icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
21. okt 2011

@minusko no od pondelka ma boleli krize a mala som v utorok pichanie v podbrusku potom tlaky ,ale dnes uz podbrusko necitim a krize len minimalne a inak az podozrivo dobre :D

ktore
21. okt 2011

baby mna prave picha v strede podbruska

esmemia
21. okt 2011

@ktore tak presne take pichanie som amal aj ja v utorok rusim a aj pravy vajecnik som citila

katkav
21. okt 2011

@ktore starym rodicom sme to dali vediet tak, ze sme do obalky dali topanocky a napisali k tomu listocek, ahoj babka a dedko, tieto topanocky mi postrazte, v septembri ich budem potrebovat 😉

ktore
21. okt 2011

@esmemia citim len v strede bruska take ostre pichanie.ale preco az teraz ktovie.ze by sa len teraz uhniezdovalo?hm sak uz neviem.ale aj v prvom som mala take pich a to uz som bola cca v piatom tyzdni.auuuuuu to ale pretvava joj joj

ktore
21. okt 2011

@esmemia alebo zeby vetri???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀ale nie to nie su vetri to je ine.mohlo by sa podarit.po laparke by sa mohlo cim skvor

esmemia
21. okt 2011

@ktore no uhniezdovat sa moze na 6-10 DPO :D

ktore
21. okt 2011

@esmemia aha takze to moze byt lebo podla tej ovu by to malo byt 9 den.a mozno o tie dva dni uvidim aj v teste.

esmemia
21. okt 2011

@ktore kedy teda testujeme?

made
21. okt 2011

mi sme tiez zacali v septembry a zatial nic. 😢 😢 😢 😢 😢 😢

minusko
21. okt 2011

@ktore žebyyy? No tak držím prsty 🙂 Mňa taktiež pichalo týždeň po ovu. A aj pri chôdzi. Sme boli s malou a tatikom v parku. Poležala som si na deke a bolo dobre.

ktore
21. okt 2011

ja neviem ale ja dam asi aj zajtra testik,hm ale neviem ci este ukaze ale bozeee netrap ma uz ma to prechadzalo a teraz zase ma to chyta....ak rano nezabudnem tak si asi urobim ale dohodneme nedelu?????ty by si mala teraz tolky den ako ja po ovu?ci ten den neskor?

minusko
21. okt 2011

@esmemia
@ktore
no ja sa fakt teším na tie testiky 🙂

ktore
21. okt 2011

@made chces ist na jarmok?

asemilka
21. okt 2011

@mukesina napodobne 🙂

made
21. okt 2011

no len neviem kde je niaky

ktore
21. okt 2011

@made sak je este vela mesiacov pred tebou.a cyklusy mas ok????

ktore
21. okt 2011

@made to neviem moja ani ja.mozno poradia tu baby

ktore
21. okt 2011

jojoj len tak pich pich ako sto ihli by pichalo.ze baby?pri kramoch to je tupa bolest ze???vsak ano lebo ak je to pichanie naznak kramou takkkkkk ........

made
21. okt 2011

je ako to v pohode ,len ked sme sa rozhodli mat babo tak sme si nemysleli ze to bude take tazk,citala som vela o tom ako nevedia baby otehotniet a ja som si nemyslela ze to budem mat aj ja 😖 tak ciklus mam pravidelny,len ak sa smiem spitat ako si ratate plodne dni lebo aj tohosom uz precitala co a ako

ktore
21. okt 2011

normalne ma to povzbudilo

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 Aj ja mám niekedy také chvíľe, ale Danielko mi dáva silu, ktorú tak veľmi potrebujem. Ja už nad tým ani nerozmýšľam.

esmemia
21. okt 2011

@ktore mozme sa dohodnut na tu nedelu ...ja som 25 DC a 7 DPO http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

mima1983
21. okt 2011

@minusko a aky si to pouzila, lebo co tu citam tak su tie testy spolahlive.... Ja mam kupeny mamatest 10, zevraj je velmi dobry a keby bol nahodou pozitivny - teda obidva tie kusy co su tam, tak si kupim rapiclear, ktory urcuje aj tyzden

ktore
21. okt 2011

@made no ak mas cyklus pravidelny tak mas plodny den mat ten 14 den.ale sexuj od toho 12 dna az do 16 dna ale najlepsie podla skusenosti tuto dievcatiek je najlepsie merat si teplotu cely mesiac a ked budes vidiet ze sa ti teplota zvysila nejak od stredu cyklu by malo byt ale to je individualne tak prebieha plodny den.potom najcastejsie je ak si vsimnes kazde rano ked sa vycikas a utries sa ze mas maaaazlavy papier akoby bielok tak to je tiez znamenie ovulacie.ja mam bolesti pri ovulacii.zacne ma pichat a bolet a nafuknuta som asi 5 dni.takze mne sa tak da zistit ovu.robila si uz nejake taketo?ak nie tak ostan s nami a my ti urcite poradime.kazda mameine skusenosti.

ktore
21. okt 2011

@made a kedy si mala naposledy kramycky?

made
21. okt 2011

ved to ze tolko je toho vela.ale tak co zostava len sa snazit

made
21. okt 2011

20septembra

made
21. okt 2011

@made 20se
@ktore
@ktore 20septembra mi zacali

ktore
21. okt 2011

@esmemia vidim vidim no mozme v nedelu heh aja nevydrzim do nedeleee.no skusim.