Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
pekny vecer prajem. dnes som DC28. zatial mrcha neprisla. Posledne cykly som mala 27, 28, 24, a 30....testovat by som chcela v sobotu...myslite ze je to moc skoro? ja tu nemam pristup k 10kam testom (musela by som objednat on line) najcitlivejsie testy su okolo 20 az 25.
@janka9898 dakujem janka....si mi potvrdila, co som si myslela....ked ja som taka netrpezliva a najradsej by som testovala uz teraz 😀 ale taktiez sa obavam, ze tam bude len / a ja budem zase sklamana.
takto, ak mrcha nepride, mozem prezit cely weekend v nadeji ze mozno sa zadarilo 😀 😀 😀
Zienky a to akoze caste močenie moze byt priznakom tehu? 😕
@jasin pokusim sa 🙂 ja viem, ze je lepsie ked mrcha meska aspon par dni....moj najdlhsi cyklus odkedy som vysadila hak bol 30 dni a to pada na sobotu......no neostava mi nic ine len dufat, ze sa mrcha niekde zatula a zabudne prist 😀
@katkav ja som uz tiez testovala ..uz na DC24..a samozrejme ze vysledok bol / .....preto by som chcela vydrzat este par dni...tak ako jasin hovori...asi je najlepsie ked mrcha meska aspon par dni
@jasin moze ale nemusi, ja som tiez mocila a nic :(
a este k tomu, tu su taky hnusny doktori, som mooooc sklamana, dnes ze idem ku gynekologovi sukromnemu s tym, ze ma stale popbolieva v podbrusku a krize, opytal sa ma kedy som mala mrchu a ja ze 9.10 s tym, ze som ju mala len 2 dni aj to uplne slabu a on to nemozete byt tehotna a na teste sa mi ukazala tenulinka ciarocka, tak ja fakt neviem. asi sa uz toho vzdam, nebudem na to mysliet.mozno , ze sa raz podari
@jasin tiez som nejak vela behala na malu a to som nemala ani tak plny mechur, len som mala take nutkanie.. niekedy tento tyzden to bolo.. ale nebudem si nic namyslat.. stale si myslim ze to nevyslo, aj ked aj prsia mam uz trocha vacsie, ale to moze byt aj PMSko.
@jorgie nadej umiera posledna 😉 a mozno sa budes nakoniec tesit z // 🙂 drzim palce🙂
@mukesina raz sa urcite podari 🙂 a mrcha ti meskala? ci nie? a co ti na to lekar povedal?..
@monika2712 toto sa namyslat neda kedze nemozem v klude pracovat 😒 ale mozno mi len bola troska vecsia zima .. uvidime... A ty mavas vyrazne PMsko?
@jasin jasne, nevravim ze si to namyslas, tiez som to mala, ale ja to berem s rezervou, lebo sa prilis sledujem, pritom viem ze 90 percent ze tehu nebudem,
a hej od kyretu dost.. vratila sa mi aj velmi silna menstruacia, aku som mavala v puberte, dlha a velmi bolestiva.. 8 rokov som brala hak, niekolko mesiacov trvalo kym sa mi znormalizoval cyklus, potom som otehotnela, potratila, a cyklus zase v pecku cely.. a stavy mam take, ze prsia, brucho nafuknute, prvy den menzesu mi byva zle od zaludku, mam neskutocne navaly tepla, proste celkova nevolnost :(
@monika2712 tiez si myslim o sebe ze tehu nebudem-tento mesiac sme sexikovali len dvakrat- sice raz presne v den ovu ale pochybujem ze to stacilo ☹ ..
Fuuha s tou mrchou to mas riadne tazke- myslis ze sa ti to este upravi?
