icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
21. okt 2011

@monika2712 tak urob a budes spokojnejsia, a aj my 🙂 tak sup ocikat a potom dat vediet 🙂

cicussa21
21. okt 2011

@minusko a dokedy chces cakat? mas aj nejake priznaky?
@ivcek nestras s dvojickami.. dost roboty je aj s jednym 😀

ktore
21. okt 2011

@minusko to potom neviem preco ti meskaju tolko.aj pred tym ti meskavali?

esmemia
21. okt 2011

@ktore no my sme mali sexik 4-5 dni pred ovu a potom v den ovu a odvtedy nic,tak som zvedava,ci motyka streli

ktore
21. okt 2011

no tak ked mam aj spinenie pocitat tak som 24 DC ale bolesti mi aj tak zacali toho 12 .10 a no neviem.necham sa prekvapit

ivcek
21. okt 2011

@cicussa21
🙂 pri dvoch sa to strati...🙂
...i ked jasne...je to narocnejsie...ale o to vacsia radost....😀

esmemia
21. okt 2011

@ktore no uvidime

minusko
21. okt 2011

@cicussa21 budem čakať kým mrcha nepríde,ale nie že by ma to nelakalo testovať,no už sa bojim vysledku

ktore
21. okt 2011

@esmemia podla tehotenskej kalkulacky a vypoctu plodnych dni som mala plodne dni od 11.10 do 15.10.a to sme v pohode mohli zamiesat.

minusko
21. okt 2011

@ktore ano,už mi meškala mrcha ale mne teraz vadia tie pocity. A možno si to len nahovaram a potom sa to telo aj tak správa.

ktore
21. okt 2011

@minusko pockaj a aky si mala vysledok posledneho testu?ja som v prvom teho mala bohviekedy ovulaciu a asi prvy den meskanie mi test neukazal nic a az neviem kedy a to som bola uz v piatom tyzdni

minusko
21. okt 2011

@minusko posledny testik bol na začiatku čisty a o dosť neskor sa tam ukazala slabulinka čiaročka. Ale ja som si robila tie testiky asi utorka(4teho) do piatku každy deň a čiaroky tam boli. A teraz nič. No verím že o mesiac sa nam to podari,do vianoc už nieje ďaleko tak mame s manželom kopu práce 🙂

minusko
21. okt 2011

@ktore posledny testik bol na začiatku čisty a o dosť neskor sa tam ukazala slabulinka čiaročka. Ale ja som si robila tie testiky asi utorka(4teho) do piatku každy deň a čiaroky tam boli. A teraz nič. No verím že o mesiac sa nam to podari,do vianoc už nieje ďaleko tak mame s manželom kopu práce. Ja som to poslala sebe...... 🙂
Ale pozri si 104tu stranu v tejto teme. Su tam tie testiky

mima1983
21. okt 2011

@minusko tak najskor si mala na teste ciarocky a teraz uz nie? to jak mam tomu chapat? 🙂

ktore
21. okt 2011

@minusko drz sa.ktovie co to bolo

minusko
21. okt 2011

@mima1983 neviem ti povedať,ani ja tomu nechapem,dosť mi to je ľuto,lebo som už bola cela šťastna a teraz nič. Už tie testy budem brať trošku s rezervou.

ktore
21. okt 2011

BABY POLOZIM OTAZKU...CO VIETE O OVULACNEJ KRIZE?JA JU MAM ALE NEVIEM TO ZE KED MAM BOLESTI TAK V TEN ISTY DEN PREBEHNE UVOLNENIE VAJICKA ALEBO POTOM.???JA SOM MALA BOLESTI 5 DNI

esmemia
21. okt 2011

@minusko ja by som si jeden este urobila,by mi to nedalo,keby tam nic nebolo ,tak by ma len utvrdilo,ze teda nic a keby bolo ,tak by som hladla pricinu a asi aj zmenila doktorku...stale nerozumiem ,ze testy mozu ukazat tehu a nic,keby jeden dva nepoviem,ale 3-4 nechapem

ktore
21. okt 2011

@esmemia aj mne by to nedalo

gretkav
21. okt 2011

taaaaak mrska dorazila nacas potvora jedna...neva..o 5 dni sa snazime este viac 🙂 ....aspon som usetrila testik co som chcela zajtra robit 🙂

esmemia
21. okt 2011

@gretkav dokelu,tak buduci mesiac to uz musi klapnut

gretkav
21. okt 2011

@esmemia urcite klapne 🙂 zatial si z toho tazku hlavu nerobim kedze sme sa do toho len tento mesiac pustili 🙂

ktore
21. okt 2011

@minusko ja uz viem nemala si dobre testy. 😠

katkav
21. okt 2011

@esmemia neboj, o par dni mozes testovat tiez 😉 babatko sa nebude schovavat v brusku 9 mesiacov 😉

esmemia
21. okt 2011

@katkav ked to cakanie tak ubija a do utorka je taaaaaaaak strasne daleko 😠
@ktore ved ale ten hormon tam musel byt nie,ked boli pozitivne ci???

minusko
21. okt 2011

@ktore môže byť,len sranda že som si vzala 4 za sebou zle... A to boli 10-tky. Ale pri mojom šťastí je aj to možné 🙂
@esmemia už sa teším na tie tvoje koľajničky. Keď to nie som ja tento mesiac,musiš to byť ty 🙂

esmemia
21. okt 2011

@minusko moja,dakujem,snad ta nesklamem 😉

katkav
21. okt 2011

@ktore budeme sa tesit az okolo stvrtka, este by to bolo velmi skore tehotenstvo, to moze este dopadnut vselijako 😉 ale ked som cakala maleho, tak som vzdy chcela, ze ked otehotniem, kupim nejake topanocky, dam ich do skatulky, spravim romanticku veceru a mm to dam....realita? ocikala som test a bezala za mm....ze su tam 2 ciarky 😉 to sa mm este velmi netesil, povedal, ze je este slabucka, tak som testovala o par dni neskor, zosilnela a potom som sa objednala na gyndu.

minusko
21. okt 2011

@esmemia a ako sa cítiš?

ktore
21. okt 2011

@esmemia neviem ale mohlo sa stat aj nieco ine co to zapricinilo.ale nezda sa mi to.
@minusko tie styri boli dobre a ten potom bol zli test co neukazal.este som take nepocula ze by bol falosny vysledok ale myslim ze sa nieco spomina fakt o falosne pozitivnom teho teste...skus vyhladat na nete