011

@esmemia
@barushkaaam
pridavam sa do rady..😀 😀
Kto vlastne (ne)caka mrchu najblizsie?

esmemia
19. okt 2011

@barushkaaam
@marcovka1
@ivcek ok baby mozete,ale az za mna do rady :D poradie si zvolte same :D...no mne do mrsky ostava este 8 dni,tak som zvedava,teplota sa drzi na tych 36,9-teda su len dve moznosti bud stupne,alebo klesne a ked klesne,tak mozem ockavat MS
@barbora21 ono aj tak je to zvlastne,ze zenu pozru az ked je vidiet nieco.5-6 tt,co ak treba urobit vysetrenie aj skor,aby sa predislo pripadnemu potratu?Podla mna,ked test ukaze // ciarky by mala ist zena ku dr aby sa zistilo ci su podmienky pre udrzanie ci nie a tak,no to je len moj laicky pohlad na vec ohladom tehu zienok :D...neukamenujte ma :D
@minusko ja nad tvojim pripadom stale rozmyslam,je to tak zvlaaaaaaaaastne a zamotane,len tebe brala aj krv,nemohlo to byt vtedy skoro?Nebrala ti aj teraz nahodou,ze ci nestupa hormon?Lebo ak si pripad,ked hormon stupa pomalsie,tak by aj v tom mohol byt zadrhel,ze nebolo nic vidiet ci?Uz moc asi spekulujem

minusko
19. okt 2011

@esmemia nebrala mi krv, len zasa mam ako hlupa čakať. V živote ma tak dlho sustavne neboleli prsia,ale už mi to je jedno,nech už príde mrcha a snažim sa ďalej. Aj podbruško sa sprava tak že ho citim ako cez mrchu ale to už dlhšie a nič.

barushkaaam
19. okt 2011

@ivcek teda to bude ale dlllllhy rad 😀 ked takto vsetky cakame 🙂
@esmemia ok, som v rade hned za tebou 😀

esmemia
19. okt 2011

@minusko moja,keby som ti vedela dako pomoct,hmm tak ja vezmem tu mrsku za teba a ty nech si tehu,ale potom uz ja 😉
@barushkaaam ok moja a ktory den cyklu si ?

barbora21
19. okt 2011

@esmemia No mne ale dve ciarky praveze neukazuje ☹ len teplota stupla na 37,1 a meska mrcha ale za posledne tri dni boli tehu testy negativne a dnes som radsej uz nerobila ☹

esmemia
19. okt 2011

@barbora21 a s akou citlivostou mas testy???Vies,ze niektorym zenam ukaze test az tyzden meskania a viac ,este nezufaj,nie je nic stratene

orchis
19. okt 2011

@barbora21 to zavisi aj od toho akeho mas gynekologa. ja by som urcite zasla za tym svojim, nech sa na mna pozrie. ved skus mu zavolat, ide o tvoje telo a mas pravo vediet co sa s nim deje 😉

marcovka1
19. okt 2011

@minusko tusim ja som bola 34-35DC a to bol 5tt a bolo vidno bodku takze ked ti stale vychadzaju pozit testy tak este vydrz mozno si mala posunutu ovulku 😉

barushkaaam
19. okt 2011

@esmemia dneska som 23 DC a cyklus mavam priblizne tak ako to ma spravne byt tj plus minus 28 dni...niekedy meska mrcha 2-3 dni.

oskvarkaa
19. okt 2011

@esmemia ja sa radim tesne za teba lebo ja som este len 12 DC.. takze akcia snazilkovanie v plnom prude ... tak dufam ze mi ta nadcha prejde uz uplne.. uz mi je ovela lepsie ako minuly tyzden.. no a vseci ostatny sa kludne zaradte za mna 😉
a inak ako uz si vsugerovala nejake priznaky ci este je skoro... ja zacinam vzdy najviac sugerovat cca tyzden pred mrchov :D

barbora21
19. okt 2011

@orchis Hej, uz som volala, ale nebol tam, ze mam zavolat o 15:30, tak budem volat a sestricka mi povedala, ze by som sa este vever pripadne mohla prist ukazat. Tak to asi vyuzijem 🙂

oskvarkaa
19. okt 2011

@barbora21 podla mna sa testujes moc skoro niekomu ten hormon stupa pomalsie... ja sa vobec netestujem lebo vzdy cakam az kym mi bude mrcha meskat a zatial som sa k takemu javi ani nedostala :D

barbora21
19. okt 2011

@esmemia testy ma 10tkove - tri znacky a hej na modrom konikovi som sa docitala, ze tehu im ukazalo tyzden az dva po planovanej mrche, takze viem, ze nie je este vsetko stratene 🙂 ale o pol stvrtej mam volat svojmu gynekologovi tak hodime rec 🙂

barbora21
19. okt 2011

@oskvarkaa No mne meska zatial 3-4 dni, tak preto testujem 🙂

ivcek
19. okt 2011

@oskvarkaa
ja som 11 DC....takze budeme rovnako (ne)cakat.....😀
Inak musim prestat citat o priznakoch....lebo mam pocit, ze mi uz asi sibe...strasne sa sledujem...- no a toto som presne nechcela...ale ked to sa nedaaaa...🙂

orchis
19. okt 2011

@minusko podla mna bude lepsie ak sa pokusis uplne zmierit s tym, ze tehu nie si. nemyslim to zle, skor naopak, taketo natahovanie a budenie stale novich nadeji nie je dobre, ved to musi byt neustaly psychicky nepokoj. po pozitivnych testoch by ti to z krvi uz mala zistit. netvrdim, ze krvne testy su 100%-ne, ale su spolahlivejsie ako tie na zistenie z mocu. a na sone by uz malo byt nieco vidno, co aj len spendlikovu hlavicku. neboj, ved nie je vsetkemu koniec, naopak 😉 pekne sa daj do pohodky, skus na to zabudnut a priprav sa na dalsi cyklus 🙂 dufam, ze to nevyznelo nejako tvrdo, vobec som to nemala v umysle, ja len aby si sa uz nezozierala tou neistotou 😉 hlavu hore, tehotne budes raz-dva 😉 ani sa nenazdas

orchis
19. okt 2011

@barbora21 tak to by bolo super 🙂 drzim palce, ktovie co sa dozvieme 😉

cicussa21
19. okt 2011

@barbora21
@marcovka1 baby, mne nie je ani vreda 🙂 mozno trosku viem viac o lavom vajecniku, ale to vzdy, lebo tam som bola mala cystu.. (preto aj idem k dokimu, ze ked nedosla mrcha, test pozitivny, aby to nebola cysta-vtedy som to mala tak isto..) a dnes na nete som citala, ze sa telo sprava uplne normalne ako pri normal tehu a ze hcg mozes mat nizke a niekedy aj klesa, ked je to mimomaternicove.. tak preto tie "pochybnosti"
Ale ja uz si dnes z toho aj srandu robim... lebo ved to jena prasky 🙂 tak sa snad zajtra po dokiho dostanem a on to cele rozhodne a ja budem oooooovela pokojnejsia 😀
jedine, ze by sa @janka9898 o mne snivalo a bola by som "ta dalsia" 😝 co vy na to?
@minusko a ta tvoja doki ti akoze ani krv nezobrala ani nic?? a to je normalne?