Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@barborka1446 aj ja som mala take pocity, boleli ma prsia a este bolia a v podbrusku taky pocit ako na menzes to je vsak normalne..
a este musim napisat, ze bradavky su nieako pri stuplikoch :D :D take opuchnute tak neviem ze co to
monika837 kiezby si mala pravdu, napisem hned ked bude nieco nove.
@dajaja Ja tomu asi uverim,az ked mi nepride menstruacia :D Lebo takto mam katastroficke scenare,lebo som sa docitala,ze aj pri cyste mozu vyjst dve ciarky v tehotenskom teste 😒 Radsej sa netesim 😉 A co syncek? Neboli ziadne problemy pocas tehotenstva? Zdravucky valibuk ? 🙂
@blackswan75 tak ja okrem toho podbruska fakt nic necitim 🙂 ziadne zmeny v tele,chutiach,v nicom 😉 pockam do piatku, a potom na "neprichod" menstruacie a potom snad uverim 🙂 lebo na gynekologiu sa tak skoro nedostanem ☹
caute baby...wow clovek tu par dni nie je a potom nestaci citat ale sa to tu rozbehlo 🙂 blahozelam vsetkym s pozitivnymi testikmi tesim sa s vami a prajem aby ste to dotiahli do uspesneho konca 🙂...u mna este 6 dni do mrchy juuuj prosim prosim aby ani nechodila @barborka1446 najlepsie vitaminy v uk su pregnancare a potom je to sanatogen tie su o nieco lacnejsie ako tie prve..
Ahojte babulky. tak ja som dnes DC27. mrcha ma (ne)prist zajtra. uz skoro dva tyzdne ma boli v podbrusku, tak ako pred mrchou. okrem toho obcas pocitujem take steklenie a pichanie v prsiach ale bojim sa, ze si to nahovaram...moje podvedomie sa so mnou rado zahrava 😀 ...normalne prezivam hororove stavy zakazdym ked idem na zachod lebo sa bojim ze uz-uz to zacne. ja vacsinou zacnem tak jemne spinit na DC27 a zatial stale nic. ....ani sa neodvazim dufat, ze by ...mozno...tento mesiac bol uspesny? toto cakanie je strasne!!! 😖
gratulujem vsetkym novym tehulkam 😀 a drzim palce vsetkym ostatnym aby co najskor boli //
@cicussa21 no ak si si ho uz zacala platit, musis si ho platit, kym si nezrusis poistenie. teraz koncom oktobra sa mal schvalovat zakon, ktory rusil dnp od januara. ibaze vlada padla... neviem, ja som si zatial nezistovala, co a ako. ale ak zakon neprijmu, tak dnp plati normalne dalej, resp, kym ho nezrusia. tak neviem, ci si po tomto mudrejsia 😀 ja si ho budem platit minimalne do konca roka a dovtedy sa urcite dozviem, co a ako dalej 🙂
@barborka1446 jeeeej aj ja gratulujeeeem...tak to su teda riadne kolajnice 🙂
@gretkav dakujem 🙂 ale este fakt nic nie je iste 😉
a dalsie baby tu nie su co maju uz pozitivny testik? 🙂
@barborka1446 gratulujem moja si tehulkaaa 😀 😀 pekne davaj na seba pozor testik ti to jasne ukazuje 😉 😉
@mimi1111 heh,dakujem,ale v piatok,ked si spravim drahsi test,tak mozes gratulovat,a aj tebe drzim labkose 😉 ako dlho skusate?
@cicussa21
@orchis
@esmemia No takze, pan doktor povedal, ze klud...pohoda 🙂 zlaty..., ze mam pekne pockat do buducej stredy to mi bude cca 10 dni mrcha meskat...a ze potom sa mam hned objednat, ze teplota vyzera nadejne, ale bohuzial byva aj zavadzajuca, lebo na nu vplyva vela, vela faktorov. Rozhodujuce su testy, tie su zatial negativne ale ze mam testovat a merat teplotu a v stredu volat a hned by ma zobral 🙂 takze mi povedal, len to, co viem, ze mam cakat a ze klud a pohoda 🙂 ale aspon sme si pokecali 🙂
@barborka1446 ja nemusim cakat na dalsi test tento to pekne ukazal 🙂 🙂 🙂 noo nam sa zadarilo len som bohuzial 2krat potratila 😢 😢 😢
ahojte baby, tak ja som dnes rano diskutovala s babami z temy Grafy BT, dala som tam svoj graf, a po nejakych upravach, kedze som zaciatocnik, som zistila ze som tam mala jednu dolezitu chybu, a zistila som ze ovu bola az 15dc, a nas posledny pokus bol 11 dc .. takze sanca je asi minimalna.. cez to vsetko, pobolievalo ma podbrusko a dnes mam trochu pocit naliatych prs.. ale to si asi vsetko nahovaram, alebo su to uz PMSka 😠 no takze ja uz to beriem tak ze budeme neuspesni a snad uz sa buduci mesiac vdaka meraniu BT podari lepsie odhadnut ovulku a hlavne bude sa nam darit castejsie snazenie sa.. ale drzim palce vsetkym ostatnym (ne)cakajucim na mrchu nech vam to vyjde tento mesiac 😉
@barborka1446 neboj cysta to nebude. inac ja som pri tom nasom prvom uverila az ked som bola v 13. tyzdni na ultrazvuku.. 🙂 Dovtedy mi v UK nijak nepotvrdili tehotenstvo. Vlastne mi len z mocu spravili dalsi tehotensky test a to bolo vsetko. Potom prisla k nam domov midwife a vyplnali sme rozne dotazniky. Dokonca sme uz riesili, ci budem kojit, ale na potvrdenie, ze som naozaj tehotna, som si pockala az do toho 13 tyzdna 😅
Pocas tehotenstva som nemala ziadne problemy, aj mi celkom vyhovoval taky easy pristup na prehliadkach, ziadne zbytocne vysetrenia a vzdy usmiata midwife..

@orchis no tak to parada tak to uz si fakt na rade 🙂... no ved normalne v ale zvladli sme to len 2 krat :D:D v nedelu rano a v pondelok vecer ... malo nasledovat v stredu rano ale akosi nevidalo zase :D:D... takze sa neboj to ja len tak machrujem ale zase ma dostali mimodomace aktivity ... 😀 ale dufam ze vecer si to vynahradime...