Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja tak dufam, ze to cysta nebude..mam kamosku,co presne takto si spravila tehotensky test,sla k doktorke,ta jej tam nahmatala "babo",povedala jej,ze je na 90% tehotna,a potom z krvi zistili,ze nie,plany poplach,ze ma cystu..tak toho by som sa dockat nechcela..ale vdakabohu ju vymenila.. 😉
no tak hadam aj ja tak nejako podobne uverim ako ty :D az neskor .. 🙂 ale mozno ked sa mi podari,tak skor skocim na to slovensko,lebo ja som dost strachopud 🙂
@mimi1111 inak,ja sa toho isteho bojim :( ze ak som tehotnucka,tak ci to udrzim,lebo sa mi zda,teda je mi jasne,ze na svoju vysku mam malo kg :( a vela clankov som takych citala,ze je to mozne potratit aj kvoli tomu,ze telo nevie zivit mna aj male ☹
@monika837 no asi skor zajdem k doktorovi, lebo aj ked nie som tak tie bolesti musia byt z niecoho, tak chcem vediet.tu je to mooooc drahe tu jeden test stoji 12 eur katastrofa :D , ale tu ciarku vidno len pri dennom svetle :( tak uvidime.nechame sa prekvapit.ale by uz mohlka sa podarit, po pol roku.
Sama samucka som tu asi. Co uz. Este sa chystam zehlit. Uz len tyzden a som nezamestnana :-/
@jasin ja sa zasa musim ucit ☹ teraz by som radsej vyzehlila oooobrovitansku kopu pradla ako sa ucila pravo ☹ chces vymenit? 😉 😀
@oskvarkaa no tak tato bolest sa neda vsugerovat,mna odkedy som sem naobed prispievala rozboleli krize tak velmi,ze ledva stojim a citim ich aj ked sedim a je to miestami ostra bolest vystrelujuca az do podbruska a potom je to tupa bolest ako ked mam bolesti pri mrske a dam si tabletku,tak to trosku utlmi a to sa strieda dala som si teplu sprchu a trosku sa mi ulavilo,ale citim ich stale,neviem comu to pripisat,lebo prechladnuta nie som,ani som nemala kde a bud pride mrska predcasne a pekne silna,alebo som sa zle vyspala,neviem hmmmmmm
No babule vy ste tu tolko popisali,odkedy som sa sla venovat mojej princeznicke a kym som dopiekla tortu tak som uz nemala sancu vas docitat,tak len tak letmo vitajte nove snazilky,paci sa mi ,ze nas je tolko a novym tehulkam gratulujem,chcelo by to zoznam snaziliek a k tomu status ktora je uz tehu a ktore este snazia :D...no idem si vas docitat,nech sa zapojim do vecernej diskusie :D
Hotovo docitane,ale uz som tu podla vsetkeho sama :(
@barborka1446 asi som slepa, ale kde je ten tvoj testik? Aj ja chcem kuk, tie tvoje kolajnicky 😉
@blackswan75 ja som ho tiez nenasla 😀
@esmemia mas v ip 🙂
ahojte tak dávno som tu nebola takmer mesiac, ako sa tu máte ako sa vám darí?
Nám prvý pokus nevyšiel, a druhý uvidíme 17. som mala dostat mrchu a zatial nic a zvažujem či by som si zajtra ráno neurobila test aaaach. :D
@barborka1446 no moja je to tam,je to jasne ako facka :D....aj ja chcem objavit take dve ciarky tento mesiac
@barborka1446 aj ja ceeeeemmmmm hura to je urcite veeela radosti

@monika837 ani ja sa neriadim bazalnou, toje na tom najhorsie, ze clovek nevie kedy to je vlastne :( tiez idem len podla toho, ze asi ten 13/15 den. a podla kalkulacky na nete by som mala mat 22:D, tak drzim prsteky nech to uz konecne vyjde 🙂