icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
19. okt 2011

@monika837 ani ja sa neriadim bazalnou, toje na tom najhorsie, ze clovek nevie kedy to je vlastne :( tiez idem len podla toho, ze asi ten 13/15 den. a podla kalkulacky na nete by som mala mat 22:D, tak drzim prsteky nech to uz konecne vyjde 🙂

cicussa21
19. okt 2011

@barbora21 takze cakat? ani ta neprehliadol, ziadne sono? no to ja dufam, ze sa na mna pozrie.. ale ja to tak zeniemasi kvoli tomu, ze uz som mala cystu.. a kolko ti meska mrcha?

monika837
19. okt 2011

@mukesina no tak to mame dost podobne 😀 dakujem 🙂 aj ked neviem ci sa nam to tak skoro podari, ale v kutiku duse dufam ze ano 😀 uvidim o 2 tyzdne 😉

barborka1446
19. okt 2011

@dajaja tak dufam, ze to cysta nebude..mam kamosku,co presne takto si spravila tehotensky test,sla k doktorke,ta jej tam nahmatala "babo",povedala jej,ze je na 90% tehotna,a potom z krvi zistili,ze nie,plany poplach,ze ma cystu..tak toho by som sa dockat nechcela..ale vdakabohu ju vymenila.. 😉
no tak hadam aj ja tak nejako podobne uverim ako ty :D az neskor .. 🙂 ale mozno ked sa mi podari,tak skor skocim na to slovensko,lebo ja som dost strachopud 🙂

barborka1446
19. okt 2011

@mimi1111 inak,ja sa toho isteho bojim :( ze ak som tehotnucka,tak ci to udrzim,lebo sa mi zda,teda je mi jasne,ze na svoju vysku mam malo kg :( a vela clankov som takych citala,ze je to mozne potratit aj kvoli tomu,ze telo nevie zivit mna aj male ☹

mukesina
19. okt 2011

@monika837 tak tak uvidime potom za 2 tyzdne 🙂 no a ja som zvedava ci som uz teraz ci nee. a ked nie tak optom o 2 tyzdne opat cakat, to cakanie je najhorsie , katastrofa :D

monika837
19. okt 2011

@mukesina a ako si sa rozhodla budes testovat o par dni? tak podla toho ako si opysala test ja verim ze ano 😵 to naschval sa tak vlecie 😀

mukesina
19. okt 2011

@monika837 no asi skor zajdem k doktorovi, lebo aj ked nie som tak tie bolesti musia byt z niecoho, tak chcem vediet.tu je to mooooc drahe tu jeden test stoji 12 eur katastrofa :D , ale tu ciarku vidno len pri dennom svetle :( tak uvidime.nechame sa prekvapit.ale by uz mohlka sa podarit, po pol roku.

barbora21
19. okt 2011

@cicussa21 ja som s nim len volala, vsetko vysvetlila a on ze zatial nevidi dovod na paniku 🙂 No ja mam teraz 30 den cyklu a pred tym som mala 26-27 dni cyklus takze 3-4 dni...no nevadi, budem cakat a uvidim aka bude teplota zasa zajtra a testovat budem v sobotu alebo nedelu 🙂

monika837
19. okt 2011

@mukesina fuu tak to je dost 😒 budem drzat palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂

jasin
19. okt 2011

Ahojte babulky. dnes som bola s kolegynkou na 3D ultrazvuku- poviem vam do placu mi bolo nieco nadheernee🙂 Ale aj za "krasne" peniazky :-/

idem citat co a ako dopadla @asemilka - ked to najdem ovsem 😀

jasin
19. okt 2011

@asemilka gratulujem len nech ciarocka silnie 🙂 vidim ze si to ani do rana nevydrzala 😀 ale hlavne ze ciarocky su dve🙂

darinka.b
19. okt 2011

@ktore este nie, este je skoro, usilovne snazilkujeme uvidime vysledok, toto je druhy cyklus co skusame tak uvidime 🙂

