Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby mna prave picha v strede podbruska
mi sme tiez zacali v septembry a zatial nic. 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ja neviem ale ja dam asi aj zajtra testik,hm ale neviem ci este ukaze ale bozeee netrap ma uz ma to prechadzalo a teraz zase ma to chyta....ak rano nezabudnem tak si asi urobim ale dohodneme nedelu?????ty by si mala teraz tolky den ako ja po ovu?ci ten den neskor?
no len neviem kde je niaky
jojoj len tak pich pich ako sto ihli by pichalo.ze baby?pri kramoch to je tupa bolest ze???vsak ano lebo ak je to pichanie naznak kramou takkkkkk ........
je ako to v pohode ,len ked sme sa rozhodli mat babo tak sme si nemysleli ze to bude take tazk,citala som vela o tom ako nevedia baby otehotniet a ja som si nemyslela ze to budem mat aj ja 😖 tak ciklus mam pravidelny,len ak sa smiem spitat ako si ratate plodne dni lebo aj tohosom uz precitala co a ako
normalne ma to povzbudilo
@ktore mozme sa dohodnut na tu nedelu ...ja som 25 DC a 7 DPO http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@made no ak mas cyklus pravidelny tak mas plodny den mat ten 14 den.ale sexuj od toho 12 dna az do 16 dna ale najlepsie podla skusenosti tuto dievcatiek je najlepsie merat si teplotu cely mesiac a ked budes vidiet ze sa ti teplota zvysila nejak od stredu cyklu by malo byt ale to je individualne tak prebieha plodny den.potom najcastejsie je ak si vsimnes kazde rano ked sa vycikas a utries sa ze mas maaaazlavy papier akoby bielok tak to je tiez znamenie ovulacie.ja mam bolesti pri ovulacii.zacne ma pichat a bolet a nafuknuta som asi 5 dni.takze mne sa tak da zistit ovu.robila si uz nejake taketo?ak nie tak ostan s nami a my ti urcite poradime.kazda mameine skusenosti.
ved to ze tolko je toho vela.ale tak co zostava len sa snazit
20septembra

@minusko no od pondelka ma boleli krize a mala som v utorok pichanie v podbrusku potom tlaky ,ale dnes uz podbrusko necitim a krize len minimalne a inak az podozrivo dobre :D