Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste ma privítali 🙂 A zároveň držím Vám všetkým palčeky 🙂
@sjuzan77 Vidíš, ty si ma naopak povzbudila svojím spôsobom 🙂 Ja počkám, čo mi povie doktor. Vo štvrtok idem na kontrolu...potom dám vedieť a tiež sa zariadim podľa toho 🙂
ahojte, my planujeme zacat so snazenim v juli ale cim je to blizsie, tym viac sa bojiiiim. ako to zvladnem s dvomi detmi, ktovie ake bude tehotenstvo a taaak. 😒 najlepsie by bolo ak by som otehotnela ani neviem jak a potom by uz dajak bolo. sibe mi vsak? 🙂
@mentolka28 ahoj vobec ti nesibe a neboj zvladnes aj s dvoma detmi ja sa toho tiez trosku bojim ale som si ho vybojovala a ak sa nezadarilo tento mesiac tak neviem kedy lebo manzel zase to chce odlozit preto sa velmi modlim aby to vyslo a neprisla ta mrcha jedna a dnes ma brusko uz menej boli a teplota je stale 36,9 moja najvysia az na min mesiac kde som mala aj 37 ale inak iba do 36.8 som mavala tak dufam ze vydrzi pekne hore🙂)
@martinka15 tak teraz musim to pozitivne myslenie cerpat od teba 🙂 som strasne zvedava, co sa dozvies. no a ja idem na kontrolu 10 dni po tebe, tak to zaduplujem a popytam sa aj ja 😀
@janka9898 zatial to vyzera nadejne 😉
@janka9898 tak drzim palce aby to vyslo. 😉 ja budem dufat nech nam to nevyjde hned v juli 😀
kedy testujes?
@mentolka28 a preco nie hned v juli nechapem a dakuejm za mi drzite paste
@janka9898 to ja len tak, nech sa stihnem psychicky pripravit. 🙂
@mentolka28 aj ja mavam obcas take pocity ci a ako dve deticky zvladnem ale vzdy si poviem,ked zvladli ine,zvladnem aj ja,hadam nie som horsia 😉 a myslim si ze pre deticky je lepsi mensi vekovy rozdiel aj ked to mozno bude zo zaciatku tazsie,ale ako tu uz popisalo par mamin,s mensim vekovym rozdielom stoji to za to a urcite by nemenili 😉
@dominikaa ved prave, ja tiez chcem hlavne kvoli malemu, aby nebol velky vekovy rozdiel. viem, ze sa to da zvladnut, ked sa musi, len asi privela citam kona a hlavne mamicky co su z dvoch deti strasne unavene, nervozne..
pozeram ze aj ty mas Adamka. 🙂
@mentolka28
@dominikaa nebojte sa zvladame🙂)) maly sa uz pomalicky odnaucil od plienok takze som rada akurat na noc mame este
a mrcha nikde a dufam ze nepride a ze som tehu lebo dnes co mi moj manzel zavelil ze on druhe teraz nechce ze si to rozmyslel ze az v januar februar tak ma ide porazit z neho som sa tesila na letne snazilkovanie tak dufam ze sa nam to zadarilo na prvy sup lebo ma picne z neho 😨
@sjuzan77 Ahoj ahoj, takže u toho očného sa vo štvrtok iste popýtam.....avšak menšia zmena u nás...Manžel sa nakoniec rozhodol predsa len počkať, vraj nechce, aby som bola ohrozená, keď sa budeme o nejaký čas sťahovať do chalúpky.....takže to vyzerá tak, že kým sa my dvaja odhodláme, tak už nebudem mať ani žiadne riziko, čo sa očí týka ☹ Nevadí, včera mal posledný zápas v tejto sezóne a sľúbil, že každý víkend okrem práce, sa bude mooooc venovať mne, máme naplánované nejaké výlety a možno to aj rýchlo ubehne 🙂 Nemá význam ho nútiť, keď to tak na 100 % necíti, no nie?
