Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ano dnes bohuzial negativ ale snad urobim este mozno v nedelu.
ja som sa rozhodla, ze ak do zajtra nic nepride tak zajtra rano testnem a hotovo...ja to uz nevydrziiiiiiim 😅
@ktore no ja mam strasne pokusenie na testovanie, neviem ako to vydrzim az do pondelka... ludia, ale dnes to grganie.. uz to trva dve hodiny....
@barborka1446 blahozelaaaaaam 🙂
@monika2712 budem drzat palce nech Vam toi vyjd a sa ukazu 2 ciarocky
@monika2712 skus kupit clear blue teho tet to ma tiez dobru citlivost a ukaze ti kolky tyzden si hm? 😉 a baby ma niektora skusenost s tym novym testom??????
@mukesina dakujem.. nechapem dneska rano co sa deje.. uz aj podbrusko pobolieva.. tak bud to je PMS alebo sa fakt zadarilo... to grganie si pamatam z predchadzajuceho tehu... tak si asi namyslam alebo ma vlastne telo oblbuje 😀
@ktore no mozem to skusit, ale predsa som len 22dc... cyklus tak 26.. tak si myslim ze ked bude tak len slabucky duch.. nechcem sa zbytocne stresovat negativnym testom.
@monika2712 citim v kostiach ze to grganie j e na dobrej ceste ;)
@monika2712 otacam testom hore dolu z jednej strany na druhu...a hladam aspon naznak kde by ta druha ciarka mohla byt.ja som si test urobila aspon som sa ukludnila.
@yasmin0001 to je krasna ciarka 😵 gratulujeeeeeem 🙂
@monika2712 mozno by si aj mala vyskusat.ak mas kratke cykli tak by ti uz test mohol ukazat,ale ako myslis ty.ak sa poznas ze by si sa sklamala tak je to na tebe.ja si to budem robit kazdy den odteraz lebo nevydrzim.
@ktore hm tak neviem ci sa ukludnim alebo skor znekludnim ked tam nic nebude :D
inak zase mam nutkanie na malu a to som bola pred chvilou... akoze uz si fakt namyslam alebo??? 😀
@oskvarkaa bodaj by si mala pravdu...
no uz to vidim ako to nevydrzim a testnem sa este dneska hehe... trpezlivost neni moja silna stranka.
ak mas cyklus tych 26 dni tak teraz by si mala byt asi 12 den po ovu a ja som este len 9 den po ovu ak mi nemeskala
@yasmin0001
@chelonka
@barborka1446 GRATULUJEM baby 😵 velmi plodny tyzden to mame 🙂
len tak dalej, kazdy tyzden dve tri nove tehulky.....to by bola krasa 😉
@ktore noooo vidim to tak, ze ste ma ukecali baby 🙂 takze dneska asi smer lekaren po lepsi test a zajtra rano asi testnem..
@monika2712 hlavne nech je 10-kovy 😉 drzim palce 😉 ale ak by nahodou neukazalo tak nevesat hlavu, ved je este pomerne skoro a za dva dni moze byt vsetko inak 🙂
Caute kocky...
gratulujem novym tehulkam...mam pocit, ze som sa pridala do dobrej skupiny....len tak dalej...😀
Inak vyrobci tehotenskych testov musia z nas mat velkuuu radost...a tucne konta...😀
@orchis hej hej.. je velmi skoro... asi to necham na zajtra rano, ale skocim po lepsi test.. snad budu nieco mat v lekarni.
@ktore no ja zatial v takom stadiu niesom :( ... zatial len vyzera ze dnes je ovulka a to co bolo minuly tyzden bol asi odrb od mojho organizmu... naposledy sme snazilkovali v stredu vecer tak neviem... som zatial len 14 DC ... @ivcek no neviem ci zbohatnu ja som prvy raz kupovala vcera za 2 e su tam 2 testy... na tom moc nezarobia a ja budem testovat az ked bude meskat mrcha
@ktore no inak nie som 12dpo ale iba 7-8dpo.. prisla neskor, cyklus mam rozhadzany este..
Dakujem, dakujem, dakujem 🙂 🙂 🙂 Inak stale som to nepovedala svojmu muzovi 😀 Je Lukas, mal meniny, a zajtra ideme na veceru a tam .. Ma niektora z vas nejaky supis napad ako mu to k meninkam oznamit ? 😎
@barborka1446 vies ze aj ja na to myslim ako to dat vediet manzelovi???
@barborka1446 jednoducho! Budes tato!! 😀
@monika2712 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika2712 nieco prekvapivejsie....... 😅
@ktore a ked si to prvykrat oznamovala tak ako to bolo ? 🙂
@monika2712 nieeee 😀 Take, ze vsetko najlepsie ti prajemE k meninkam ? 😀 😎

@ktore a teda negativny dneska? ja som zobrala prvy co bol po ruke v obchode, nenasla som nikde na krabicke kolko to je, a bolo to vo folie zabalene, az ked som vytiahla papierik zvnutra som zistila ze je to len 25tka.. no nevadi... pockam este..