jasin
19. okt 2011

Sama samucka som tu asi. Co uz. Este sa chystam zehlit. Uz len tyzden a som nezamestnana :-/

barushkaaam
19. okt 2011

@jasin ja sa zasa musim ucit ☹ teraz by som radsej vyzehlila oooobrovitansku kopu pradla ako sa ucila pravo ☹ chces vymenit? 😉 😀

esmemia
19. okt 2011

@oskvarkaa no tak tato bolest sa neda vsugerovat,mna odkedy som sem naobed prispievala rozboleli krize tak velmi,ze ledva stojim a citim ich aj ked sedim a je to miestami ostra bolest vystrelujuca az do podbruska a potom je to tupa bolest ako ked mam bolesti pri mrske a dam si tabletku,tak to trosku utlmi a to sa strieda dala som si teplu sprchu a trosku sa mi ulavilo,ale citim ich stale,neviem comu to pripisat,lebo prechladnuta nie som,ani som nemala kde a bud pride mrska predcasne a pekne silna,alebo som sa zle vyspala,neviem hmmmmmm

No babule vy ste tu tolko popisali,odkedy som sa sla venovat mojej princeznicke a kym som dopiekla tortu tak som uz nemala sancu vas docitat,tak len tak letmo vitajte nove snazilky,paci sa mi ,ze nas je tolko a novym tehulkam gratulujem,chcelo by to zoznam snaziliek a k tomu status ktora je uz tehu a ktore este snazia :D...no idem si vas docitat,nech sa zapojim do vecernej diskusie :D

esmemia
19. okt 2011

Hotovo docitane,ale uz som tu podla vsetkeho sama :(

asemilka
19. okt 2011

@esmemia aj ja som tu. len peciem susienky

esmemia
19. okt 2011

@asemilka jej a ake???Ja som robila trasenu tortu...robila som si korpus,tak som sa motkala v kuchyni,okolo dcerkya kamoska co mi nosi dceru,tak aj okolo nej,ked su spolu,tak to jak sto certikov 😵 😀

asemilka
19. okt 2011

@esmemia dnes maslovo-kokosove a maslo-kokos-kakao... a zajtra mam maslo-skorica a maslo-skorica-kakao 🙂 slubila som kolegyni z roboty. robi oslavu cez vikend 🙂

esmemia
19. okt 2011

@asemilka aha,no aka si ty sikulka,nehodis mi do IP prosim receptik?

blackswan75
19. okt 2011

@barborka1446 asi som slepa, ale kde je ten tvoj testik? Aj ja chcem kuk, tie tvoje kolajnicky 😉

asemilka
19. okt 2011

@esmemia o chvilu to mas mat 🙂

asemilka
19. okt 2011

@blackswan75 ja som ho tiez nenasla 😀
@esmemia mas v ip 🙂

chelonka
19. okt 2011

ahojte tak dávno som tu nebola takmer mesiac, ako sa tu máte ako sa vám darí?

Nám prvý pokus nevyšiel, a druhý uvidíme 17. som mala dostat mrchu a zatial nic a zvažujem či by som si zajtra ráno neurobila test aaaach. :D

chelonka
19. okt 2011

@jasin

Nebud smutná ja som už 2 mesiac nezamestnaná ☹ a už mi to ide dosť na mozog

esmemia
19. okt 2011

@asemilka no uz sam i slinky zbiehaju ked bude mat prist mamka z prace co je za cca dva tyzdne,tak jej napeciem a nachystam doma,ked pride,nech si moze dat ku kavicke :D.....mnamky dakujem,to mi pride kao velmi lahke ,jednoduche,rychle a veeeelmi chutne

esmemia
19. okt 2011

@barborka1446 no moja je to tam,je to jasne ako facka :D....aj ja chcem objavit take dve ciarky tento mesiac

ktore
19. okt 2011

@barborka1446 aj ja ceeeeemmmmm hura to je urcite veeela radosti