ahojte chcela by som sa k vam pridat mi planujeme zacat okolo septembra,oktobra aby nebol velky rozdiel medzi detickami:D
Ahojte dievčatá, hematológia nič nenašla, tak sept - október ti istí a bedeme sa naostro snažiť 😀 Tak sa teším. Calibrum baby nasadený..... Dúfam, že do tretice dopadne všetko dobre 😀
babiky tak ma tato tema drzi źe hore hlavu 🙂)) aj ine baby to maju za sebou a vide nam to po lete ...jujj tak moc dufam ze ked sa zadari to bude len a len dobre ))))) tak nech to co najrychlejsie odsejpa 🙂))
tak ja som dnes bola u lekara a nadsene som cakala ako mi bude hovorit o bijucom srdiecku a tak...len lekar mi povedal, ze tehotna som len nepocuje ziadnu odozvu a ze plod je mensi ako by mal byt...povedal, ze su dve moznosti, bud ovu nastala neskor alebo ide o zamlknuty potrat:(...tak mam prist na ultrazvuk znova v sobotu a pre istotu nalacno a aj s vecami, lebo ak nebude ziadny progres tak je to jasne:(povedal, ze je to 50:50...no fakt neviem ako vydrzim do soboty":(
Ahojte baby pekna tema.. my sa so snubencom snazime uz pol roka po dobrati HA a zatial nic ale verim tomu, ze to pride Chcem sa spytat, mam nepravidelny cyklus a pravdepodobne mam ovulaciu tesne pred menstruaciou. Je mozne tak otehotniet? Ci uvidime? )) Pekny den.
ahojte kocky kramy nikde🙂))
a zjtra najneskor v stredu idem do cadce tak kupim test ak nepirde mrcha drzte palce lebo ja neviem ale moje telo sa asi zblaznilo dnes mi zase vyskocila teplota na 36,9 je to mozne?
@amouramour velmi dobre viem ako sa citis ☹ ja som si prezila to iste,ale nastastie u mna bol ten lepsi pripad a ovu nastala neskor a teraz sa tesime z nasho Adamka.Velmi,velmi ti drzim prsty,aby to takto dobre dopadlo aj tebe
@martinka15 dobre, popytaj sa, ja sa tiez 4.7. budem pytat, hlavne na to, ze ked doberiem tie 3 mesiace kvapky, ci uz potom buded vsetko ok. no ale zmena asi bude aj u nas, este to nie je rozhodnute, ale asi to posunieme na august, aby som predsa len dobrala tie kvapky. no a v auguste ideme na dovolenku a chcela by som si ju este uzit. nutit do toho chlapa je strasna vec, poznam taky pripad a nie je ten vztah v poriadku 😕 len sa fakt strasne obavam, ze ked sa do toho pustime, tak to bude trvat dlho 😔
@janka9898 vyzera to nadejne, ale ja by som ten test uz asi mala doma, ako poznam svoju uzasne "trpezlivu" povahu 😀
@amouramour ver tej prvej moznosti, treba dufat, ze bude vsetko v poriadku
@divetta, skus si merat BT, ja som mala tiez nepravidelny cyklus no a ked som si ju zacala merat, zistila som, ze je vlastne v poriadku, len je predlzeny 😅
@dominikaa a tebe to povedal lekar v ktorom tyzdni?lebo mne troska nadeje ubera to ako to postavil, bud o styri dni bude nieco alebo to bude musiet ukoncit...
@amouramour ja som uz bola myslim ze az v 7tt ,ale mna lekarka nastasie nestrasila,tym,ze by to mohol byt zamlknuty potrat,len mi povedala,ze na to v ktorom som tt by uz malo byt vidno aj srdiecko,ale ze mozno nastala ovu nekor(no ja blba som doma vygooglila,ze moze ist aj o zamlknuty potrat,co mi na psychike nepridalo)ale objednala ma az o mesiac a to tam uz nasho drobceka bolo krasne vidno
ved prave mne to rozhodnutie lekara jednoducho nesedi ak to je 50 na 50 mal mi radsej povedat naozaj nieco take, ze este nepocujem srdiecko, ale skontrolujeme to tak o 4 dni a mne tie styri dni v jeho odhadnutom veku 6+1tt pridu velmi kratke na ozaj dobre posudenie situacie,,,viem, ze je lekar a asi vie lepsie ale mne to neda...idem sa usuzit a vyplakat si oci cely vecer...co ak som tehotna mi na zdravi neprida...
@amouramour ☹ mooja,neviem ako by som ti poradila,este ma napadlo,neskusala si si robit este test ja som sa docitala,ze keby slo o ten zamlknuty potrat tak by na teste ta druha ciarka slabla. Mne sa to uz teraz dobre hovori(ale tiez som si sla oci vyplakat a ja som musela cakat az mesiac ☹ )ale treba verit a dufat,myslim na teba 😉

@sjuzan77 nop mne sa drzi uz styri dni a dneska este viac vystupila neklesla ale stupla tak nech stuuupa dalej hore a hore uvidime zajtra rano🙂)