Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@jasin hej meriam prvy krat, takze to zatial nemam s cim porovnavat.. kedze minuly mesiac sa mi vdaka hlienu vobec nepodarilo odsledovat ovulku, tak tento mesiac som kupila ja ovu testy aj po mrche zacala merat.. no trpezlivost.. rano zazvoni budik a skor ako vstanem strcim teplomer.. ked zabudnem, tak odmeriam hned ako si spomenim, hoci to uz moze byt skreslene, ale to sa mi stalo tusim len raz, a to som len vstala isla po teplomer lebo nebol pri posteli..
neviem co od toho cakat, ale pekne ukazalo na grafe kedy bola ovulka, a teda bola o den neskor vraj ako som si myslela.. ale nespolieham na to 100 percent, kedze naozaj z prveho grafu to je tazko..
@mukesina jeeej tam musi byt krasne 🙂 ale ako pises.. lekarne drahe. no ovu testy nie su moc drahe, ale mna strasne stresovali.. lebo z piatich dni bol pozitivny len jeden a je to otravne.. obtazovalo ma to viac ako merianie si teploty kazde rano.
@monika2712 ked mas moznost vstat kazdy den v rovnakom case tak potom jeto fajn lenze ja takuto moznost nemam 😒 uvidis dalsi mesiac ako ti to vychadza 🙂 ono to asi chce viacero grafov aby si mohla porovnavat..
@jasin hej presne, tak ja kazdy den vstavam v podstate takmer rovnako, niekedy o pol hodku skor, ale to nevadi myslim.. horsie je to cez vikend, to sa musim budit skorej ako by som chcela.. ale uz som tak naucena, ze aj bez budika som o 7mej hore.
@monika2712 no to je krasne, ale vsetko drahe :( no tak ja si bazalku nemeriam :(
@monika2712 Tak ked clvoek vstava roky v rovnakom case tak si na to zvykne a ked mas fixnu pracu tak sa da🙂 a aspon mas presne urcenu ovu a plodne dni- viete kedy snazilkovat🙂 uz len doplnit sexik a urcite sa vam to podari coskoro🙂
@jasin noo ono s tou ovu.. neni to take ruzove.. teda, cyklus zatial nepravidelny, cize aj ovu.. raz tak, potom zas inak. pocitovo skorej, podla testov a teploty neskor.. no snad sa to uz tento mesiac troska upravi a uz sa nam hadam aj podari v spravny cas ist na vec 🙂
@mukesina a ovulku mas potvrdenu od doktora? ze ci teda naozaj k nej dochadza, sledujes si hlien aspon?
@monika2712 ale kedmerias tak ti teplota ukaze ten spravny den. 🙂 ci samylim?
@jasin nuz mala by.. ale tak ovu test bol pozitivny v stredu a graf tvrdi ze ovu bola v piatok.. kedy presne k nej doslo nevie nikto podla mna.. kedze je to zalezitost par hodin nie? ovu test ked je pozitivny za vravi ze do 48 hodin dojde o uvolneniu.. tj ze moze prijst aj skor nie? lebo napr hlien uz v piatok rano nebol zarucene ovulkovy.. vo stvrtok este ano.. takze ja by som povedala, ze skor vo stvrtok bola a nie v piatok.
Za aký čas po pozitívnom výsledku ovulačného testu nastane ovulácia?
Ovulácia nastane za 12-48 hodín po pozitívnom výsledku ovulačného testu. Toto časové rozpätie je uvádzané preto, že každá žena môže mať hladinu LH hormónu potrebnú na spúšťanie ovulácie inú a tiež doba pôsobenia zvýšenej hladiny LH hormónu na zrelý folikul vedúci k jeho prasknutiu sa môže líšiť.
