Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
no tak ked mam aj spinenie pocitat tak som 24 DC ale bolesti mi aj tak zacali toho 12 .10 a no neviem.necham sa prekvapit
@minusko posledny testik bol na začiatku čisty a o dosť neskor sa tam ukazala slabulinka čiaročka. Ale ja som si robila tie testiky asi utorka(4teho) do piatku každy deň a čiaroky tam boli. A teraz nič. No verím že o mesiac sa nam to podari,do vianoc už nieje ďaleko tak mame s manželom kopu práce 🙂
@ktore posledny testik bol na začiatku čisty a o dosť neskor sa tam ukazala slabulinka čiaročka. Ale ja som si robila tie testiky asi utorka(4teho) do piatku každy deň a čiaroky tam boli. A teraz nič. No verím že o mesiac sa nam to podari,do vianoc už nieje ďaleko tak mame s manželom kopu práce. Ja som to poslala sebe...... 🙂
Ale pozri si 104tu stranu v tejto teme. Su tam tie testiky
BABY POLOZIM OTAZKU...CO VIETE O OVULACNEJ KRIZE?JA JU MAM ALE NEVIEM TO ZE KED MAM BOLESTI TAK V TEN ISTY DEN PREBEHNE UVOLNENIE VAJICKA ALEBO POTOM.???JA SOM MALA BOLESTI 5 DNI
taaaaak mrska dorazila nacas potvora jedna...neva..o 5 dni sa snazime este viac 🙂 ....aspon som usetrila testik co som chcela zajtra robit 🙂
@ktore budeme sa tesit az okolo stvrtka, este by to bolo velmi skore tehotenstvo, to moze este dopadnut vselijako 😉 ale ked som cakala maleho, tak som vzdy chcela, ze ked otehotniem, kupim nejake topanocky, dam ich do skatulky, spravim romanticku veceru a mm to dam....realita? ocikala som test a bezala za mm....ze su tam 2 ciarky 😉 to sa mm este velmi netesil, povedal, ze je este slabucka, tak som testovala o par dni neskor, zosilnela a potom som sa objednala na gyndu.

@monika2712 tak urob a budes spokojnejsia, a aj my 🙂 tak sup ocikat a potom dat vediet 🙂