icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
20. okt 2011

ja asi +1den,ale po duphastone ktovie ako pridu.teraz mam cca8 DPO ak bola.nemam ziadne priznaky len zvysenu teplotu,co som mala aj v prvom teho.tak neviem ci si mam robit nadeje ale asi nie,lebo sme ani nemohli presne v plodne dni jedine keby ovulacia bola neskvor alebo by spermijky vydrzali aspon 4-5 dni...mala som mat ovu v stredu a sexik sme mali v piatok a sobotu.takze presne nedobreeeeeee

ktore
20. okt 2011

@barborka1446 ahoj a ty kedy cakas na MS?

zabka88
20. okt 2011

bré ránko baby, super ako vám darí s tými kolajničkami🙂 snaď "nakazíte" aj nás ostatné 😉
@asemilka normalne si mi urobila chuť tými sušienkami, nepošleš aj mne recept?

monika2712
20. okt 2011

@ktore no my tiez tak, pokus bol v pondelok a ovulka asi az piatok.. tak si myslim ze asi tolko nevydrzali..

@barborka1446 nemyslim si ze zalezi na kvalite testu... ten hormon tam ocividne mas, ale jasne, treba skusit dalsi, alebo ist k doktorovi.. ale az ked ti bude meskat..

barborka1446
20. okt 2011

@ktore Necakam dufam 😎 No 23.10. 🙂

ivcek
20. okt 2011

Dobre ranko..🙂
ste sa zase riadne rozpisali..😀

@zabka88
veru veru....mohli by nas "nakazit" 😀

Aj ja si prosim receptik...normalne-nenormalne mam chut na tie susienky..😀

barborka1446
20. okt 2011

@monika2712 Tak to ano, len problem je v tom, ze ja sa dostanem k doktorovi na Slovensko az 17.12., ak by som bola tehulka, tak to uz je ten 12tt 😒

monika2712
20. okt 2011

@barborka1446 hm to nie je dobre, treba spravit nejake testy, ultrazvuk, krvne testy aby sa predislo nejakym problemom.. nemozes ist nejakemu tam kde si?

esmemia
20. okt 2011

@ktore aj ja ocakavam 27.10. ak nepride podla starych cyklov 22.10.,lebo minuly mesiac ma cyklus dobre ponatahoval 😠
@barborka1446 co je dost lacny ?

ktore
20. okt 2011

@esmemia Zatial nemam nijake priznaky.asi nic.

oskvarkaa
20. okt 2011

@ktore ja 29.10 ale posledne 2 cikli to bolo vzdy skorej raz o 3 dni raz o 1 den...

esmemia
20. okt 2011

@ktore no mna pobolievaju krize a podbrusko,ale je to take zvlastne...inak som nikdy nemala tak skoro priznaky pred MS,max den dopredu ,no aj minuly mesias ma cyklus dobre natahoval,mala som zahu,byvalo mi zle,bolesti v podbrusku,pichanie a nic z toho nebolo

ktore
20. okt 2011

keby sa nam to podarilo tak by buduci tyzden hned pribudlo zopar tehu...

ktore
20. okt 2011

@esmemia to je skoda ze priznaky su take iste ako pred MS a tak je tazko zistit skvor ako ukaze test.skoda ze testy nie su take ze naozaj ukazu aspon na ten 6 den po ovu.skoooda.dnes si idem nakupit testy a buduci tyzden usilovne testovat.

barborka1446
20. okt 2011

@esmemia cca 50 korun v prepocte 😕

@monika2712 No uz od vcera to riesim v hlave,lebo nechcem byt nezodpovedna a potom si nieco vycitat..Asi pred koncom novembra by som vedela skocit domov 😉

ktore
20. okt 2011

byby ja som mala taku cystu co mala hcg take vysoke ako cc 4 mesiac teho.

ktore
20. okt 2011

@esmemia kedy budes testovat?

monika2712
20. okt 2011

@barborka1446 treba treba.. nie je dobre aby si to nechala len tak.. naozaj moze sa nieco udiat a nebudes o tom ani vediet... najneskor v nejakom 10tt by si mala ist urcite ..

asemilka
20. okt 2011

@zabka88 o chvilu mas v ip recepty 🙂

esmemia
20. okt 2011

@ktore ved to ,no az dako po 10 DPO,lebo minuly mesiac som testovala aj skor a akurat som amal nervy a sklamanie velke,lebo ani 5 dni po meskani nebol test pozitivny a nakoniec prisla mrska,preto ju tento mesiac cakam ako minuly toho 27 :D Ale tiez rozmyslam,ze si kupim mamtest neviem ci su vo vnutri dva ci iba jeden a mozno by som skusila ak vydrzim testnut v stredu ak do vtedy nepride MS...super teraz ma picha v podbrusku 😠
@barborka1446 no ja som len tak zo srandy zobrala v tesku od pepina tehu test za euro cosi asi to vyjde tak ako ten tvoj v prepocte,len je to 20-tkovy test a to nemam sancu aby mi nieco ukazalo na 6 DPO :D ,ved keby nieco bolo tak sa to len od 6-10 DPO uhniezduje nie? A az potom,tak by to max 10-tkovy ukazal potom ....ozaj @blackswan75 na ktory den DPO si si robila testik ?