@monika2712 asi to bude tak ako pises 🙂 ved uvidis ako pride ci nepride mrcha🙂
Dotlacim papiere a idem zalahnut zivam ako keby som notebook chcela zjest. :-/ Zajtra zacinam poslednych 7pracovnych dni v praci ☹ Inak zienky mala som ten kolektiv veelmi rada vela sme si pomohli- myslite si ze mam odniest nejake pohostenie nejaku mnamku na rozlucku?
zajtra pridem kuk a zas takto vecer :-/
Krasny zajtrajsi dnik prajem 🙂 a ziadne mrchy! 🙂
@jasin no nejaky kolacik mozno. alebo tortu a flasu.. nieco by som asi priniesla.. nejaku dobrotu..
no uvidime co bude ci pride alebo nepride.. dobru noc prajem! ja si kuknem ordinaicu a idem buvat tiez 🙂
Ahojte kocky.
Ja mam nasledovne dilemy dnes 😅
normalne sa zacinam bat, ze mi to na prvy krat vyslo a zacina ma chytat panika. Dnes sa mi celu noc snivalo o tehotenstve, uz mi sibe!!! Velmi ma boli prsia uz od ovulky a to fakt extremne, bolia ma aj ked chodim a zvacsili sa asi o dve cisla, su obrovskeeeee. Mrchove bolesti co som citila asi 8-9 den po ovulke prestali a to som si praveze myslela, ze uz uz dostanem a nic... Mam take ine bolesti, stale citim podbrusko, vselijake pichanie a tlaky...vzdy zvyknem par dni pred mrchou spinit, a teraz zatial nic. Stale mam ten slaby zlty vytok.
Dalsia vec: pred nejakym casom dve rozne vestice nezavisle od seba vyvestili mojej mame aj svokre, ze budeme mat coskoro dieta a dnes som si na to spomenula a chytila paniku 😀
Zajtra som pozvana na narodeninovu oslavu a bude sa pit! Pokial mi este nevynechala mrcha, cize som pred nou este tri dni a bola by som teoreticky tehotna, stalo by sa nieco, keby som sa sundala zajtra?
PS: Kupila som si zasobu mamatestov a hrozne ma lakaju. 😀
Pomoooooc
@asemilka A co ten tvoj test nepodareny? Jakto, ze jedna ciarka? Neveriiim, kup si 10 kovy. Ja som si dnes kupila 4 mamatesty 😵 😵 😵 😵 a mam zavazok, ze ich vsetky nevyplytvam zbytocne....
@blackswan75 Ako sa ti dari v tehulkovani? Nejake nove pocity?
@yasmin0001 ahojko :D mozme si zajtra spolu spravit test, lebo mne sa tiez zda, ze sa nam to naprvykrat podarilo 😀
@yasmin0001 ahojky,krasne myslienky na zamyslenie :D
Tak ked mas zasobu a chces sa sundat ,skus jeden mamatest urobit a uvidis,ci ti nieco ukaze,teoreticky by ti uz dakeho dusika aj mohol ukazat ak teda tehu si a tym padom ti da aj odpoved na otazku ci sa sundat...ja osobne keby osm bola na pochybach by som nepila :D,ale to som ja a alkohol je skratka alkohol :D
@yasmin0001 netrap sa a zajtra rano si sprav test.. troska alkoholu by ti ublizit nemala, ale to fakt ze max poharik dva.. urcite nie do nemoty 😀
@monika2712 no hlien ano, ale neviem aky ma byt presne :D , som rada, ze som tuto stranku navstiivila, ze mi tu poradite ze ko na to :D
@mukesina no najlepsie prirovnanie je ze ma byt ako vajecne bielko.. u mna zacina najskor takym vodnatym a potom sa zmeni na ten bielkovy.. musi byt uplne presvitny, tahavy, pozri na googli, ovulacny hlien, najde ti aj obrazky aby si lepsie pochopila ..
pozri napr aj tu cely clanok:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a650-Metoda-tep...
@monika2712 a ovulku nmam potvrdenu od doktora, to len ja si myslim :D
:D
@monika2712 dakujem idem sa na to pozriet 🙂

@jasin ale tu na Gran Canaria neviem ci ich budu mat a urcite drahe, lebo tu stoji test tehotensky 12 eur :( budeme sa snazilkovat kazdy den a hadam ze raz sa aj nam postasti a budeme mat mimco 🙂.ako dlho skusat uz?