icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oskvarkaa
19. okt 2011

@orchis no tak to parada tak to uz si fakt na rade 🙂... no ved normalne v ale zvladli sme to len 2 krat :D:D v nedelu rano a v pondelok vecer ... malo nasledovat v stredu rano ale akosi nevidalo zase :D:D... takze sa neboj to ja len tak machrujem ale zase ma dostali mimodomace aktivity ... 😀 ale dufam ze vecer si to vynahradime...

monika837
19. okt 2011

@mukesina tak podla mna ti ta druha ciarocka bude silniet 😵 ked budes o par dni testovat opat 🙂

blackswan75
19. okt 2011

@barborka1446 aj ja som mala take pocity, boleli ma prsia a este bolia a v podbrusku taky pocit ako na menzes to je vsak normalne..

mukesina
19. okt 2011

a este musim napisat, ze bradavky su nieako pri stuplikoch :D :D take opuchnute tak neviem ze co to

mukesina
19. okt 2011

monika837 kiezby si mala pravdu, napisem hned ked bude nieco nove.

monika837
19. okt 2011

@mukesina dufam ze ju budem mat 😵 🙂 ok ja budem cakat 😀 ktory den cyklu si? ratala si si ovu dni?

barborka1446
19. okt 2011

@dajaja Ja tomu asi uverim,az ked mi nepride menstruacia :D Lebo takto mam katastroficke scenare,lebo som sa docitala,ze aj pri cyste mozu vyjst dve ciarky v tehotenskom teste 😒 Radsej sa netesim 😉 A co syncek? Neboli ziadne problemy pocas tehotenstva? Zdravucky valibuk ? 🙂

barborka1446
19. okt 2011

@blackswan75 tak ja okrem toho podbruska fakt nic necitim 🙂 ziadne zmeny v tele,chutiach,v nicom 😉 pockam do piatku, a potom na "neprichod" menstruacie a potom snad uverim 🙂 lebo na gynekologiu sa tak skoro nedostanem ☹

sarrahmichelle
19. okt 2011

caute baby...wow clovek tu par dni nie je a potom nestaci citat ale sa to tu rozbehlo 🙂 blahozelam vsetkym s pozitivnymi testikmi tesim sa s vami a prajem aby ste to dotiahli do uspesneho konca 🙂...u mna este 6 dni do mrchy juuuj prosim prosim aby ani nechodila @barborka1446 najlepsie vitaminy v uk su pregnancare a potom je to sanatogen tie su o nieco lacnejsie ako tie prve..

lenka112
19. okt 2011

@mimi1111 Ja už neplánujem, kedy príde, vtedy bude tu 🙂

mimi1111
19. okt 2011

@lenka112 ved ani ja uz kaslem na to rozhodla som sa a hotovo 😔

jorgie
19. okt 2011

Ahojte babulky. tak ja som dnes DC27. mrcha ma (ne)prist zajtra. uz skoro dva tyzdne ma boli v podbrusku, tak ako pred mrchou. okrem toho obcas pocitujem take steklenie a pichanie v prsiach ale bojim sa, ze si to nahovaram...moje podvedomie sa so mnou rado zahrava 😀 ...normalne prezivam hororove stavy zakazdym ked idem na zachod lebo sa bojim ze uz-uz to zacne. ja vacsinou zacnem tak jemne spinit na DC27 a zatial stale nic. ....ani sa neodvazim dufat, ze by ...mozno...tento mesiac bol uspesny? toto cakanie je strasne!!! 😖
gratulujem vsetkym novym tehulkam 😀 a drzim palce vsetkym ostatnym aby co najskor boli //

lenka112
19. okt 2011

@mimi1111 Už nad tým ani nerozmýšlam, lebo sa tým zničím, Povedala som si, že bábo pride ak nato bude vhodný čas, nijako extra to neovplyvním. Ten hore vie, kedy je tá pravá chvíľa .

cicussa21
19. okt 2011

@ivcek
@asemilka
@tannia baby abrov.poistenim je? musím si to platit?a co keď neplatim? Vysvetlite mi to? Vdaka

asemilka
19. okt 2011

@cicussa21 no ak si si ho uz zacala platit, musis si ho platit, kym si nezrusis poistenie. teraz koncom oktobra sa mal schvalovat zakon, ktory rusil dnp od januara. ibaze vlada padla... neviem, ja som si zatial nezistovala, co a ako. ale ak zakon neprijmu, tak dnp plati normalne dalej, resp, kym ho nezrusia. tak neviem, ci si po tomto mudrejsia 😀 ja si ho budem platit minimalne do konca roka a dovtedy sa urcite dozviem, co a ako dalej 🙂

mukesina
19. okt 2011

@monika837 ovu dni by som mala mat o chvilu som 10 D cize ovu by mala prist tak okolo 13 dna , lenma najviac to metie ze som laa menzes ale len taky slaby ale bol. aty si kedy mas ovu?

