Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore no rano boloooo, len teraz si nie som ista tym testom 🙂 pozri moj koment predchadzajuci 🙂 a budes mat aj Tyyyy 🙂
boze jaky test moze urobit dve ciarky ?to uz podla mna musi tam byt.zajtra hned chod kupit druhy.ovulku si kedy mala?
@barborka1446 ved tam je palicka ako hrom 😵 gratulujem 😵 🙂 podla mna je v podstate jedno, kde ten test kupis... 🙂 pozri si testy @blackswan75 ake ma pekne palicky a ja mam ducha, co sa ani odfotit nechce dat 😀 a to sme tusim aj rovnaky den cyklu s nou.. 🙂
@esmemia tak plnu davku mas tak na dve hodky roboty, plus aspon hodku, kym ty odstoji cesto v chladnicke 🙂 mne sa na tom najviac lubi, ake su jednoduche 😀 a kokosky odporucam urobit aj tyzden dopredu, dat do dozy, do sacku a nechat odstat... mnaaaaaaaaam.. ak u nas tak dlho vydrzia, tie su naj 😝 🙂
@chelonka testuj 🙂 ja som mala dostat vcera a uz vcera vecer som testovala 😀
@barborka1446 podla mna to nie je hlupost, nie si prva ktorej test pred MS ukazal dve ciarky a skutocne boli tehu :D...skor by som pochybovala,keby to bol duch dusika,alebo len daky smiesny naznak,ale aj duch moze potvrdit tehu,ako aj mne predtym,takze ja byt tebou sa tesim,nevadi ,ze bol z drogerky,tak si kup aj v lekarni a uvidis,ze aj tam najdes // ciarky :D
Wikipedia: "Já vím všechno!"
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!" 😀
@barborka1446 pockaj zo dva dni a zopakuj 🙂
@barborka1446 podla mna nemusis kupovat drahsi staci ked kupis inu znacku... ale z tvojho testu ak je dobry je to jednoznacne lebo podla testu si tehu ak tu ciarku dokazes rozoznat aj keby bola neviem aka slabunka...
drzim palceky...
Dobre ranko zienky,ja sa asi s tehu mozem rozlucit,dnes mi klesla teplota z 36,9 na 36,8 a ak bude klesat aj zajtra tak je to signal mrsky,ja ju nechceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem tfuj tfuj
No brucho ma dnes pobolieva ako pri kramoskoch,a krize tiez pobolievaju,baby berte si ju niektora co ste v rade za mnou :D
@esmemia ja som velmi solidarni jedinec.. ale aj tak ju nechcem... 😝 dufam ze sa najde niekto iny... kto ju za teba vezme 😉 .. ale neklesaj na duchu na teplotu mozu aj ine veci vplivat....
... inak ja som uz tiez asi po ovu vcera som cely den sledovala hlien a bolo uz po nom... :(.. takze asi vcerajsie unavene vecerne snazilkovanie bolo len prijemnym spestrenim dna... ale zvlastne kedze som bola vcera len 12 DC a mavam ho 28 dnovi a vcera sa mi fakt zdalo ze je uz den po ovu... no uvidime snad sme sa trafili... aj tak sa tesim na vykend.. ten tyzden mi pride taky strasne uponahlany na vedlajsie prijemne cinnosti 😝 😀
@oskvarkaa hmmm dakujem,tak ja budem hladat dalsiu adeptku pre mrsku :D ,no som zvedava co z toho tento mesiac bude :D
@oskvarkaa no ja kd to tento mesiac zoberem z pohladu hlienu,tak ho nebolo tak vela ako minuly mesiac,mala som aj dost na toaletaku,ale viem kedy bola aj tento mesiac,len to podla hlienu bolo obtiaznejsie urcit,tak aj nam sa lespie snazilkuje cez vikendy...lebo priatel chodi teraz volaky dost zniceny z prace,ja som viacmenej unavena z dvoch babuliek,tak cez vikend je to take zresetovanie po celom tyzdni :D
@asemilka nestresuj moja,mozno bol chybny,mas este jeden domka???Ak ano,tak urob zajtra,alebo ak chces,tak pre vlastny klud aj teraz anemala si este zlepene ocka a tak si ciarku nevidela???Snad tie testy nejdu teraz blbnut a namotavat kazdu druhu z nas na tehu.Moja a testuj s 10-tkovym ...moja silno na teba myslim
Dnes rano som si pozrela stary test a zdala sa mi tam slabulinkaa ciarocka.. bolo by to mozne? ale asi neplatne, nie? lenze uz som nestihala si urobit dnes novy test.. skusim asi zajtra 🙂
@barbora21 aha.. takze telefonovala.. no ved uvidis.. ja som dnes sla do nemocky a zistila, ze doki ma klinicky den, takze som odisla pekne krasne do prace 😀 proste mi to nie ej sudene sa k nemu dostat.. tak asi pockam do pondelka uz. Normalne sa na tom uz smejem..ja uz budem zajtra tyzden bez mrchy..
dobre ranko kazdemu 😎
no ja som dneska zacala trosku krvacat, teda ako pocas mrchy, netecie ale predsalen. rozmyslam z coho by to mohlo byt....nemoze to byt z toho, ze vcera som umyvala podlahu a behala som po nej len v ponozkach? teda ze by som bola takpovediac prechladla od spodu. zvacsa sa prave taomu to vyhybam, teda behaniu po podlahe naboso, lebo som uz vdaka tomu viackrat prechladla 😒 aj vcera som nad tym chvilu premyslala no a potom sa vyzula 😖 ovulku by som mala mat kazdu chvilu, mozno zajtra.co si myslite? nechcem ist k Dr kym nemusim.
@barborka1446 no to nie je mozne aby toto bol chybny test! toto nie je len duch! to je kolajnica 😉 a ten tvoj test vyzera ako testy ktore som si kupila ja cez net, moj sa vola Pregtest. a 10-kovy test ti moze ukazat, ze si tehotna aj pred prichodom mrchy, ale by som s nim netestovala pred 10DPO, len pre istotu....
@barborka1446 ty mas taky test o akom sa sa mne dnes snivalo 😀 kolajnice jak hrom... fakt.. tam neni o com. to je jasne tehu 😉
mne uz pekne sibe ked sa mi uz sniva o testoch, ale ziadne priznaky, takze asi nic nebude tento mesiac.. predsa len, plavci by museli vyckat 4 dni na vajicko, tak to asi nevyslo ☹
ja cakam na MS 27. 10 kto este cca vtedy?
@ktore ja tiez tak nejak, ale kedze nemam pravidelny, tak plus minus dva tri dni..
@monika2712 Facelle sa vola test, a kupovala som ho v drogerii 🙂 Bol dost lacny, preto nie som presvedcena o "ozajstnom" tehotenstve, ale zajtra zopakujem asi s inym testom a dam vediet 😎 Ani ja nemam ziadne priznaky, jedine to, ze ma boli v podbrusku, akoby som mala dostat kramose :(

@esmemia Ja som sa aj tesila, ale niektore kamosky mi napisali, ze je blbost si robit testy pred menstruaciou, ze to nemusi tak byt, tak neviem na co som .. 😒 A bol to lacny test z drogerie, tak neviem, nakolko su zodpovedne 😎 A drzim ti labky 🙂