barbora21
20. okt 2011

Vysledok dnesneho dna - teplota treti den 37,1, mrcha meska 4 dni a dnes som neodolala a test opat negativny... tak ja uz vobec neverim, ze som tehotna a mam sto chuti tu sprostu bazalnu uz ani nemerat - zbytocne mi dava falosnu nadej 😢 Uz a to nebavi ☹

barbora21
20. okt 2011

@cicussa21 Ja citam vysledok vzdy po 5 minutach a potom po 10 minutach sa pozriem este raz a potom to zahadzujem 🙂 radsej 🙂 ja som robila rano test a nic, teplota zasa 37,1. Ak sa nic nezmeni, tak v pondelok volam a rovno idem aj na prehliadku. Ale ja uz neverim, ze som tehotna ☹

orchis
20. okt 2011

@barbora21 netestuj sa moja, zbytocne sa zarmucujes 😒 meraj si len bazalku a pockaj do buduceho tyzdna. kolko DPO si? uz si presne nepamatam, 14-15 DPO?

dajaja
20. okt 2011

@barborka1446 podla mna aj tie lacne testy su spolahlive. Ja som si tiez kupila pri prvom tehu najskor taky lacny z poundlandu tusim. Testovala som sa v noci o jedenastej a ked som zistila, ze je pozitivny, vyhnala som mojho muza do Tesca kupit este jeden drahsi (tusim stal az 12 libier) On zlaty mi ho isiel o tej jedenastej kupit a samozrejme aj ten bol pozitivny. 😀
podla mna nemusis moc stresovat s tym gynekologom. Take tie dolezite krvne testy (na downov syndrom, infekcie a pod) sa robia az okolo 14 tyzdna. Na tvojom mieste by som najskor zavolala tvojmu dokimu na slovensku, co si o tom on mysli a az potom kupovala letenku. Neboj bude dobre 🙂

orchis
20. okt 2011

@barbora21 no teraz pozeram, ze ak si 4 dni po mrche tak to bude asi 16 DPO, vsak? si si ista, ze si ovulaciu nemala neskor, ku koncu cyklu?

orchis
20. okt 2011

@barbora21 hergot, no dneska mi to nejako nemysli 😕 som nejaka vymatana! ved ked si merias bazalku tak urcite vies kedy si mala ovulaciu 😕 no heureka 😀 ja som dneska zmatena z toho mojho ranneho krvacania a tak sa na nic neviem poriadne sustredit 😉
rozhodla si sa spravne 😉 ziadne testy a na buduci tyzden chod k lekarovi 😉

barbora21
20. okt 2011

@orchis myslim, ze 14-15 den by malo byt ovu. Tiez som rozmyslala ci som nemala neskor ale na vsetkych kalkulackach 🙂 mi ukazovalo ze medzi 2. a 6.10. aj podla Jonasa 🙂 som mala ovulku 4.-6.10. a vtedy som si robila aj ovu testy a pekne mi silnela ciarka, teplota vysoka.... tak neviem, ale zalozila som si ucet na stranke womenzone a tam ked som zadala vsetky udaje tak mi ukazuje ze bola ovulka podla kalendara od 2. do 7.10. ale potom mi ukazuje ze ovu podla teploty a to od 7. do 13.10. tak z toho som uz uplny debil, no ved tu je graf...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/barbora21/gr...

orchis
20. okt 2011

@barbora21 no ten grafik je naozaj pekny, slubny, hlavne to stupanie teploty 😉 no chapem, ze si zmatena. no mudrejsia z toho ani je nie som, graf hovori jedno testy nieco uplne ine.... 😕 jedine, ze pockas este a uvidis. teplotu mozu ovplyvnovat mnohe ine faktory. z krvi by ti urcite vedeli zistit ci si tehotna.

barbora21
20. okt 2011

@orchis Ved hej, takze zasa len cakat 🙂 uz sa smejem, lebo plakat nevladzem 🙂

ivcek
20. okt 2011

Nieco na pobavenie...🙂

Nové profesie v rámci EÚ

> manažérka podlahových krytín - upratovačka
> referent ekologického hospodárstva obytných budov - smetiar
> odborníčka na hygienu jedálenských súprav - umývačka riadu
> vstupno-výstupný supervízor - vrátnik
> distribútor analógových mailov - poštár