gretkav
19. okt 2011

@barborka1446 jeeeej aj ja gratulujeeeem...tak to su teda riadne kolajnice 🙂

barborka1446
19. okt 2011

@gretkav dakujem 🙂 ale este fakt nic nie je iste 😉

a dalsie baby tu nie su co maju uz pozitivny testik? 🙂

mimi1111
19. okt 2011

@lenka112 presne pekne si to napisala ja sa tiez uz tym nenicim ved by som sa zblaznila aj ked priznavam tieto posledne dni ma to zasa chyta ale snazim sa to prekonat ☹

mimi1111
19. okt 2011

@barborka1446 gratulujem moja si tehulkaaa 😀 😀 pekne davaj na seba pozor testik ti to jasne ukazuje 😉 😉

lenka112
19. okt 2011

@mimi1111 Musís to prekonať moja, život ide ďalej. ☹ Všetko sa dá do poriadku a o chvilku sa budeme tešiť z náších veľkých brušiek. 🙂 Hlavu hore.

barborka1446
19. okt 2011

@mimi1111 heh,dakujem,ale v piatok,ked si spravim drahsi test,tak mozes gratulovat,a aj tebe drzim labkose 😉 ako dlho skusate?

barbora21
19. okt 2011

@cicussa21
@orchis
@esmemia No takze, pan doktor povedal, ze klud...pohoda 🙂 zlaty..., ze mam pekne pockat do buducej stredy to mi bude cca 10 dni mrcha meskat...a ze potom sa mam hned objednat, ze teplota vyzera nadejne, ale bohuzial byva aj zavadzajuca, lebo na nu vplyva vela, vela faktorov. Rozhodujuce su testy, tie su zatial negativne ale ze mam testovat a merat teplotu a v stredu volat a hned by ma zobral 🙂 takze mi povedal, len to, co viem, ze mam cakat a ze klud a pohoda 🙂 ale aspon sme si pokecali 🙂

orchis
19. okt 2011

@barbora21 tak toto je spravny doktor 🙂 vedela si to, ale ja stale lepsie pocut to aj od odbornika, nie? no bol fakt zlaty 🙂

mimi1111
19. okt 2011

@barborka1446 ja nemusim cakat na dalsi test tento to pekne ukazal 🙂 🙂 🙂 noo nam sa zadarilo len som bohuzial 2krat potratila 😢 😢 😢

barbora21
19. okt 2011

@orchis ako ked nic ine, ten jeho ton v hlase a to ako sa so mnou rozpraval ma ukludnilo, asi je to aj psycholog lebo to, ze sme si pokecali bolo fajn a pomohlo, este sa popytal aj na moje decka v skole, takze fakt mily rozhovor a hlavne upokojujuci 🙂 a takto asi ma byt 🙂

mimi1111
19. okt 2011

@lenka112 dakujem moja nech je to uz cim skor stale si hovorim ze kaslem na to 😒

monika837
19. okt 2011

@mukesina ja som dnes 18 DC ovu bola asi 12-14 DC riadim sa podla hlienu...nemeram si bazalnu ani nic take..zase podla kalkulacky na nete by mala byt 21...uvidime 🙂

monika2712
19. okt 2011

ahojte baby, tak ja som dnes rano diskutovala s babami z temy Grafy BT, dala som tam svoj graf, a po nejakych upravach, kedze som zaciatocnik, som zistila ze som tam mala jednu dolezitu chybu, a zistila som ze ovu bola az 15dc, a nas posledny pokus bol 11 dc .. takze sanca je asi minimalna.. cez to vsetko, pobolievalo ma podbrusko a dnes mam trochu pocit naliatych prs.. ale to si asi vsetko nahovaram, alebo su to uz PMSka 😠 no takze ja uz to beriem tak ze budeme neuspesni a snad uz sa buduci mesiac vdaka meraniu BT podari lepsie odhadnut ovulku a hlavne bude sa nam darit castejsie snazenie sa.. ale drzim palce vsetkym ostatnym (ne)cakajucim na mrchu nech vam to vyjde tento mesiac 😉

dajaja
19. okt 2011

@barborka1446 neboj cysta to nebude. inac ja som pri tom nasom prvom uverila az ked som bola v 13. tyzdni na ultrazvuku.. 🙂 Dovtedy mi v UK nijak nepotvrdili tehotenstvo. Vlastne mi len z mocu spravili dalsi tehotensky test a to bolo vsetko. Potom prisla k nam domov midwife a vyplnali sme rozne dotazniky. Dokonca sme uz riesili, ci budem kojit, ale na potvrdenie, ze som naozaj tehotna, som si pockala az do toho 13 tyzdna 😅
Pocas tehotenstva som nemala ziadne problemy, aj mi celkom vyhovoval taky easy pristup na prehliadkach, ziadne zbytocne vysetrenia a vzdy usmiata midwife..