Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@barushkaaam ved ani neceeeeemmmm
@monika2712 no pome na to
@ktore keby to slo, fotak nevie zaostrit, nemam take kolajnice este ako tu posielala barborka 😉 to bude urcite plany poplach 😉 ovu som mala 10.10.
@barborka1446 😀 no ty cakas evidentne trojcata, take kolajnicky hrube 😉
@monika2712 ja by som uz tiez najradsej testovala 😉 to cakanie, ci pride mrcha je straaasne dlhe 😠
@barborka1446 aj ja gratulujem 🙂 a prijemne tehu prajem 😉
@katkav ja som mala ovu tiez 10.10. presne v ten den sme skusali, niekedy okolo polnoci, lebo dovtedy bol odcestovany .. 🙂 ze trojcata :D nestras .. pri mojej kriticky nizkej vahe sa to nemoze stat 😎 😀
@katkav nie !!!!ty si urcite tehotna tomu ver!!!!!ja sa normalne zacinam vzivat do tych vasich testou jak keby boli moje jeeeejjjj je to take krasne pozeeerrrkat.ked si mala ovu tak 10.10 tak to je jasny dvokaz ked i len slabuliiiinko je ciarka.urcite to bude to.a dala si uz doma vediet?nas zaujima akym spobom to davate vediet...my sme take zvedave
@barborka1446 ja som za trojcata ... bud otvorena novym moznostiam 😉
nene baby, budem silna, skor ako v nedelu netestnem 🙂
@monika2712 dnes uz nerob to je uplne zbytocne...heh a co zajtra xixi....len podpichujem,ale sak kvovieee...
@oskvarkaa nesranduj .. snubenec ma bratov dvojcata a sesternice dvojcata .. 😎 😎
ahojteee,tak konečne som si vás opäť dočítala 🙂. Dnes som 34DC a nič sa nedeje. Mrcha ešte nikde. Dnes mi prišlo 10 testikov ktore som si objednala na buduci mesiac 🙂 zo Slovenska. tak nech už mrcha dojde a snažilkujeme ďalej 🙂
Ahojte, toto sa tak krasne cita, pribudli nove tehulky 🙂 baby GRATULUJEEEEEEEEEEM 😵 🙂 ja mam do mrsky este 13 dni...
@ktore tak to sme 4 co cakaju ja tiez 27 mam termin pre MS :D
@katkav tak to uz hej,sa nam to krasne rozbieha,baba aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeem
@barborka1446 ze 25-tkovy,ja odpadnem,ved po tych kolajniciach by aj vlak bez sprievocika mohol ist a trafil by sa presne na kolaje :D
@monika2712 no nechem byt hnusna,ale chooooooooooooood
@barborka1446
moja segra cakala dvojicky a ukazala sa jej zo zaciatku len taka slaba ciarocka...🙂
Takze neboj ....😀 pravdepodobne mas len vela HCG....🙂 i ked dvojicky by neboli odveci....😀
🙂 dve jednou ranou...xi..xi
@barborka1446 no moja asi to budu tie dovojiciky ked ich máš takto pekne aj geneticky v rodine 😀
Ozaj kocky....este jedna vec...
Vsade sa pise, ze po termine cca 5-10 min. je test uz neplatny.....
Segra ked cakala tie dvojicky - duch sa jej objavil az po 1/2h, kamoska je tehu - a test jej vysiel pozitivny tiez az po nejakej 1/2h....
Nechcem davat zbytocne nadeje....len vravim, ze aj take je mozne...😀
ja uz ani prehlad nemam...dufam ze ani jedna z nas nedostane.ja mam cca 23 den cyklu.ale neviem lebo ja som neratala ten den ked sa mi objavilo kate slabe spinenie vecer 28.9 tak to som uz neratala a 29.uz som normalne krvacala.ani neviem ci mam ratat ten vecer ked to bolo len slabucke a este ktomu vecer.
@barborka1446 no ked to mate v rodine tak je to este vecia pravdepodobnost 🙂... hehe... ja som mala byt dvojicky ale druhy plod sa este ako uplne malinky prestal vyvyjat... takze totiez mame v rodine... ja by som to brala.. 🙂
@barborka1446 wauuuuu gratuljem este raz, ze moc nei je silna, sak to su riadne kolajnice. hadam, ze aj ja sa dockam takych kolajnic 🙂 , tak uzivaj si tehu 🙂
@ktore rada by som ale už to nemá zmysel,bola som v stredu u lekarky a ona mi povedala že nie som tehotna,že nič nevidi,tak mi kazala čakať ešte dva týždne. Vieš tento mesiac sme tu s babami môj cyklus dosť rozoberali lebo pred par týždňami mi vyšli tri či 4 ja už ani neviem pozitivne testy. Aj som ich tu dala,aj mi babenky gratulovali a ked som si urobila termín u lekarky,tak nič. Ani zo sona ani z krvi (z 12.10). A mňa prsia pobolievaju už od 5teho dňa po ovu,ale to je vraj normalne(doktorka povedala).A podbruško tiež citim ale tak už sa na mrchu chystam asi 3 týždne 🙂. Tak som to vzdala a čakam na mrchu.

no baby držím palce nech Vám to vyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!