icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

chelonka
21. okt 2011

no baby držím palce nech Vám to vyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ktore
21. okt 2011

@barushkaaam ved ani neceeeeemmmm

ktore
21. okt 2011

@monika2712 no pome na to

katkav
21. okt 2011

@ktore keby to slo, fotak nevie zaostrit, nemam take kolajnice este ako tu posielala barborka 😉 to bude urcite plany poplach 😉 ovu som mala 10.10.
@barborka1446 😀 no ty cakas evidentne trojcata, take kolajnicky hrube 😉

barushkaaam
21. okt 2011

@monika2712 ja by som uz tiez najradsej testovala 😉 to cakanie, ci pride mrcha je straaasne dlhe 😠

barushkaaam
21. okt 2011

@barborka1446 aj ja gratulujem 🙂 a prijemne tehu prajem 😉

barborka1446
21. okt 2011

@katkav ja som mala ovu tiez 10.10. presne v ten den sme skusali, niekedy okolo polnoci, lebo dovtedy bol odcestovany .. 🙂 ze trojcata :D nestras .. pri mojej kriticky nizkej vahe sa to nemoze stat 😎 😀

ktore
21. okt 2011

@katkav nie !!!!ty si urcite tehotna tomu ver!!!!!ja sa normalne zacinam vzivat do tych vasich testou jak keby boli moje jeeeejjjj je to take krasne pozeeerrrkat.ked si mala ovu tak 10.10 tak to je jasny dvokaz ked i len slabuliiiinko je ciarka.urcite to bude to.a dala si uz doma vediet?nas zaujima akym spobom to davate vediet...my sme take zvedave

daniwaugh
21. okt 2011

@katkav
ja som mala ducha asi 5-6 dni kym sa hcg unormalnilo a ukazalo daco tmavsie 🙂 ciarka tam je, tehu je a hotovo :D

oskvarkaa
21. okt 2011

@barborka1446 ja som za trojcata ... bud otvorena novym moznostiam 😉

ktore
21. okt 2011

@daniwaugh urcite uz ked tam je slabulinke tak bude iba silniet.mi ostatne cakame aj ked iba tien...hahaha 😀

monika2712
21. okt 2011

nene baby, budem silna, skor ako v nedelu netestnem 🙂

ktore
21. okt 2011

@monika2712 dnes uz nerob to je uplne zbytocne...heh a co zajtra xixi....len podpichujem,ale sak kvovieee...

barborka1446
21. okt 2011

@oskvarkaa nesranduj .. snubenec ma bratov dvojcata a sesternice dvojcata .. 😎 😎

daniwaugh
21. okt 2011

@ktore
no uz netesujem, ved to bolo 4tyzdne dozadu 🙂 ale ma to potrapilo, 5-6dni len duch. ako ja tvrdim, je jedno aka silna ciarka je, hlavne ze je!

minusko
21. okt 2011

ahojteee,tak konečne som si vás opäť dočítala 🙂. Dnes som 34DC a nič sa nedeje. Mrcha ešte nikde. Dnes mi prišlo 10 testikov ktore som si objednala na buduci mesiac 🙂 zo Slovenska. tak nech už mrcha dojde a snažilkujeme ďalej 🙂

monika837
21. okt 2011

Ahojte, toto sa tak krasne cita, pribudli nove tehulky 🙂 baby GRATULUJEEEEEEEEEEM 😵 🙂 ja mam do mrsky este 13 dni...

esmemia
21. okt 2011

@ktore tak to sme 4 co cakaju ja tiez 27 mam termin pre MS :D
@katkav tak to uz hej,sa nam to krasne rozbieha,baba aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeem
@barborka1446 ze 25-tkovy,ja odpadnem,ved po tych kolajniciach by aj vlak bez sprievocika mohol ist a trafil by sa presne na kolaje :D
@monika2712 no nechem byt hnusna,ale chooooooooooooood

ktore
21. okt 2011

@minusko a co tak urobit jeden z tych testikov teraz a urobit nam este vecsiu radost????hm?

ivcek
21. okt 2011

@barborka1446
moja segra cakala dvojicky a ukazala sa jej zo zaciatku len taka slaba ciarocka...🙂
Takze neboj ....😀 pravdepodobne mas len vela HCG....🙂 i ked dvojicky by neboli odveci....😀
🙂 dve jednou ranou...xi..xi

chelonka
21. okt 2011

@barborka1446 no moja asi to budu tie dovojiciky ked ich máš takto pekne aj geneticky v rodine 😀

ivcek
21. okt 2011

Ozaj kocky....este jedna vec...
Vsade sa pise, ze po termine cca 5-10 min. je test uz neplatny.....
Segra ked cakala tie dvojicky - duch sa jej objavil az po 1/2h, kamoska je tehu - a test jej vysiel pozitivny tiez az po nejakej 1/2h....
Nechcem davat zbytocne nadeje....len vravim, ze aj take je mozne...😀

esmemia
21. okt 2011

@katkav ja som amal ovulku ak som to dobre pozrela v grafe 14.10. :D...ach jaj to cakanie

ktore
21. okt 2011

ja uz ani prehlad nemam...dufam ze ani jedna z nas nedostane.ja mam cca 23 den cyklu.ale neviem lebo ja som neratala ten den ked sa mi objavilo kate slabe spinenie vecer 28.9 tak to som uz neratala a 29.uz som normalne krvacala.ani neviem ci mam ratat ten vecer ked to bolo len slabucke a este ktomu vecer.

oskvarkaa
21. okt 2011

@barborka1446 no ked to mate v rodine tak je to este vecia pravdepodobnost 🙂... hehe... ja som mala byt dvojicky ale druhy plod sa este ako uplne malinky prestal vyvyjat... takze totiez mame v rodine... ja by som to brala.. 🙂

ktore
21. okt 2011

@ivcek berieme vsetky moznosti aj takej sa chytame VDAKAAAA

esmemia
21. okt 2011

@ktore podla mna aj to spinenie,ja to tak pocitam tiez a vychadza mi to

mukesina
21. okt 2011

@barborka1446 wauuuuu gratuljem este raz, ze moc nei je silna, sak to su riadne kolajnice. hadam, ze aj ja sa dockam takych kolajnic 🙂 , tak uzivaj si tehu 🙂

ktore
21. okt 2011

@esmemia aj ja som mala mat tak ale neviem ci bola a ked aj bola tak sme sexovali uz 4 dni pred tym naposledy a potom v piatok...takze rada sa tesim ale aj ratam s tym ze nebude nic,ale sak buduci mesiac bude urcite urcite 😀

minusko
21. okt 2011

@ktore rada by som ale už to nemá zmysel,bola som v stredu u lekarky a ona mi povedala že nie som tehotna,že nič nevidi,tak mi kazala čakať ešte dva týždne. Vieš tento mesiac sme tu s babami môj cyklus dosť rozoberali lebo pred par týždňami mi vyšli tri či 4 ja už ani neviem pozitivne testy. Aj som ich tu dala,aj mi babenky gratulovali a ked som si urobila termín u lekarky,tak nič. Ani zo sona ani z krvi (z 12.10). A mňa prsia pobolievaju už od 5teho dňa po ovu,ale to je vraj normalne(doktorka povedala).A podbruško tiež citim ale tak už sa na mrchu chystam asi 3 týždne 🙂. Tak som to vzdala a čakam na mrchu.