@jasin jeden den meskala, ale ten prvu som mala len spinenie co ja hned prvy den mam mooooc silnu mrchu, druhy den som mala taku slabu a trei zese spinenie a koniec. on sa len vyjadril, ze tehu urcite nie som :(( tak prislo velke sklamanie a aj manzela to moooc zobralo :( a stale teraz pozeram na ten test a vidim tam nieakeho ducha 🙂 uvidim, pokusime sa teraz od zajtra mame plodne dni ak dobre pocitam tak hadam ze tento mesiac sa to uz podari 🙂
@jasin no dufam ze nestihne 🙂 ale hej je to peklo.. do toho este obcas migrena, v noci sa potim jak kon. hruza fakt, ako po kyrete to bolo najhorsie, hormonom totalne sibalo, citila som sa jak v prechode, cela vyhadzana, podrazdena, nemohla som spavat, budila som sa spotena.. a to 6 tyzdnov vkuse... a ked si k tomu pridam este aj tie super ovulacne bolesti co som mala tento mesiac.. no krasa .. uz len dufat, ze budem cim skor tehu, nech mam aspon od mrchy rok pokoj 🙂
@monika2712 aj ja mam posledne 3 mesiace prvy den strasne bolesti nikdy som take nemavala :((((( ale teraz co bola mrcha no neviem ci to mozem nazvat mechou :D bolelo len trosku, tiez maam tie hnusne navali, ze mi je z toho az na svaracanie :((
@monika2712 uvidis mozno motyka vystreli a bude tehu aj tento mesiac 😉 nikdy nevies co sa moze pritrafit 🙂
@mukesina no poznam.. ja som uz od puberty mavala take bolesti, ze som vacsinou prvy niekedy aj druhy den ani do skoly nesla.. cely den som prelezala doma v krcoch zkrutena do klbka.. vtedy este neboli take dobre lieky na to ako dnes..
@jasin no ak hej, tak asi manzela vyhlasim sa hrdinu roka a jeho plavcov tiez!! 🙂 ak vydrzali 4 dni pockat na vajko 😀
@monika2712 zivotnost spermii v tele zeny je niekedy 3-4 dni vynimocne 5-6 😉 takze co nie mzoe byt 😉
Zienky robim jednej znamej prezentaciu do prace- ale s tempom mojho odbehovania na wc, pisania na mk nedokoncim ani do rana 😅 😀
@jasin no ja viem. ale to by sme mali asi privelke stastie, keby to znova tak vyslo.. totiz aj prve tehu bolo 3-4 dni pred ovu.. ale nic necitim, ziadne priznaky.. tak kto vie no.. nechame sa prekvapit.. uz len par dni, teplota sa zatial drzi hore, ale vraj to klesa az tesne pred mrchou ,tak uvidime..
@monika2712 no prave teraz ja mam take stavy, ked som brala HAK tak super, uz rok a pol nebieriem HAK a az posledne mesiace mavam take bolesti, to je na tom najhorsie , ze nie som doma a tu su taky hnusny doktori ze az , musis ssa im prosit aby ta vysetrili, aj to na vysledky cakas 2 tyzdne 🙂 , uz nech je december ze ideme na SVK, ze sa dam poriadne vysetrit
@mukesina a kde si v UK? no ja kym som brala HAK, tak som mala krasne pravidelny cyklus jak hodinky, mrchu tak 4 dni, bezbolestnu... ale zas mi sposobovala migreny kazdy jeden cyklus niekolko rokov.. a dodnes si vycitam ze som sa na to uz davno nevybodla, ze som ich nevysadila ovela skor..
@monika2712 meras teplotu? mas na to trpezlivost? nemyslis si ze moze byt niecim skreslena? Uvidis a mozno ani neklesne. 😉
@monika2712 presne ako hovoris, ja ked som brala HAK vsetko ok, ked som ju vysadila, katastrofa, mrcha meskala aj mesiac, tak mi gynga nasadila dhupaston, po ktorom som aj 2krat do mesiaca krvacala, tak sme ho vysadili a teraz sa mi upravil cyklus na kazdy 30 den dostanem mrchu.nie nie sme na Gran Canaria.

@esmemia Náš klub cakateliek v priblizne rovnakej dobe je poriadne velky. Ale zo mna tehulka (asi) pravdepodobne nebude. 😖